Liar
Uzun süreli sevgilisinden kısa bir süre önce ayrılan Laura, bir lisede öğretmenlik yapmaktadır. Sınıfındaki öğrencilerden biri olan Luke’un karizmatik cerrah babası Andrew ile çıkmayı kabul ettiği randevu ise olayları bambaşka bir yere taşır. (13 yaş ve üzeri için uygundur)
Bölüm 1
Yayın Tarihi: 11 Eylül 2017
Yakın zamanda ilişkisi biten Laura Nielson, yakışıklı, dul bir cerrah ve aynı zamanda da öğrencilerinden birinin babası olan Andrew Earlham ile yakınlaşır. Bir akşam yemeğe çıkarlar, ancak ertesi gün Laura, bambaşka hislerle uyanır.
Bölüm 2
Yayın Tarihi: 18 Eylül 2017
Laura'nın Andrew'a saldırısı beklenmedik sonuçlara yol açar ve geçmişinden gelen istenmeyen biri ona musallat olur.
Bölüm 3
Yayın Tarihi: 25 Eylül 2017
Laura’nın eski okulunun müdürü Andrew’i ziyaret eder ve Laura hakkında bazı bilinmeyen bilgiler verir. Laura'nın ise bir öğrenciye yardım etmesi için Andrew'la karşı karşıya gelmesi gerekir.
Bölüm 4
Yayın Tarihi: 02 Ekim 2017
Laura, Andrew'un karısının ölümünün ardındaki gerçeği ortaya çıkarmak için Edinburgh'a gider, ancak beklediğinden çok daha fazlasını bulur. Bu sırada Tom ve Katy arasındaki gerilim ve sırlar su yüzüne çıkmaya başlar.
Bölüm 5
Yayın Tarihi: 09 Ekim 2017
Laura’nın Andrew’u adalete teslim etme isteği giderek artmaktadır ve planında Tom’dan yardım ister. Bununla birlikte, Laura'nın kişisel yaşamındaki bir aldatmaca gün ışığına çıktığında, hayatta sırtını dayayabileceği kimse kalmadığını düşünür.
Bölüm 1
Yayın Tarihi: 02 Mart 2020
Ortadan kaybolmasından üç hafta sonra Andrew'un cesedi Kent bataklıklarında bulunur. Boğazı kesilerek, öldürüldüğü açıklanır. Laura ise geçmişte çektiği sıkıntılardan kurtulmaya çalışmaktadır.
Bölüm 2
Yayın Tarihi: 09 Mart 2020
Renton'ın soruşturmasının ardından tüm gözlerin üzerinde olduğunu hisseden Laura, ona en yakın olanlardan destek bekler.
Bölüm 3
Yayın Tarihi: 16 Mart 2020
Kabuslarında Andrew ile boğuşan ve evinin dışında gizlenen gazeteciler tarafından taciz edilen Laura'nın dünyası iyice kötüleşmeye devam eder. Laura ve Winnie, cevap bulmak umuduyla bir kanıtın peşine düşerler.
Bölüm 4
Yayın Tarihi: 23 Mart 2020
Soruşturma şok edici bir hal alırken sırlar açığa çıkmaya başlar. Andrew Edinburgh'da yaşarken, gerçekleşen tuhaf olaylar onu geçmişinden bir tanıdıkla karşı karşıya getirir.
Bölüm 5
Yayın Tarihi: 30 Mart 2020
Laura'nın ihtiyacı olan bilgiyi elde edebilmek için zekasını kullanması gerekmektedir. Andrew seçeneklerinin tükenmesi nedeniyle yeni arayışlara girer.