Griselda, tarihin en karlı kartellerinden birini kurarak adını duyurmuş anlayışlı ve hırslı bir Kolombiyalı iş kadını olan Griselda Blanco’dan ilham alıyor. Kendini adamış bir anne olan Blanco, çekicilik ve beklenmedik vahşilik öğelerini içeren ölümcül bir karışıma sahipti. Bu özellikler, onun aile ve iş arasında ustaca manevra yapmasına yardımcı oldu ve geniş çapta ‘Godmother’ olarak tanınmasına neden oldu.
Miami'ye Geliş
Bölüm 1
/Miami'ye Geliş
Yayın Tarihi: 25 Ocak 2024
Yeni bir başlangıç yapmak üzere oğullarını ve zuladaki kokaini yanına alarak Medellín'den Miami'ye kaçan Griselda, burada kendi işini kurmak için bir fırsat yakalar.
Zengin Beyazlar
Bölüm 2
/Zengin Beyazlar
Yayın Tarihi: 25 Ocak 2024
Griselda, Medellín'den Miami'ye getirdiği tedarikçilerle çalışırken düşman fazla uzakta değildir. Dışarıdaki gece eğlencesi, yeni bir pazar yaratmak için cesur bir fikir verir.
Mutiny
Bölüm 3
/Mutiny
Yayın Tarihi: 25 Ocak 2024
Büyük bir tedarikçiden cazip bir teklif alan Griselda, yerel satıcıların güvenini kazanmak için bir rakibiyle güçlerini birleştirmeye çalışır.
Orta Düzey Yönetici
Bölüm 4
/Orta Düzey Yönetici
Yayın Tarihi: 25 Ocak 2024
Griselda güvenli bir yerde saklanarak Ochoa'lara saldırı hazırlığı yapar. June uyuşturucu kaçakçılarını hedefleyen seçkin birime katılır.
Kayıp Cennet
Bölüm 5
/Kayıp Cennet
Yayın Tarihi: 25 Ocak 2024
June ve Merkezî Taktik Birimi ilerleme kaydederken Griselda, aralarında bir muhbir olduğundan şüphelenir. Bol para dökülen kokainle dolu bir doğum günü partisinde kargaşa çıkar.
Elveda Miami
Bölüm 6
/Elveda Miami
Yayın Tarihi: 25 Ocak 2024
Her taraftan baskı altında olan Griselda, Miami'den kaçar. Ama seçenekleri tükenen ve dört bir yanı düşmanla çevrilen Griselda kaderinden kaçabilecek midir?