Game Of Thrones dizisinin spin-off projesi olan House of the Dragon, Targaryen Hanesi'nin hikayesini konu ediyor. Game Of Thrones'da yaşananlardan 300 yıl öncesinin aktarılacağı dizi, George R. R. Martin'in Fire & Blood kitabından uyarlanıyor.
Ejderhanın Mirasçıları
Bölüm 1
/Ejderhanın Mirasçıları
Yayın Tarihi: 21 Ağustos 2022
Viserys, ikinci çocuğunun doğumunu kutlamak için bir turnuva düzenler. Fakat umut ettiği şeylerin isem dışı sonuçlanması ve Daemon'un itaatkar olmayan tutumu, varisi konusunda onu tekrar düşünmeye itecektir.
Serseri Prens
Bölüm 2
/Serseri Prens
Yayın Tarihi: 28 Ağustos 2022
Prenses Rhaenyra, Demir Taht'ta bir kadın fikrine direnen bir krallıkla karşı karşıya kalırken Targaryen Hanesi hakkındaki kehanetlerin derinliklerine dalar ve Westeros'un varisi olarak geçilmesine küsmüş Prens Daemon savaşa gitmeye hazırlanır.
İsminin İkincisi
Bölüm 3
/İsminin İkincisi
Yayın Tarihi: 04 Eylül 2022
Daemon ve Corlys Velaryon, Yengeç besleyen ile savaşır. Diyar, Aegon'un ikinci isim gününü kutluyor. Rhaenyra ise evlilik ihtimaliyle karşı karşıyadır.
Dar Denizin Kralı
Bölüm 4
/Dar Denizin Kralı
Yayın Tarihi: 11 Eylül 2022
İki ada dışında hepsini fethettikten sonra Daemon, kendisini Stepstones ve Dar Deniz'in Kralı ilan eder ve Deniz Yılanı Corlys tarafından taç giydirilir.
Yolu Aydınlatırız
Bölüm 5
/Yolu Aydınlatırız
Yayın Tarihi: 18 Eylül 2022
Daemon karısını Vadi'de ziyaret eder. Viserys ve Rhaenyra, Velaryonlar ile arabuluculuk anlaşmaları yapar. Alicent, prenses hakkındaki gerçeği arar.
Prenses ve Kraliçe
Bölüm 6
/Prenses ve Kraliçe
Yayın Tarihi: 25 Eylül 2022
On yıl sonra. Daemon ve Laena, Pentos'ta bir teklifi değerlendirirken Rhaenyra, Alicent'in çocukları hakkında devam eden spekülasyonları arasında gezinir.
Akıntıtaşı
Bölüm 7
/Akıntıtaşı
Yayın Tarihi: 02 Ekim 2022
Kraliyet ailesi, Laena Velaryon'un cenazesi için Velaryon ailesinin kalesi Driftmark'ta toplanır. Prenses Rhaenyra ile Kraliçe Alicent'ın çocukları kavgaya tutuşur. Kral Viserys, ailesindeki çatışmanın sona ermesini ister.
Dalgaların Lordu
Bölüm 8
/Dalgaların Lordu
Yayın Tarihi: 09 Ekim 2022
Stepstones'ta ortadan kaybolan Corlys Velaryon'un yerine Driftmark'ı kimin yöneteceğinin belirlenmesi için talipler King's Landing'e gelir. Kral Viserys'in hastalığı son derece ilerlemiştir ama kral adına diyarı yöneten Kral Eli Otto Hightower ve kızı Alicent, bir sürprizle karşılaşır.
Yeşil Konsey
Bölüm 9
/Yeşil Konsey
Yayın Tarihi: 16 Ekim 2022
Alicent, kralın son arzusunun Aegon'u Demir Tahta oturtmak olduğuna inanmaktadır.
Siyah Kraliçe
Bölüm 10
/Siyah Kraliçe
Yayın Tarihi: 23 Ekim 2022
Hightowerlar, Rhaenyra ve çocuklarının peşindedirler.
Bölüm 1
Yayın Tarihi: 09 Ocak 2024