Ay Işığının Kaderi
Bölüm 1
/Ay Işığının Kaderi
Yayın Tarihi: 22 Ağustos 2016
Kentteki herkes Hong Sam-nom'u para için her şeyi yapabilecek biri olarak tanır. Ama onu evlat edinmiş olan babası Sam-nom'u başka bir adla tanımaktadır.
Kalbine Giden Yol
Bölüm 2
/Kalbine Giden Yol
Yayın Tarihi: 23 Ağustos 2016
Diğer harem ağası adayları üç sınavı geçmek için ellerinden geleni yaparken Sam-nom, başarısız olmaya gayret eder. Ama biri, onun sarayda kalmasını garantilemek ister.
Hemen Arkanda Olacağım
Bölüm 3
/Hemen Arkanda Olacağım
Yayın Tarihi: 29 Ağustos 2016
Sam-nom boş olarak verdiği cevap kağıdı için aldığı sınav sonucunu görünce şaşırır. Kralın akli durumu ise giderek dengesizleşmektedir.
Oyun Bittikten Sonra
Bölüm 4
/Oyun Bittikten Sonra
Yayın Tarihi: 30 Ağustos 2016
Kralın yaklaşan doğum günü için düzenlenen şölende veliaht prens, memnun edilmelerinin zorluğuyla tanınan Qing elçilerinden geçici kral olmak için izin istemeyi planlar.
Bana Dileğini Söyle
Bölüm 5
/Bana Dileğini Söyle
Yayın Tarihi: 05 Eylül 2016
Tekli dans gerçekleştiren gizemli kadının nereden geldiğini ve kim olduğunu kimse bilmemektedir. Sam-nom, Fener Festivali'ne gitmek için izin ister.
Korkunç Sırrı Söylemek İstersen
Bölüm 6
/Korkunç Sırrı Söylemek İstersen
Yayın Tarihi: 06 Eylül 2016
Veliaht prensin Sam-nom'a karşı tavırları tamamen değişir. Qing elçileriyle konuşan harem ağası Ma, onlara Joseon'da en fazla arzuladıkları şeyi getirebileceğini söyler.
İtiraf
Bölüm 7
/İtiraf
Yayın Tarihi: 12 Eylül 2016
Sarayda hem veliaht prensin kadınlardan hoşlanmadığına hem de harem ağaları ile saray hizmetçileri arasında ilişki yaşandığına dair dedikodular yayılır.
Pek Bilmesen de
Bölüm 8
/Pek Bilmesen de
Yayın Tarihi: 13 Eylül 2016
Sam-nom, veliaht prensin yaptığı itiraf karşısında buruk bir sevinç yaşar. Veliaht prens ve Başbakan Kim, ulusal memurluk sınavları konusunda karşı karşıya gelir.
Kalbin Açıldığı An
Bölüm 9
/Kalbin Açıldığı An
Yayın Tarihi: 19 Eylül 2016
Sam-nom, veliaht prensin sarayından uzak durmaya başlar. Veliaht prens onu, Cariye Park'ın hanesinde bulur. Prenses Yeongeun ise burada ortadan kaybolmuştur.
Peri Masalı Gibi
Bölüm 10
/Peri Masalı Gibi
Yayın Tarihi: 20 Eylül 2016
Başkentte siyasi huzursuzluk hüküm sürerken kral, veliaht prensi önceden belirlediği adayla evlendirme işini hızlandırmaya karar verir.
Söz
Bölüm 11
/Söz
Yayın Tarihi: 26 Eylül 2016
Veliaht prens, vatan hainliğiyle suçlanan genç kızı savunur. Ancak kralın yemeğinde bulunan zehrin kızın babasıyla ilgisi ortaya çıkar.
Duyduğun Güven Kaderin Olur
Bölüm 12
/Duyduğun Güven Kaderin Olur
Yayın Tarihi: 27 Eylül 2016
Ra-on'un yaptıkları annesini kaygılandırır. Veliaht prens, Kim ailesinden bir bakanın yolsuzluk yaptığına dair kanıt bulur.
Sevgiyle, Yolun Açık Olsun
Bölüm 13
/Sevgiyle, Yolun Açık Olsun
Yayın Tarihi: 03 Ekim 2016
Sarayda kalmasının tehlikeli olacağının farkına varan Ra-on ayrılmak için gizlice hazırlanır. Veliaht prens kaçan saldırganın aranmasını emreder.
Sisli Yol
Bölüm 14
/Sisli Yol
Yayın Tarihi: 04 Ekim 2016
Ra-on'un yokluğu, veliaht prensi derinden etkiler. Baş harem ağası, Byeong-yeon'a Ra-on'un nerede olması gerektiğini hatırlatır. Kraliçe doğum yapar.
Yalanları Gerçek Sanmak
Bölüm 15
/Yalanları Gerçek Sanmak
Yayın Tarihi: 10 Ekim 2016
Veliaht prens, Ra-on'un asıl niyetinin ne olduğunu bilmek ister. Baş harem ağası, Baekwoon Grubu'nda bir hain olduğunu hisseder.
Hayal Ettiğimiz Dünya
Bölüm 16
/Hayal Ettiğimiz Dünya
Yayın Tarihi: 11 Ekim 2016
Hong Gyeong-rae'nin geri dönüşüyle ilgili haberler herkesi şoke eder. Hayatını tehlikeye atsa da Ra-on, babasıyla buluşmak için saraya tekrar girmek ister.
Başlangıcın Sonu
Bölüm 17
/Başlangıcın Sonu
Yayın Tarihi: 17 Ekim 2016
Hong Gyeong-rae'nin sorgulanması sırasında yaşanan kaostan bir ay sonra Başbakan Kim, kraliçeye bebek yaştaki oğlunun kısa süre sonra veliaht prens olacağını söyler.