Killing Eve

1. Sezon

Güzel yüz
Bölüm 1
/Güzel yüz
Yayın Tarihi: 08 Nisan 2018
MI5 güvenlik görevlisi olan Eve, işinden çok sıkılmakta ve daha heyecanlı bir şeyler aramaktadır. Rus bir politikacının öldürülmesinden sonra Eve kendini olayın tek tanığını korumakla görevlendirilir ve yolları Villanelle ile kesişir.
Ben daha sonra onunla ilgileneceğim
Bölüm 2
/Ben daha sonra onunla ilgileneceğim
Yayın Tarihi: 15 Nisan 2018
Son görevinin ardından Villanelle’e ara vermesi söylenir ancak o söyleneni yapmaz. Eve, Villanelle ve çalıştığı organizasyonu takip eden bir MI6 biriminde çalışma fırsatı yakalar.
Ben seni tanımıyorum
Bölüm 3
/Ben seni tanımıyorum
Yayın Tarihi: 22 Nisan 2018
Villanelle, Berlin’deki bir klinikte Çinli bir albayı öldürünce Eve ve Bill olayı araştırmak için yola çıkarlar.Eve ve Bill ipuçlarını buldukça Villanelle bu kedi-fare oyunundan hoşlanır.
Üzgünüm bebeğim
Bölüm 4
/Üzgünüm bebeğim
Yayın Tarihi: 29 Nisan 2018
Berlin’den bir istihbarat gelirken Eve’i ilk gözetleme operasyonunu yapar. Villanelle İngiltere’ye gönderilir.
Banyo Hakkında Bir Şey Var
Bölüm 5
/Banyo Hakkında Bir Şey Var
Yayın Tarihi: 06 Mayıs 2018
Villanelle’den kurtulan Eve, köstebeği evin güvenli bir yerine yerleştirmiştir. Ancak Villanelle’in Eve ile işi henüz bitmemiştir ve ilişkileri geri dönülmez bir yola girer.
Beni deliğe götür!
Bölüm 6
/Beni deliğe götür!
Yayın Tarihi: 13 Mayıs 2018
Rusya’da bir kadın suikastçi gözaltına alınır. Eve ve Carolyn Moskova’ya giderler. Villanelle aynı Rus hapishanesine kaçırılır.
Özgür olmak istemiyorum
Bölüm 7
/Özgür olmak istemiyorum
Yayın Tarihi: 20 Mayıs 2018
Moskova’daki durum yüzünden gerilim iyice artar ve Eve kime güveneceğini sorgulamaya başlar. Villanelle’e bir sonraki hedefi verilir. Ancak bu şaşırtıcı bir hedeftir.