Bölüm 1
Yayın Tarihi: 03 Mart 2017
Anne-babasız büyüyen Süreyya, genç yaşta hayatın yükünü sırtlamış, güzel ve gururlu bir genç kızdır. Beklemediği anda karşısına çıkan zengin, karizmatik iş adamı Faruk’a aşık olmasıyla hayatı değişir.
Bölüm 2
Yayın Tarihi: 10 Mart 2017
Faruk’un, Süreyya’yı annesine “müstakbel gelinin” takdimiyle Boran Konağı’nda fırtınalar kopar. Süreyya ve Esma Sultan’ın bu karşılaşması ikisi için de yıkımların ve başlangıçların habercisi olacaktır
Bölüm 3
Yayın Tarihi: 17 Mart 2017
Esma Sultan, Süreyya’yı konaktan göndermek için en büyük hamlesini yapmıştır. Bu arada düğüne düşen bomba, Boran ailesinin büyük felaketi olarak geceye damgasını vurur.
Bölüm 4
Yayın Tarihi: 24 Mart 2017
Faruk olanlara rağmen Süreyya’nın masumiyetine inanır ve ailesine karşı Süreyya’nın yanında durur. Ama İpek’in Süreyya’ya ödetmek istediği bedel Faruk ve Süreyya aşkında büyük kırılmalara neden olur.
Bölüm 5
Yayın Tarihi: 31 Mart 2017
Esma Sultan, Faruk’un sınırlarını zorlayacak büyük hamlesini yapar, ancak bu hiç de Esma Hanım’ın beklediği gibi sonuçlanmaz. Önüne boşanma protokolü konan Süreyya ise bunun hesabını Faruk’tan sorar.
Bölüm 6
Yayın Tarihi: 07 Nisan 2017
Süreyya ve Faruk'un aşklarının güçlendiği bir dönemde gelen beklenmedik bir misafirle en mutlu günleri tam bir kabusa dönüşür. Esma Sultan ise Kıymet’ten duyduklarıyla bütün oklarını İpek’e çevirir.
Bölüm 7
Yayın Tarihi: 14 Nisan 2017
Süreyya’nın konuşması sonrası bayılan Esma hastaneye kaldırılır. Boran erkekleri annelerinin ilk defa yıkıldığını görmüştür. Yaşanan gerginliği bilmeyen Faruk bu hastalığın sebebini merak etmektedir.
Bölüm 8
Yayın Tarihi: 21 Nisan 2017
Adem’in Faruk’a oynadığı oyun herkesi etkiler. Süreyya ve Faruk aşkı da bu durum karşısında sınanmaktadır. Boranlar’da fırtınalar koparken Esma aile için her şeyi kontrol altına almaya çalışmaktadır.
Bölüm 9
Yayın Tarihi: 28 Nisan 2017
Begüm’ü gördüğünden emin olamayan Faruk’un kafası karışmıştır. Begüm ise gördüğü manzara karşısında kendini çaresiz hisseder. Süreyya mutluluktan uçarken, Faruk’u büyük bir sürpriz beklemektedir.
Bölüm 10
Yayın Tarihi: 05 Mayıs 2017
Öfkesine yenik düşen Faruk, gerçeklerin ortaya çıkmasını da engeller. Süreyya, Begüm ile Faruk’un eski arkadaş olduğunu zannetmektedir. İpek açılışta yine ortalık karıştıracak bir koz elde etmiştir.
Bölüm 11
Yayın Tarihi: 12 Mayıs 2017
Emir’in sürpriz ziyareti konağa bomba gibi düşer. Faruk karışık duygular içerisindedir. Esma her zamanki gibi kontrolü eline alır. Fikret, tüm bu karışıklık içinde Adem’in oyununa dahil olmaktadır.
Bölüm 12
Yayın Tarihi: 19 Mayıs 2017
Süreyya’nın kanaması Faruk’u perişan eder. Fotoğrafları veren İpek ve Fikret’in arası gerilir. Bebek için endişelenen Faruk aldığı başka bir haberle darmadağın olur.
Bölüm 13
Yayın Tarihi: 26 Mayıs 2017
Emir'in sürprizi konağa bomba gibi düşer. Üzerine gelen acı haberle Boranlar yıkılır. Süreyya tüm yaşananlara karşı dirayetli durmaya çalışırken tahmin edemeyeceği bir durumla karşılaşır.
Bölüm 14
Yayın Tarihi: 02 Haziran 2017
Süreyya'nın hamilelik sürecindeki desteğiyle Esma Sultan ona ilk defa bir anne gibi davranır; Süreyya'yı mutlu etmiş ve şaşırtmıştır. İkilinin arasındaki buzlar eriyecek midir?
Bölüm 15
Yayın Tarihi: 09 Haziran 2017
Esma ve Adem yüzleşmesi Esma’nın geçmişini sorgulamasına neden olur. Oğulları için şimdi her zamankinden daha güçlü olmak zorundadır.