Marcella

2. Sezon

Bölüm 1
Yayın Tarihi: 19 Şubat 2018
Bir apartman dairesinin duvarında bulunan korkunç şey, Marcella'nın oğlunun eski yarasını deşer. Marcella'nın yaşadığı şuur kayıplarını öğrenen Jason ona ültimatom verir.
Bölüm 2
Yayın Tarihi: 26 Şubat 2018
Marcella, pedofil Phil Dawkins'in bunak rockçı Reg Reynolds'la bağlantısını öğrenir. İkinci bir ceset bulunur. Leo'nun otopsisinde tüyler ürpertici bir şey keşfedilir.
Bölüm 3
Yayın Tarihi: 05 Mart 2018
Phil Dawkins'in adresi basına sızar. Jason'ın söyledikleri Marcella'yı hipnoterapiste gitmeye teşvik eder. Katilin tutsağı kaçar.
Bölüm 4
Yayın Tarihi: 12 Mart 2018
Marcella kaybolan bir gençle Reg Reynolds arasında bağ kurar ve son şuur kaybına dair sarsıcı bir anıyı hatırlar. İntikam isteyen Dawkins, Marcella'nın oğlunu hedef alır.
Bölüm 5
Yayın Tarihi: 19 Mart 2018
Polis, mavi kamyonun takometresi sayesinde Adam'ın esir tutulduğu alan üzerine yoğunlaşır. Bakıcı Gail, hastası Joel'dan bir mesaj alır.
Bölüm 6
Yayın Tarihi: 26 Mart 2018
Tanık tarafından teşhis edilip tutuklanan şüpheli, Marcella'ya sarsıcı bir bilgi verir. Bir itiraf mektubu ulaşır. Marcella, katille ilgili yeni bir teori geliştirir.
Bölüm 7
Yayın Tarihi: 02 Nisan 2018
Nigel'ın neden yalan söylediğini öğrenen polis, kurtarma operasyonu başlatır. ÇocuklaraYardım'ın başka bir cesetle ilgisi ortaya çıkınca Marcella katilin niyetini çözer.