Monk

3. Sezon

Bay Monk Manhattan'da
Bölüm 1
/Bay Monk Manhattan'da
Yayın Tarihi: 18 Haziran 2004
Monk, arkadaşları ile eşinin cinayetini araştırmak üzere New York'a gider. Ziyaretleri sırasında bir büyük elçi öldürülür. Yüzbaşı Stottlemeyer New York polisine büyük elçinin cinayetini çözmelerine yardım etmeleri karşılığında Monk'un eşinin cinayet şüphelisi hakkındaki bilgilere erişim izni isteyecektir.
Bay Monk ve Panik Odası
Bölüm 2
/Bay Monk ve Panik Odası
Yayın Tarihi: 25 Haziran 2004
Bir müzik yapımcısı içeriden kitlenmiş panik odasında sırtından vurulmuş olarak bulunur. Cinayetin tek şüphelisi ise maktulün evcil şempanzesi Darwin’dir.
Bay Monk ve Elektrik Kesintisi
Bölüm 3
/Bay Monk ve Elektrik Kesintisi
Yayın Tarihi: 09 Temmuz 2004
Şehrin genelinde yaşanan elektrik kesintisi sırasında üç kişi öldürülür. Monk ve arkadaşları FBI'ın da yardımıyla olayı araştırmaya başlar.
Bay Monk Kovuluyor
Bölüm 4
/Bay Monk Kovuluyor
Yayın Tarihi: 16 Temmuz 2004
Monk’a karşı kin besleyen yeni emniyet müdürü Monk’un özel dedektiflik lisansını iptal eder. Monk lisansını geri alabilmek için acımasız bir katilin peşine düşecektir.
Bay Monk Mafya Babası ile Tanışıyor
Bölüm 5
/Bay Monk Mafya Babası ile Tanışıyor
Yayın Tarihi: 23 Temmuz 2004
Bir mafya babası öldürülen yeğeninin katilini bulması için Monk’dan yardım ister. Ancak Monk mafya için çalışmayı istememektedir. Bu sırada mafya babasının peşinde olan FBI ajanı, Monk'a bir teklifte bulunur. Eğer Monk mafya babasının teklifini kabul edip örgüt hakkında casusluk yaparsa, FBI ajanı karşılığında polis teşkilatındaki danışmanlık görevine geri dönmesini sağlayacaktır.
Bay Monk ve Yalancı Çoban
Bölüm 6
/Bay Monk ve Yalancı Çoban
Yayın Tarihi: 30 Temmuz 2004
Sharona hiç kimsenin göremediği kana bulanmış bir adamla birkaç korkutucu ve gizemli karşılaşmanın ardından, kendi akıl sağlığından şüphe etmeye başlar. Sharona kafasını toplamak için izne ayrılınca Monk, Sharona'nın tam zıttı bir hemşire ile baş başa kalır. Sharona'nın bir an önce geri dönmesi için Monk bu gizemli adamı araştırmaya başlayacaktır.
Bay Monk ve Ayın Elemanı
Bölüm 7
/Bay Monk ve Ayın Elemanı
Yayın Tarihi: 06 Ağustos 2004
Bir mağazada uzun zamandan beri Ayın Elemanı seçilen bir çalışan öldürülür. Mağazanın güvenlik şefi ve Monk’un eski ortağı, Monk’dan olayı araştırmasını ister. Monk, diğer çalışanlardan herhangi birinin kurbanın ölmesini isteyip istemediğini anlamak için mağazada çalışmaya başlar.
Bay Monk ve Yarışma Programı
Bölüm 8
/Bay Monk ve Yarışma Programı
Yayın Tarihi: 13 Ağustos 2004
Sharona şehir dışındayken, Trudy'nin babası Dwight, Monk’u bir yarışma programındaki şüpheli olayları araştırması için Los Angeles’a davet eder.
Bay Monk İlacını Alıyor
Bölüm 9
/Bay Monk İlacını Alıyor
Yayın Tarihi: 20 Ağustos 2004
Yüzbaşı Stottlemeyer, görev sırasında vurularak yaralandıktan sonra polis teşkilatı, şehir çapında insan avı başlatır. Yüzbaşının vurulmasıyla beraber obsesif kompulsif bozukluğu artan Monk, semptomlarını hafifletmek için yeni bir ilaç almaya başlar. Ancak aldığı yeni ilaç Monk’un eşsiz vaka çözme yeteneğini köreltir.
Bay Monk ve Kırmızı Ringa
Bölüm 10
/Bay Monk ve Kırmızı Ringa
Yayın Tarihi: 21 Ocak 2005
Sharona, New Jersey'e geri taşınıp eski kocasıyla yeniden evlendiği için, Monk'un yeni bir asistan bulması gerekmektedir. Kendisinden bir olayı aydınlatması için yardım isteyen barmen Natalie Teeger'ın asistanlık işi için mükemmel bir aday olabileceğini düşünen Monk onu işe almadan önce Natalie’nin evine giren iki adamın neden kızı Julie'nin evcil balıklarını çalmaya çalıştığını çözmesi gerekmektedir.
Bay Monk, Kobra'ya Karşı
Bölüm 11
/Bay Monk, Kobra'ya Karşı
Yayın Tarihi: 28 Ocak 2005
Dövüş sanatçısı Sonny ("Kobra") Chow'un tartışmalı biyografisinin yazarı John Ricca evinde ölü bulunduğunda, tüm kanıtlar altı sene önce ölen Chow'un katil olduğunu göstermektedir.
Bay Monk ve Ormandaki Kulübe
Bölüm 12
/Bay Monk ve Ormandaki Kulübe
Yayın Tarihi: 04 Şubat 2005
Monk bir çete cinayetine tanık oldur. Cinayetten sonra FBI onu tetikçiye karşı ifade verene kadar güvende tutmak için tanık koruma programına alır. Ormandaki ücra bir kulübede Natalie ve Stottlemeyer'in eşlik ettiği Monk, yakındaki bir kulübede işlenen cinayeti araştırmaya başlayacaktır.
Bay Monk Trafikte Kalıyor
Bölüm 13
/Bay Monk Trafikte Kalıyor
Yayın Tarihi: 11 Şubat 2005
Monk, Natalie ve Julie, kaza sonucu kapanan otobanda trafikte sıkışıp kalırlar. Kazanın olduğu yere giden Monk kısa süre sonra trafik sıkışıklığına neden olan devrilmiş arabadaki genç adamın başka bir yerde öldürüldüğünü ve ölümünü kaza gibi göstermek için arabaya yerleştirildiğini anlar.
Bay Monk Vegas'a Gidiyor
Bölüm 14
/Bay Monk Vegas'a Gidiyor
Yayın Tarihi: 18 Şubat 2005
Monk gecenin bir yarısı, bir arkadaşının bekarlığa veda partisi için Disher ile Las Vegas'a giden Stottlemeyer'den telefon alır. Stottlemeyer, zengin bir kumarhane sahibinin karısını öldürdüğüne emindir, ancak kanıtlamak için Monk'un yardımına ihtiyacı vardır.
Bay Monk ve Seçim
Bölüm 15
/Bay Monk ve Seçim
Yayın Tarihi: 25 Şubat 2005
Kızının okul yönetim kuruluna girebilmek için seçim kampanyası düzenleyen Natalie silahlı saldırıya uğrar. Bunun basit bir seçim kampanyasına karşı yapılmış bir saldırı olmadığını düşünen Monk, faili bulmak için harekete geçer.