Bölüm 1
Yayın Tarihi: 13 Eylül 2012
Memati’nin düğün gecesinde vurulmasıyla yıkılan Polat Alemdar tetiği çektirenlerin peşine düşüyor. Memati’nin vurulmasının ardında kimler var? Can dostunu kendi elleriyle toprağa veren Polat, bu pusunun arkasında hangi kirli güçlerle karşılaşacak? İhtiyarlar Başkanı neden ısrarla Polat’la görüşmek isteyecek? Başkanla buluşmaya giden Polat’ı bekleyen büyük sürpriz ne olacak?
Bölüm 2
Yayın Tarihi: 20 Eylül 2012
Memati’nin ölümünün arkasında kimler var? Polat Alemdar, bu sorunun peşindeyken yakaladığı Cemal’den istediği bilgileri alabilecek mi? Cemal’i sorgulayan Polat Alemdar, hangi isme ulaşacak? Polat Alemdar’ın Memati’nin öldürülmesiyle ilgili ulaştığı ismin arkasında kimler var? Cemal’in söylediği kişiyi yakalamak isteyen Polat’a, hangi sürpriz isim yardım edecek? İhtiyarlar Başkanı’nın ölmeden önceki son projesi olan bölgesel KGT yapılanmasıyla ilgili Polat Alemdar’ın planı ne olacak?
Bölüm 3
Yayın Tarihi: 27 Eylül 2012
İhtiyarlar Başkanının ölümünden sonra Polat Alemdar tarafından hayata geçirilen proje nasıl olacak? Farklı bölgelerden gelen, özel olarak yetiştirilmiş ekip neler yapacak? Bu ekip, Polat Alemdar’la birlikte çalışmaya ikna olacak mı? Kara kimin peşinde? Peşinde olduğu kişinin izini sürerken nasıl bir tehlikeyle karşı karşıya gelecek? Polat Alemdar ve ekibi Suriye'de akan kanın ülkemize sıçramasını engellemek için nasıl bir yol izleyecek? Memati'nin cinayetinde sır kapıları aralanıyor mu?
Bölüm 4
Yayın Tarihi: 04 Ekim 2012
Yeni ekiple ilk operasyonu başarıyla gerçekleştiren Polat Alemdar ve ekibine yapılan baskında neler yaşanacak? Bu baskından kimler sağ olarak kurtulacak? Baskının arkasında kim var? Yeni İhtiyarlar Başkanı, Polat’a karşı nasıl bir hamle yapacak? Bu hamleye Polat ne cevap verecek? İhtiyarlar Başkanı’nın KGT’yle ilgili planı ne olacak? Kara kendisine kurulan tuzaktan nasıl kurtulacak? Peşinde olduğu adama ulaşmayı başarabilecek mi? Örgütle karşı karşıya gelen Zaza, örgütün tehditlerinden sonra yolundan dönecek mi? Örgüt, Zaza’ya karşı nasıl bir eylem yapacak?
Bölüm 5
Yayın Tarihi: 11 Ekim 2012
Zaza’nın Ömer Baba’yı ziyareti sırasında dükkana pusu kuranlar kim? Bu saldırıda vurulan Hikmet ve Zaza’ya ne olacak? Babasının dükkanının basıldığını öğrenen Polat Alemdar ne yapacak? Kara, bu saldırının arkasındaki isimlere ulaşmayı başarabilecek mi? Arkadaşlarını hala kurtaramayan ve hiçbir şey yapmalarına izin verilmeyen KGT timinin yeni kararı ne olacak? Polat Alemdar onların bu kararına ne tepki verecek? Her iki Mete’ye birden KGT’nin yeni başkanı olmayı teklif eden İhtiyarlar Başkanı’nın planı ne? Meteler, bu teklifi kabul edecekler mi?
Bölüm 6
Yayın Tarihi: 18 Ekim 2012
Polat Alemdar’ın hastanede aldığı acı haberin cevabı ne? Ölen Hikmet mi, Zaza mı? İhtiyarlar Başkanı’nın emri altına girmek isteyen KGT’ci gençleri bekleyen yeni görev ne olacak? Arkadaşlarını kurtarabilmek için bu görevi kabul eden gençleri bir de sürpriz beklemektedir. Mete öldü mü? İhtiyarlar Başkanı görevi tek başına Mete Aymar’a verecek mi? Ve Başkan Polat hakkında yeni bir karar verir. Polat Alemdar’a gelen sürpriz teklif, Polat Alemdar’ın bu teklife yanıtı ve aynı teklifin gittiği isim…İhtiyarlar Heyeti Başkanı "tarihi bağlarımız gereği Türk ve İslam dünyasının temsilcisi biz olmak zorundayız" derken neyi hedefliyor?
Bölüm 7
Yayın Tarihi: 01 Kasım 2012
Polat Alemdar ve adamları, muhalifleri ve KGT’li gençleri zarar görmeden pusudan kurtarmayı başarabilecek mi? Muhalifleri aynı masaya oturtan Polat, ne yapacak? Muhalifler, Polat Alemdar’dan neden silah isteyecek? Polat, onların istedikleri silahları sağlamak için Kara’yla birlikte nasıl bir plan yapacak? Polat, Küçük Mete’nin adamı Erkan’la ilgili hangi bağlantıyı çözecek? Aynura, Erkan’ı hastaneden çıkarıp pusuya düşürmeyi başarabilecek mi? Silah sevkiyatına kurdukları pusuda Polat’ı bekleyen büyük sürpriz ne olacak?
Bölüm 8
Yayın Tarihi: 08 Kasım 2012
Örgütün pususuna düşen Polat ve Kara, kendilerine çevrilmiş namlulardan kurtulabilecekler mi? Kara ve Baki’nin akıbeti ne olacak? Memati’yi öldürme emrinin İhtiyarlar Başkanı tarafından verildiğini öğrenen Polat, Erkan’dan başka neler öğrenmeye çalışacak? Küçük Mete ve Polat arasındaki gerilim nasıl sonuçlanacak? Mete, Erkan'a karşılık Polat'tan ne alacak? İhtiyarlar Başkanı’na ulaşmaya çalışan Polat nelerle karşılaşacak? Başkan'ın stratejik hamleleri karşısında Polat Alemdar neler yapacak?
Bölüm 9
Yayın Tarihi: 15 Kasım 2012
Ve Polat Alemdar İhtiyarlar Başkanı’nı sorguluyor! Polat ve ekibi başkanı nasıl ele geçirecek? Başkan, Polat’ı şok eden hangi bilgileri verecek? Başkanın sürpriz abisi kim? Kurtlar Vadisi operasyonunu kim başlattı? Başkan, Polat’ın sorgu yöntemini kaldırabilecek mi? Başkanın kaçırılmasıyla heyet içindeki dengeler nasıl değişecek? Başkanı kaçıran Polat Alemdar bunun bedelini nasıl ödeyecek? Zaza’nın, Kara’nın, Elif’in, Leyla’nın başına neler gelecek? Daha önce hiç bu kadar zeki ve güçlü bir düşmanla karşılaşmayan Polat Alemdar, bu cenderenin içinden çıkabilecek mi?
Bölüm 10
Yayın Tarihi: 22 Kasım 2012
Mete’nin İhtiyarlar Başkanı’nı öldüreceğini düşünen Polat, hastaneye zamanında yetişebilecek mi? İhtiyarlar Başkanı, kurtulacak mı? Başkanın kaçırılması üzerine olağanüstü toplanan İhtiyarlar Heyeti’nin Polat Alemdar ve adamları hakkında aldığı şok edici karar ne olacak? Dostları ve düşmanları, Polat Alemdar’ın içinde bulunduğu bu duruma nasıl tepki verecekler? Kendisi ve adamları hakkında alınan kararı kabul eden ve ailesiyle vedalaşan Polat Alemdar’ı ne bekliyor?
Bölüm 11
Yayın Tarihi: 29 Kasım 2012
Yanında sadece Şamil ve Alptekin’i alarak Suriye’ye giden Polat Alemdar’ın planı ne? Polat Alemdar’ın Suriye’ye gelişi duyulunca neler yaşanacak? Polat’ın Suriye’ye gittiğini öğrenen Ömer Baba’ya ne olacak? Leyla, Polat’ın neden gittiğini öğrenmek ve ona ulaşabilmek için hangi sürpriz isimden yardım isteyecek? Mete, elleri kolları bağlı Polat’tan bir umutla haber bekleyen Abdülhey ve Cahit’in sabrını nasıl zorlayacak? Polat Alemdar, Suriye’de nelerle karşılaşacak? Ölümün nefesini ensesinde hisseden Polat, hedefine ulaşmayı başarabilecek mi?
Bölüm 12
Yayın Tarihi: 06 Aralık 2012
Suriyeli güçlere teslim olan Polat, bir ipucu aramaktadır. Polat aradığı adamın kim olduğunu öğrenebilecek mi? Savcı Leyla, Polat’ın Suriye’ye gönderilmesinden sonra İhtiyarlara ulaşmaya çalışmaktadır. Ancak İhtiyarlara ulaşmaya çalışırken kendisini büyük bir sürpriz beklemektedir. Kalp krizi geçiren Ömer Baba kurtulabilecek mi? Cahit’e gelen sürpriz telefonun ardından Abdülhey ve Cahit kendilerini hiç beklemedikleri bir yerde bulacaktır. Hücreye atılan Şamil ve Alptekin, Polat’ın da yakalandığını görünce ne yapacak? Suriye, üçü için de mezar mı olacak?
Bölüm 13
Yayın Tarihi: 13 Aralık 2012
Polat Alemdar, kendisini oyuna getiren lideri ele geçirmek için yeni bir plan hazırlıyor. İhtiyarların hükmü üzerine Suriye’de ölmeyi göze alan Polat, kendi hükmünün de arkasında duracak mı? Savcı Leyla, akıl hastanesinden kaçabilmek için büyük çaba sarf edecek. Polat’ın yaşadığına dair umudunu kaybetmeyen Leyla, bunu başarabilecek mi? Polat, Zülfikar Ağa’nın esir düştüğünü öğrenebilecek mi? Zülfikar Ağa’nın infaz emrini kim verecek? Ve Polat Alemdar vurulacak… Polat’ı vuran sürpriz isim kim? Kendilerini bir anda pusunun içinde bulan ve Polat’ın vurulduğunu gören Abdülhey ve Cahit’i bekleyen büyük şok ne olacak?
Bölüm 14
Yayın Tarihi: 20 Aralık 2012
Abdülhey ve Cahit, patlamanın olduğu yerden Polat’ın cesedini çıkarıyor. Cahit intikam için kimi hedef gösterecek? Nazife Anne ve Ömer Baba’ya Polat’ın öldüğü haberini Savcı Leyla vermek zorunda kalıyor. Bu haber karşısında Nazife Anne’nin tepkisi ne olacak? Ömer Baba’nın kalbi bu haberi kaldırabilecek mi? Polat’ın ölümünü bir basın toplantısıyla duyuran Savcı Leyla, gazeteleri açtığında çok büyük bir sürprizle karşılaşıyor. Leyla’nın bundan sonraki adımı ne olacak? Leyla’nın karşısına sürpriz bilgilerle hangi isim çıkacak? Abdülhey, Cahit ve Leyla işin peşini bırakmıyor ve çok önemli birini sorgulamak için baskına gidiyorlar. Bu baskında onları bekleyen büyük sürpriz ne olacak?
Bölüm 15
Yayın Tarihi: 03 Ocak 2013
İçlerindeki haini ortaya çıkarmak isteyen Ak Saçlı, Semih'in yakalanabilmesi için gizli bir emir veriyor. Türk istihbaratı adına eylemler yapan maskeli kim? Bir konsolosluk basıp içeridekileri rehin alarak uluslararası bir kriz yaratan Maskeli Fedai, amacına ulaşabilecek mi? Gürcistan'da esir düşen Kara ve ekibinin başına büyük dertler açılıyor. Bir kez daha ihtiyarlarla temas etmeyi başaran Leyla'yı şoke eden haber ne olacak? Faruk'u kaçırırlarken vurulan Maskeli Fedai'nin kan örneğini alan Akif, maskelinin kim olduğunu bulmak için kimden yardım isteyecek? Sonunda Maskeli'yle karşı karşıya gelen Abdülhey ve Cahit, nasıl bir sürprizle karşılaşacaklar?
Bölüm 16
Yayın Tarihi: 10 Ocak 2013
Abdülhey ve Cahit, Maskeli Fedai’nin Pusat olduğunu anladıktan sonra Pusat’ın kimin için çalıştığını sorgularlar. Vurulan ve artık yaşamak istemeyen Abdülhey için Leyla ve Cahit büyük çaba sarf eder. İhtiyarlar Heyeti'nin Aksaçlı'yla ilgili karar toplantısında Aksaçlı sürpriz bir çıkış yapar ve hainin kendisi olduğunu söyler. İhtiyarlar Aksaçlı'yla ilgili ne hüküm verecek? Maskeli, hainin Sencer olduğunu öğrenebilecek mi? Akif ve Aynura'nın Rus Generalle ne işleri olacak? Annesiyle ilgili karışık duygular içinde olan Savcı Leyla'yı bekleyen büyük sürpriz ne olacak?
Bölüm 17
Yayın Tarihi: 17 Ocak 2013
Leyla ile konuşan Maskeli'nin Polat olduğunu söylemesiyle dengeler nasıl değişecek? Aksaçlı Adil Bey'in infaz kararı alındı. Karar uygulanabilecek mi? Abdülhey ile Sencer Bey sürpriz bir şekilde görüşme yapacaklar. Bu görüşmeden nasıl bir sonuç çıkacak? Maskeli, Cahit ve Pusat bir operasyon kararı alırlar. Bu operasyon nereye yapılacak? Rus Generalin elinde rehin bulunan Kara ve adamları kurtulabilecek mi? Ve Maskenin arkasındaki gizem çözülüyor…
Bölüm 18
Yayın Tarihi: 24 Ocak 2013
Sağlık durumu giderek kötüleşen, buna rağmen maskesiyle operasyon yapmaya devam eden Polat’ı durdurmak için Leyla elinden geleni yapar. Leyla Polat’ı durdurmayı başarabilecek mi? Sencer, Eşref’i ortadan kaldırmak için Abdülhey’i kullanmak istiyor. Abdülhey bu görevi kabul edecek mi? Sencer kimi naip seçecek? KGT Başkanlığı için kimin görevlendirilmesini isteyecek? Abdülhey ve Maskeli sürpriz bir şekilde karşıya gelecek. Talha, Maskelinin Polat Alemdar olduğunu kime söyleyecek? Aksaçlı, Polat’a Sencer’le ilgili çok gizli bilgiler verecek. Tekerlekli sandalyesinden kalkan Sencer, kimi vuracak?
Bölüm 19
Yayın Tarihi: 31 Ocak 2013
Maskeli, Abdülhey’e yüzünü gösterir. Abdülhey, Maskeli’nin Polat olduğunu anlayınca ne yapacak? Çatışma sırasında vurulan Pusat, kurtulabilecek mi? Eski Aksaçlı himaye altına alınır. Kim tarafından korunacak? Sencer Kırmızı Kitap’ı ele geçirir. Parçalarını birleştirdikleri Kırmızı Kitap’ın içindeki sırları çözmeye çalışır. Sencer’in bundan sonraki adımı ne olacak? Durumu gittikçe kötüleşen Polat bir de kendiyle girdiği sınavı atlatabilecek mi? Leyla Polat’ı ameliyat olması için nasıl ikna edecek?
Bölüm 20
Yayın Tarihi: 07 Şubat 2013
Polat ameliyata giriyor. Bu hayati tehlikesi bulunan ameliyat başarılı olacak mı? Polat eski yüzüne kavuşabilecek mi? KGT Lideri Akif, Polat ve Ak Saçlı’nın yerini buluyor. Akif ve Aynura Aksaçlı’yı Sencer’e teslim edecek mi? Eşref, Polat’ın kendisine yaptığı suikast girişiminin sırrını çözemeye çalışıyor. Eşref gerçek haini bulabilecek mi? Sakat olmadığı ortaya çıkan Sencer, Hoca’nın infazını mı hazırlayacak? Ve Savcı Leyla vuruluyor. Leyla’yı kim, neden vuracak? Leyla kurtulabilecek mi?
Bölüm 21
Yayın Tarihi: 14 Şubat 2013
Hastanede vurulan Savcı Leyla’nın sağlık durumu ciddiyetini koruyor. Savcı Leyla’nın yaşam savaşı nasıl noktalanacak? Hastaneden çıkmaya karar veren Polat Alemdar’ı kurtarmak için Abdülhey ve Cahit farklı bir plan hazırlığı içerisindeler. Polat KGT ekibinin elinden kurtulabilecek mi? Eşref Bey ve Abdülhey Sencer’in elinden kurtulabilecek mi? Sencer’i ortadan kaldırmak isteyen kim? Hoca’nın hayatını kurtarmaya çalışan Akif hangi gerçekle yüzleşecek? Sencer Polat’ın karşılığında İsraillilerden ne isteyecek? İsrailli Jacob Polat’ı ele geçirebilecek mi?
Bölüm 22
Yayın Tarihi: 28 Şubat 2013
Polat Alemdar’ı Jacob ve adamlarına teslim etmesi gereken Akif, Polat’ın yerine geçer ve kendini feda eder. Jacob ve adamları Polat Alemdar zannettikleri Akif'e ne yapacaklar? Hastanede zor saatler geçiren Savcı Leyla hastaneden çıkabilecek mi? KGT ekibi, Polat’ın Jacob’a teslim edilmesi emrini veren Sencer için çalışmaya devam edecek mi? Akif’in ihaneti karşısında Sencer ne yapacak? Polat Alemdar Akif’i kurtarabilecek mi? Akif Polat'ı nasıl koruyacak?
Bölüm 23
Yayın Tarihi: 07 Mart 2013
Polat Alemdar, maskesini çıkaracak mı? Polat’ın yüzü eski haline gelebilecek mi? Akif yapılan işkencelere dayanabilecek mi? Polat Alemdar Akif’i kurtarmak için nasıl bir plan yapacak? Sencer’in emirleri devlet adamlarında nasıl karşılık bulacak? Haydar Sencer’in verdiği görevi yerine getirecek mi? Savcı Leyla artık Polat’a kavuşabilecek mi? Polat Alemdar’ın karşısına çıkacak olan Poyraz ve adamları kimler?
Bölüm 24
Yayın Tarihi: 14 Mart 2013
Çatışma esnasında vurulan Haydar’ın sağlık durumu ciddi. Polat Alemdar, Haydar'ın sırrını öğrenecek mi? Sencer'in oyuna getirdiği Akif ve KGT kendi aralarında bir karar vermek zorunda kalacaklar. KGT nasıl bir karar alacak? Sencer için çalışan Poyraz ve adamları Polat Alemdar'a karşı ne yapacak? Sencer'in ikiyüzlülüğü ne kadar devam edecek? Polat Alemdar'ın sağlık durumu düzelecek mi?
Bölüm 25
Yayın Tarihi: 21 Mart 2013
Abdülhey’in elinden son anda kaçan ve sonrasında Polat’ın ailesinin peşine düşen Poyraz, aileye ne yapacak? Hastanede yatan Haydar’ın sağlık durumu iyiye gidiyor. Polat, Haydar’ın hain olduğunu öğrenebilecek mi? Eski Ak Saçlı’yı yok etmek isteyen Poyraz intikamını alabilecek mi? Adil Bey’in korumalığını üstlenen Mete görevini yapabilecek mi yoksa Adil Bey ölecek mi?
Bölüm 26
Yayın Tarihi: 28 Mart 2013
Polat Alemdar, Adil Bey’in intikamını almak için Poyraz’ın vazgeçemeyeceği “baba figürü”nün peşine düşecek. Aksaçlı’nın gözlerini çıkaran Poyraz, Türkiye’deki görevini tamamladı mı? Hastaneden kaçan Haydar, Sencer’le buluşmak isteyecek. Aynura, Haydar’ın peşinden gidip Sencer’e ulaşacak mı? Sağlık durumu iyiye giden Polat Alemdar artık maskesinden tamamen kurtulacak mı? İhtiyarlar Heyeti, Sencer olmadan toplantı yapacak mı? Heyet, Sencer’in hain olduğunu öğrenecek mi? Sencer, heyetin ölüm emrini kime verecek?
Bölüm 27
Yayın Tarihi: 11 Nisan 2013
Polat Alemdar'ı can evinden vuracaklar! Polat Alemdar’ın uygulamayı kabul ettiği heyet kararı nedir? İhtiyarlar Heyeti, Sencer ve Adil Bey hakkında nasıl bir karar alacak? Heyetin içindeki hain ortaya çıkacak mı? Sencer, kendi adamı Remzi’yi neden öldürmeye çalışacak? Sencer’in yeni planları ne olacak? Erkan kurtulmayı başaracak mı? KGT lideri Akif, Haydar’ın hainliğine inanacak mı? Poyraz, Polat Alemdar’dan intikam almak için şimdi ne yapacak? Yoksa Polat’ı en hassas noktası olan kızı Elif’le mi korkutacak?
Bölüm 28
Yayın Tarihi: 18 Nisan 2013
Poyraz, Elif'in gözüne ne yaptı? Elif sağlığına ve babası Polat Alemdar'a kavuşabilecek mi? Polat, ailesini Poyraz'dan koruyabilecek mi? Nazfie Anne'yi tren raylarından kurtarabilecek mi? Poyraz, Polat Alemdar'ın babası gibi sevdiği komutanını öldürmesinin intikamını, Ömer Baba'yı öldürerek mi alacak? Polat ailesi tehlikedeyken Sencer ve Adil Bey'in infazlarını gerçekleştirecek mi?
Bölüm 29
Yayın Tarihi: 25 Nisan 2013
Polat Alemdar tapınakçı mı? Poyraz’ın bildiği Polat’a ait şifre ne? Polat’ın arkasında kim var? Poyraz, Polat’tan intikam almak için kiminle işbirliği yapacak? Erkan kimi öldürecek? İhsan’ın sakladığı sır ne?
Bölüm 30
Yayın Tarihi: 09 Mayıs 2013
Margaret, Elif'i Polat'tan alabilecek mi? Araz, Poyraz'ın verdiği son emri yerine getirip Polat Alemdar'ı öldürecek mi? Adil Bey'in infazı gerçekleşecek mi? Polat Alemdar koltuğunu kime bırakacak? Seçtiği iki aday kim? Polat Alemdar İhtiyarlar'a mı katılacak? Polat Alemdar'ın durulma vakti mi geldi? Ömer Baba sağlığına kavuşacak mı?
Bölüm 31
Yayın Tarihi: 16 Mayıs 2013
Polat Alemdar kızı Elif'i mi, sevdiği kadın Leyla'yı mı kurtaracak? Poyraz, Tapınakçı mı olacak? Polat Alemdar, Poyraz'a ulaşabilecek mi? Polat, İhtiyar Heyeti'ne mi dâhil olacak? Leyla'nın ateş ettiği adamlar kim? Leyla, Poyraz'ın elinden kurtulacak mı? Elif babası Polat Alemdar'a kavuşabilecek mi?
Bölüm 32
Yayın Tarihi: 23 Mayıs 2013
Poyraz ve Tapınakçılar Polat’ın baskınından kurtulabilecek mi? Elif’i Polat’tan ayıran Margaret, kızını nereye götürdü? Polat Alemdar kızına kavuşabilecek mi? Mete, İhtiyarlar Heyeti’nden Remzi’yi öldürmek amacında. Mete, tüm heyeti neden yok etmek istiyor? Poyraz, arkasına aldığı güçleri Polat’a karşı nasıl kullanacak? Polat, Poyraz’a ulaşıp intikamını alacak mı? Akif ve Haydar neden İhtiyarlar Heyeti ile ilgili gizli belgelere ulaştılar. Peki neden?
Bölüm 33
Yayın Tarihi: 30 Mayıs 2013
Polat Araz’ı ele geçiriyor. Peki Poyraz, Araz’ı Polat Alemdar’ın elinden alabilecek mi? İhtiyarlar Heyeti’nin sonu mu gelecek? Poyraz, Faruk Bey’i öldürecek mi? Heyetin deşifre olduğunu öğrenen Polat Alemdar ne yapacak? İhtiyarlar Heyeti hükmünü yitirecek mi? Remzi’nin Polat Alemdar’a açıklayacağı sır ne? Akif ve Haydar, istediklerine ulaşabilecek mi? KGT Akif’in liderliğinde çalışmaya devam edecek mi? Poyraz, Polat’a ulaşmak için kimi kullanacak?