Killing Eve

4. Sezon

Bölüm 1
Yayın Tarihi: 27 Şubat 2022
Eve, On İkiler’den intikam almak istemektedir. Villanelle ise değişmek ister ve kendini bir kilise topluluğuna sevdirmeye çalışır. Carolyn, kendini tekrardan oyunu içine girmek için hazır hisseder.
Bölüm 2
Yayın Tarihi: 06 Mart 2022
Eve intikam peşinde adım adım ilerlerken Helene’e ulaşır. Villanelle’in değişim arayışında bir şeyler ters gider. Carolyn ise MI6 tarafından bir kenara itilir ancak Kenny’in ölüm emrini kimin verdiğini bulmak için başka işbirliklerine başvurur.
Bölüm 3
Yayın Tarihi: 13 Mart 2022
Helene’i bulmasının ardından Eve için yeni bir ipucu ortaya çıkar. Eve’den yardım isteyen Villanelle reddedilir. Carolyn, On İkiler’le bağlantılı bir dizi cinayet hakkında yeni bilgiler öğrenir.
Bölüm 4
Yayın Tarihi: 20 Mart 2022
Villanelle’in eski büyüsü geri gelir. En iyi yaptığı şeye tekrar döner: birilerini öldürmek. Carolyn Küba’da eski bir tanıdıkla karşılaşır.
Bölüm 5
Yayın Tarihi: 27 Mart 2022
Eve araştırmaları sonucunda bazı sırları ortaya çıkarır. Carolyn, On İkiler'in en iyi üyelerinden birinin izini sürer. Villanelle kendiyle savaşsa da tekrar öldürmeye başlar.
Bölüm 6
Yayın Tarihi: 03 Nisan 2022
Eve ve Villanelle kendi amaçları peşinde ilerlemeden önce tekrar bir araya gelirler ve bu Villanelle’i On İkiler’in içindeki başka bir suikastçiye götürür. Eve intikam planlarını gerçekleştirmeye bir adım daha yaklaşır. Carolyn ise geçmişinden gelen bir hayaletle yüzleşmek zorunda kalır.
Bölüm 7
Yayın Tarihi: 10 Nisan 2022
Eve, On İkiler'e karşı daha da büyük bir intikam görevi üstlenir ve Villanelle'in yardımına ihtiyacı olabileceğini fark eder. Villanelle ise bu sırada yeni bir suikastçi ile aşk yaşamaktadır.