Gilmore Girls
32 yaşındaki Lorelai (Lauren Graham) ve 16 yaşındaki kızı Rory (Alexis Bledel), Stars Hollow adlı hayali bir kasabada yaşıyorlar. Lorelai, Rory’ye hamile kalıp da kızını yalnız büyütme kararı aldığında, kızının bugünkü yaşındaydı; yani sadece 16. Bu karar, aristokrat ailesinde deprem etkisi yaratmıştı. Lorelai, yıllarca tek başına ayakta kalmayı başardı. Kızı Rory’nin ünlü Chilton okuluna kabul edilmesiyle, belki de ilk kez çaresiz kaldı ve yüklü okul parasını temin etmek için ailesinin kapısını çaldı. Lorelai, geçmişinde yaptığı hataları kızının da tekrarlamaması için elinden geleni yapıyor. Aralarında çok güçlü bir ilişki var. Onlar çok iyi iki arkadaş ve birbirlerine çok benziyorlar. Stars Hallow’un ‘sakinleri’ için söylenebilecek tek söz, hepsinin ‘seçmece’ insanlar olduğu. Bu hayali kasabada oturan herkesin bir hikayesi var.
Pilot Bölüm
Bölüm 1
/Pilot Bölüm
Yayın Tarihi: 05 Ekim 2000
Rory prestijli bir hazırlık okuluna kabul edildiğinde Lorelai, gururunu bir kenara bırakıp varlıklı ebeveynlerinden okul ücretini ödeme konusunda yardım ister.
Chilton'daki İlk Gün
Bölüm 2
/Chilton'daki İlk Gün
Yayın Tarihi: 12 Ekim 2000
Rory'nin Chilton'daki ilk günü pek kolay geçmez. Önce Lorelai'ın giyimi Emily'yi ve müdürü rahatsız eder; ardından Rory bazı rahatsız edici sınıf arkadaşlarıyla tanışır.
Yeni Bir Spor
Bölüm 3
/Yeni Bir Spor
Yayın Tarihi: 19 Ekim 2000
Rory ve Richard kulüpte golf oynayarak geçirdikleri bir günde yakınlaşır. Lorelai, Rory'nin büyükanne ve büyükbabasıyla ilişkisini güçlendirmesini kıskanır.
Geyik Avı
Bölüm 4
/Geyik Avı
Yayın Tarihi: 26 Ekim 2000
Lorelai, İngilizce ödevinden kötü not alan Rory'nin büyük Shakespeare sınavına hazırlanmasına yardım eder; ancak sınav gününde bir felaket yaşanır.
Önemli Bir Cenaze
Bölüm 5
/Önemli Bir Cenaze
Yayın Tarihi: 02 Kasım 2000
Lorelai birine karşı duygular beslediğini itiraf eder. Bu sırada Rory'nin tomurcuklanan ilişkisi ilerler.
İki Doğum Günü Partisi
Bölüm 6
/İki Doğum Günü Partisi
Yayın Tarihi: 09 Kasım 2000
Rory, kendisi için resmi bir doğum günü partisi düzenleyen Emily ile tartışır. Bu sırada Lorelai, resmiyetten uzak bir kutlama organize eder.
İlk Öpücük
Bölüm 7
/İlk Öpücük
Yayın Tarihi: 16 Kasım 2000
Rory, Dean ile romantik bir an yaşar; ancak bunu Lorelai'dan gizler. Lorelai bunu Bayan Kim'den öğrenince Dean'i bir film gecesi için davet eder.
Aşk, Savaş ve Kar
Bölüm 8
/Aşk, Savaş ve Kar
Yayın Tarihi: 14 Aralık 2000
Rory kar yüzünden büyükanne ve büyükbabasının evinde mahsur kalır. Lorelai günü sevgilisiyle geçirir. Rory'yi özleyen Lane, onu ziyarete gelir.
Dans
Bölüm 9
/Dans
Yayın Tarihi: 20 Aralık 2000
Dean ile ilk dansına katılan Rory eve geç dönünce Emily ile Lorelai, Lorelai'ın annelik becerileri üzerine tartışır.
Hayat Kısa
Bölüm 10
/Hayat Kısa
Yayın Tarihi: 21 Aralık 2000
Gilmoreların Noel partisinde talihsizlikler baş gösterir. Dean Lorelai'ı, Rory ile birlikte uyuyakaldığı gece uygunsuz hiçbir şey yaşanmadığı konusunda ikna eder.
Paris'in Keşfi
Bölüm 11
/Paris'in Keşfi
Yayın Tarihi: 11 Ocak 2001
Bir veli ve öğretmen arasında yaşanan ilişkiyi ortaya çıkarıp skandala neden olan Paris tepki alır.
Çifte Randevu
Bölüm 12
/Çifte Randevu
Yayın Tarihi: 18 Ocak 2001
Lorelai; Sookie, Jackson ve Jackson'ın tuhaf kuzeni ile berbat bir çifte randevuya çıkar. Bu sırada Rory; Dean, Lane ve Dean'in arkadaşı ile birlikte çıkar.
Konserden Kaçanlar
Bölüm 13
/Konserden Kaçanlar
Yayın Tarihi: 15 Şubat 2001
Rory'nin arkadaşlarını New York'taki Bangles konserine götürmesi bazı sorunlara yol açar. Lorelai, Luke'un romantik geçmişiyle ilgili bir şeyler öğrenir.
Donna Reed Gecesi
Bölüm 14
/Donna Reed Gecesi
Yayın Tarihi: 22 Şubat 2001
Rory ve Dean, "The Donna Reed Show"u izledikten sonra kadınların rolleri hakkında tartışır. Emily, Lorelai'ın duyguları ile yüzleşmesini sağlar.
Christopher Dönüyor
Bölüm 15
/Christopher Dönüyor
Yayın Tarihi: 01 Mart 2001
Rory'nin babasının geri dönmesi Emily ile Richard'ın evinde gerginliğe neden olur ve Lorelai'ı ailesinin geleceğiyle ilgili önemli bir karar almaya zorlar.
Beklenmedik Bir Ziyaretçi Daha
Bölüm 16
/Beklenmedik Bir Ziyaretçi Daha
Yayın Tarihi: 08 Mart 2001
Rory ve Dean, üçüncü aylarını kutlar; ancak işler planlandığı gibi gitmez. Luke'un eski kız arkadaşı Rachel kasabaya gelir.
Ayrılık, Bölüm 2
Bölüm 17
/Ayrılık, Bölüm 2
Yayın Tarihi: 15 Mart 2001
Son olaylardan sonra Rory kendini meşgul eder ve kendine acımayı reddeder. Bu sırada Stars Hollow sakinlerinin çevresinde toplanması onun canını sıkar.
Üçüncü Lorelai
Bölüm 18
/Üçüncü Lorelai
Yayın Tarihi: 22 Mart 2001
Lorelai'ın büyükannesi Rory'nin eğitimi için bir emanet fonu teklif ettiğinde Emily, maddi bağımsızlık kazanacak olan Lorelai ve Rory ile bağlarını kaybetmekten korkar.
Emily Harikalar Diyarında
Bölüm 19
/Emily Harikalar Diyarında
Yayın Tarihi: 26 Nisan 2001
Emily, Lorelai ve Rory'nin ilk yaşadığı yeri görünce dehşete kapılır ve kendi evinde Rory için mükemmel bir yatak odası hazırlamaya koyulur.
Not: Seni Se...
Bölüm 20
/Not: Seni Se...
Yayın Tarihi: 03 Mayıs 2001
Son olaylardan dolayı hâlâ üzgün olan Rory, yeniden biriyle çıkmaya başladığını kendisine söylemeyen Lorelai'a kızgındır.
Bin Sarı Papatya
Bölüm 21
/Bin Sarı Papatya
Yayın Tarihi: 10 Mayıs 2001
Rory sonunda Dean'e, ona karşı hissettiği gerçek duyguları açıklar. Lorelai ve Luke arasında bir şeyler olduğunu fark eden Rachel bir karar alır.
Sürpriz Nişan
Bölüm 1
/Sürpriz Nişan
Yayın Tarihi: 09 Ekim 2001
Emily, Lorelai'ın aldığı büyük kararı bir başkasından duyunca Lorelai bu kararını ona aktarmadığı için hem kırılır hem de kızar.
Çekiçler ve Duvaklar
Bölüm 2
/Çekiçler ve Duvaklar
Yayın Tarihi: 09 Ekim 2001
Rory'nin okul dışı aktivitelere duyduğu ani ilgi, Dean'le ilişkisinde gerginliğe yol açar. Emily, Lorelai büyük haberi açıkladığında soğuk davranır.
Kırmızı Işık
Bölüm 3
/Kırmızı Işık
Yayın Tarihi: 16 Ekim 2001
Çılgın bir parti sırasında Lorelai fevri olarak birini arar ve yaptıkları konuşma, planlarını sorgulamasına neden olur.
Harvard Gezisi
Bölüm 4
/Harvard Gezisi
Yayın Tarihi: 23 Ekim 2001
Büyük planları iptal olan Lorelai, Stars Hollow sakinlerinin tepkisinden kaçmak ister ve Rory ile birlikte bir araba yolculuğuna çıkar.
Nick & Nora/Sid & Nancy
Bölüm 5
/Nick & Nora/Sid & Nancy
Yayın Tarihi: 30 Ekim 2001
Lorelai, Luke'u bir akrabasını yanında yaşamaya davet etme fikrinden caydırmaya çalışır. Rory, başka birinden hoşlanır.
Lorelai Gilmore'u Cemiyete Tanıtmak
Bölüm 6
/Lorelai Gilmore'u Cemiyete Tanıtmak
Yayın Tarihi: 06 Kasım 2001
Rory, sosyete takdim balosuna katılmayı kabul ederek herkesi şaşırtır ve Lorelai değişmiş bir adamdan hoşlanır.
Anasına Bak Kızını Al
Bölüm 7
/Anasına Bak Kızını Al
Yayın Tarihi: 13 Kasım 2001
Chilton'da daha sosyal olması öğütlenen Rory, kendini okulun en popüler grubunda bulur ve Lorelai bağış toplama amaçlı moda gösterisinin düzenlenmesine yardım eder.
Girişimcilik Tavsiyeleri
Bölüm 8
/Girişimcilik Tavsiyeleri
Yayın Tarihi: 20 Kasım 2001
Lorelai panikleyip Sookie ile otel açma hayallerinin başarısızlıkla sonuçlanacağını düşündüğünde, onlar dostluklarının ilk kavgasını ederler.
Romeo ve Juliet
Bölüm 9
/Romeo ve Juliet
Yayın Tarihi: 27 Kasım 2001
Rory ve sınıf arkadaşı Tristan'ın okul piyesinde Romeo ile Juliet rollerini almasını kıskanan Dean, tüm provalara katılmakta ısrar eder.
Emeklilik
Bölüm 10
/Emeklilik
Yayın Tarihi: 11 Aralık 2001
Rory, Dean ve Jess arasında filizlenen rekabeti kontrol altında tutmakta zorlanırken Lorelai, Stars Hollow sakinlerinin çoğunu mükellef bir ziyafet için davet eder.
Sırlar ve Krediler
Bölüm 11
/Sırlar ve Krediler
Yayın Tarihi: 22 Ocak 2002
Lorelai, akkarıncaların evine verdiği büyük hasarın onarımını karşılayamayacak olsa da yeniden borç vermeyi öneren Emily'yi durumdan haberdar eden Rory'ye kızar.
Richard Stars Hollow'da
Bölüm 12
/Richard Stars Hollow'da
Yayın Tarihi: 29 Ocak 2002
Yeni emekli olan Richard, Emily'yi çıldırtır. Lorelai, babasıyla Stars Hollow'da bir gün geçirmeyi kabul eder, ancak Richard burada Lorelai ve Rory'yi huzursuz eder.
Piknik Sepeti
Bölüm 13
/Piknik Sepeti
Yayın Tarihi: 05 Şubat 2002
Her yıl yapılan Stars Hollow Piknik Sepeti Açık Arttırması'nda Jess, Rory ile öğle yemeği pikniği için Dean'in teklifini geçince romantik sorunlar ortaya çıkar.
Christopher'ın Kız Arkadaşı
Bölüm 14
/Christopher'ın Kız Arkadaşı
Yayın Tarihi: 12 Şubat 2002
Christopher, Rory'yi tanımak isteyen bir ziyaretçiyi Stars Hollow'a getirir. Emily, Lorelai'ın Christopher'ı geri kazanmaya çalışmaması nedeniyle öfkelidir.
Kayıp Bulundu
Bölüm 15
/Kayıp Bulundu
Yayın Tarihi: 26 Şubat 2002
Rory, Dean'in kendisi için yaptığı bilekliği kaybettiğini fark edince panikler. Lorelai, Rory'nin odasında gördüğü birini hırsızlıkla suçlar.
Beklenmedik Misafirler
Bölüm 16
/Beklenmedik Misafirler
Yayın Tarihi: 09 Nisan 2002
Lorelai'ın Emily ile spa'da geçireceği hafta sonu planlandığı gibi gitmez. Rory'nin geceyi tek başına geçirme planı Paris, Jess ve Dean'in gelmesiyle zorlaşır.
Ölü Akrabalar ve Sebzeler
Bölüm 17
/Ölü Akrabalar ve Sebzeler
Yayın Tarihi: 16 Nisan 2002
Luke cenaze işleriyle uğraşırken Lorelai ve Rory lokantada ona yardımcı olur. Emily, bir düğün planlamasına yardım ederken aşırıya kaçar.
İş Dünyasına Dönüş
Bölüm 18
/İş Dünyasına Dönüş
Yayın Tarihi: 23 Nisan 2002
Rory'ye Chilton'ın yıllık işletme fuarı projesi için yardım eden Richard, emekli olmaktan sıkıldığını ve ikinci bir kariyere başlamak istediğini fark eder.
Özel Ders
Bölüm 19
/Özel Ders
Yayın Tarihi: 30 Nisan 2002
Rory, Luke'un hatırı için Jess'e ders çalıştırır; ancak ilk derslerinde Jess, Rory'yi kısa bir gezintiye çıkmaya ikna eder.
Yardım Aranıyor
Bölüm 20
/Yardım Aranıyor
Yayın Tarihi: 07 Mayıs 2002
Lorelai, Richard'a bir danışmanlık işi kurmasında yardım eder. Rory, başına gelenlerden dolayı herkesin Jess'i suçlaması nedeniyle kızgındır.
Lorelai Mezun Oluyor
Bölüm 21
/Lorelai Mezun Oluyor
Yayın Tarihi: 14 Mayıs 2002
Rory, işletme okulundan mezun olmak üzere olan Lorelai'ın mezuniyet töreni için konukları gizlice davet eder. Rory, New York'a gider.
Düğün Günü
Bölüm 22
/Düğün Günü
Yayın Tarihi: 21 Mayıs 2002
Lorelai, düğünden bir gün önce romantik bir akşamın keyfini çıkarır. Bu sırada Rory, tanıdık bir yüzün Stars Hollow'a dönmesi nedeniyle heyecanlıdır.
Eve Dönüş
Bölüm 1
/Eve Dönüş
Yayın Tarihi: 24 Eylül 2002
Washington D.C.deki yaz stajından dönen Rory, Dean ve Jess'in arasında kalır. Bu sırada Lorelai geleceğini sorgular.
Sıradan Bir Hastalık
Bölüm 2
/Sıradan Bir Hastalık
Yayın Tarihi: 01 Ekim 2002
Emily'nin Christopher'ı, Lorelai ve Rory ile yeniden bir araya getirme çabaları, Rory ile Christopher arasında tatsız bir çatışmaya neden olur.
Başvuru Zamanı
Bölüm 3
/Başvuru Zamanı
Yayın Tarihi: 08 Ekim 2002
Harvard başvurusunun gelmesiyle Rory ve Lorelai tavsiye arayışına girer. Bu sırada bir reklam veren Lane, ilanı yanıtlayan birine aşık olur.
Renkli Bir Değişim
Bölüm 4
/Renkli Bir Değişim
Yayın Tarihi: 15 Ekim 2002
Lorelai lisenin kariyer günlerinde konuşma yaptığında işler çirkinleşir. Lane, muhafazakar annesine isyan etmek için sert bir hamle yapar.
Vaha
Bölüm 5
/Vaha
Yayın Tarihi: 22 Ekim 2002
Emily'nin düzenlediği müzayedede tanıştığı biriyle berbat bir randevu geçiren Lorelai, ebeveynlerinin itirazlarına rağmen ikinci buluşmayı iptal etmeye çalışır.
Bebek Partisi
Bölüm 6
/Bebek Partisi
Yayın Tarihi: 05 Kasım 2002
Rory ile birlikte bir sosyal etkinliğe katılan Lorelai, Christopher'ın hayatı ile ilgili bilmek istediğinden fazlasını öğrenir.
Dans Maratonu
Bölüm 7
/Dans Maratonu
Yayın Tarihi: 12 Kasım 2002
Lorelai, Rory'yi Stars Hollow dans maratonunda partneri olması için zorlar. Etkinlik sırasında Rory, bir çocukla sürekli tartışır ve başka biri bunu kesinlikle fark eder.
Yale'de Sürpriz Randevu
Bölüm 8
/Yale'de Sürpriz Randevu
Yayın Tarihi: 19 Kasım 2002
Lorelai, Rory, Richard ve Emily, Richard'ın mezun olduğu okulu ziyaret eder. Ancak Richard'ın önceden gizlice yaptığı planlar, soruna neden olur.
Şükran Günü
Bölüm 9
/Şükran Günü
Yayın Tarihi: 26 Kasım 2002
Richard ve Emily'ye akşam yemeğine giden Lorelai ile Rory, yolda Lane, Sookie ve Luke'a uğrayınca Şükran Günü'nü dört kez kutlamış olur.
Altmışıncı Yaş Günü
Bölüm 10
/Altmışıncı Yaş Günü
Yayın Tarihi: 14 Ocak 2003
Bir ziyaretçinin gelmesiyle Lorelai kasaba karnavalını kaçırır. Sevgilisi Rory'yi karnavala götürmek istemez; ta ki onun başka bir erkekle gidebileceğini öğrenene kadar.
Düello
Bölüm 11
/Düello
Yayın Tarihi: 21 Ocak 2003
Bir sınıf arkadaşı Paris'i, Rory'nin ona karşı komplo kurduğuna ikna eder. Bu sırada eski bir hizmetçi Emily'yi mahkemeye verir ve Lorelai ilginç bir adamla tanışır.
Balık Tutmanın İncelikleri
Bölüm 12
/Balık Tutmanın İncelikleri
Yayın Tarihi: 28 Ocak 2003
Lorelai yeni sevgilisiyle balığa çıkmadan önce Luke'tan olta kullanma dersleri alır. Bu sırada Rory ve Paris arasındaki politik çatışma büyür.
Sevgili Emily ve Richard
Bölüm 13
/Sevgili Emily ve Richard
Yayın Tarihi: 04 Şubat 2003
Sherry doğum yapmaya giderken Rory'den kendisiyle hastanede kalmasını istediğinde Lorelai, Rory'nin doğduğu günü hatırlar.
Vahşi Kuğu
Bölüm 14
/Vahşi Kuğu
Yayın Tarihi: 11 Şubat 2003
Lorelai, erkek arkadaşıyla bir hafta sonu geçirmek için New York'a gider; ancak Rory'yi ve erkek arkadaşını birlikte yalnız bırakma konusunda endişelidir.
Yüzleşme
Bölüm 15
/Yüzleşme
Yayın Tarihi: 18 Şubat 2003
Erkek arkadaşının kendisini hafta sonu planları yapmak için aramasını beklemekten sıkılan Rory, Lane ile hokey maçına gider ve orada tanıdık bir yüze rastlar.
Büyük Bir Zarf
Bölüm 16
/Büyük Bir Zarf
Yayın Tarihi: 25 Şubat 2003
Rory ve Paris okul etkinliğinde konuşma yapmak için birbirleriyle yarışır. Bu sırada Lorelai, beklenmedik biriyle tutkulu bir şekilde öpüşür.
Yangın Yeri
Bölüm 17
/Yangın Yeri
Yayın Tarihi: 15 Nisan 2003
Otelindeki Edgar Allan Poe Derneği toplantısı bir felaket nedeniyle yarıda kesildiğinde Lorelai'ın tüm konuklar için çevredeki evlerde oda bulması gerekir.
İyi Ki Doğdun
Bölüm 18
/İyi Ki Doğdun
Yayın Tarihi: 22 Nisan 2003
Lorelai oteldeki felaketin sonuçları ile uğraşırken Rory annesine devasa bir sürpriz ile birlikte özel bir doğum günü partisi vermeyi planlar.
Parti Zamanı
Bölüm 19
/Parti Zamanı
Yayın Tarihi: 29 Nisan 2003
Rory mezuniyet balosuna katılma planları yapar. Lane'in rock grubu, büyük bir partide ilk konserini verdiğinde uzun süredir devam eden düşmanlıklar sonunda patlar.
Yeni Bir Şans
Bölüm 20
/Yeni Bir Şans
Yayın Tarihi: 06 Mayıs 2003
Grubun ilk konserinde çıkan kavganın ardından, Lane'in başı annesiyle derde girer. Daha sonra biri Jess'i lokantada ziyaret eder.
Baba Oğul Buluşması
Bölüm 21
/Baba Oğul Buluşması
Yayın Tarihi: 13 Mayıs 2003
Jess bir ziyaret için ülkenin diğer ucuna gider. Rory'nin Emily'ye mezuniyetinde giyeceği kıyafeti seçmede yardım etmesi Lorelai ile tartışmasına neden olur.
Manipülasyon
Bölüm 22
/Manipülasyon
Yayın Tarihi: 20 Mayıs 2003
Rory ve Lorelai, Rory'nin Chilton'dan mezuniyetine hazırlanır. Ancak otelle ilgili büyük gelişmeler eğlencenin tadını kaçırmak üzeredir.
Yanlış Zamanlama
Bölüm 1
/Yanlış Zamanlama
Yayın Tarihi: 23 Eylül 2003
Sırt çantasıyla çıktıkları Avrupa gezisinden dönen Rory ve Lorelai, Rory'nin üniversiteye gidişi için telaşla hazırlık yapar.
Yale'deki İlk Gün
Bölüm 2
/Yale'deki İlk Gün
Yayın Tarihi: 30 Eylül 2003
Lorelai, Rory'nin yurda taşınmasına yardım eder. Rory burada tuhaf yeni oda arkadaşıyla tanışır ve odayı tanıdık bir yüzle paylaşacağını öğrenir.
Yüzüklerin Efendisi
Bölüm 3
/Yüzüklerin Efendisi
Yayın Tarihi: 07 Ekim 2003
Emily, Rory'nin odasını izin almadan yeniden düzenler. Lorelai ve Sookie, bir çocuğun doğum günü partisi için Yüzüklerin Efendisi temalı yiyecekler hazırlar.
Tavuk Mu Biftek Mi?
Bölüm 4
/Tavuk Mu Biftek Mi?
Yayın Tarihi: 14 Ekim 2003
Hafta sonu için Stars Hollow'a giden Rory, kendisini ertesi gün yapılacak etkinliğe çekingen bir şekilde davet eden Dean ile karşılaşır.
Bir Gilmore Geleneği
Bölüm 5
/Bir Gilmore Geleneği
Yayın Tarihi: 21 Ekim 2003
Lorelai hayatıyla ilgili detayları Emily'den saklamakta zorlanır. Rory, üniversitede birileriyle çıkmanın zor olduğunu öğrenir. Lorelai, Luke'u film izlemeye davet eder.
Unutulmayacak Bir Organizasyon
Bölüm 6
/Unutulmayacak Bir Organizasyon
Yayın Tarihi: 28 Ekim 2003
Emily, Lorelai ve Sookie'den Richard'ın yeni şirketinin açılış partisi için yiyecek hazırlamasını ister. Ancak önce güvenine layık olduklarını kanıtlamalarını ister.
Sanat Festivali
Bölüm 7
/Sanat Festivali
Yayın Tarihi: 04 Kasım 2003
Rory ve Lorelai, kasaba sakinlerinin ünlü tablolardaki resimleri taklit edecek şekilde giyindikleri bir Stars Hollow etkinliğine katılır.
Kapıdaki Not
Bölüm 8
/Kapıdaki Not
Yayın Tarihi: 11 Kasım 2003
Rory, öğrenci gazetesi için yazdığı makaleleri renklendirmeye çalışır. Luke, Lorelai'a eskiden ilişki yaşadığı biriyle tekrar görüştüğünü itiraf eder.
Paris'in Hayatındaki Yeni Adam
Bölüm 9
/Paris'in Hayatındaki Yeni Adam
Yayın Tarihi: 18 Kasım 2003
Emily, Richard'ın yıllardır öğle yemeklerinde biriyle gizlice buluştuğunu fark eder. Lorelai bir akşam yemeği davetini kabul eder.
Bakıcı ve Profesör
Bölüm 10
/Bakıcı ve Profesör
Yayın Tarihi: 20 Ocak 2004
Lorelai ve Sookie otellerini yeniler. Lorelai, romantik bir akşamın keyfini çıkarır. Paris'in yeni ilişkisi Rory'yi rahatsız eder.
Çanlar Çalıyor
Bölüm 11
/Çanlar Çalıyor
Yayın Tarihi: 27 Ocak 2004
Lorelai, Luke'un farklı bir kasabada bir daire tutmasından dolayı üzgündür. Rory, hoşlandığı çocuğun kendisi hakkında yanlış bilgi yaydığını öğrenir.
Aile Arasında
Bölüm 12
/Aile Arasında
Yayın Tarihi: 03 Şubat 2004
Luke, ablası kasabaya geldiğinde temkinlidir. Lorelai, ebeveynleriyle yeni sevgilisi hakkında konuşma konusunda tereddüt eder. Paris'in ilişkisi ciddiye biner.
Nag Hammadi
Bölüm 13
/Nag Hammadi
Yayın Tarihi: 10 Şubat 2004
Rory, Stars Hollow'da Jess ile karşılaşır. Luke'un ablası Stars Hollow'a gelir ve yeni erkek arkadaşını erkek kardeşiyle tanıştırır.
Teselli Ararken
Bölüm 14
/Teselli Ararken
Yayın Tarihi: 17 Şubat 2004
Derslerinden bunalmış olan Rory, Dragonfly Oteli'ndeki inşaat ekibiyle çalışan Dean'e içini döker.
Alışveriş Zamanı
Bölüm 15
/Alışveriş Zamanı
Yayın Tarihi: 24 Şubat 2004
Rory Dean'in yeni yaşamına göz atar. Alışveriş merkezinde bir gün geçiren Lorelai ve Rory, alışveriş çılgınlığına kapılmış Emily ile karşılaşır.
Birinci Lorelai'a Veda
Bölüm 16
/Birinci Lorelai'a Veda
Yayın Tarihi: 02 Mart 2004
Richard ani bir kayıpla yıkılır. Emily, Richard'a yazılan eski bir mektubu bulduğuna şoke olur.
Baharda Florida
Bölüm 17
/Baharda Florida
Yayın Tarihi: 13 Nisan 2004
İlk bahar tatilleri için güneye inen Rory ve Paris, Florida'ya gider. Burada, Chilton'dan eski dostlarıyla karşılaşırlar.
Saatli Bomba
Bölüm 18
/Saatli Bomba
Yayın Tarihi: 20 Nisan 2004
Jason ve Richard mahkemeye verilir. Rory, Dean'in aldığı bir karardan dolayı üzgündür. Dean'e Rory ile zaman geçirmeyi bırakması söylenir.
Patlamanın Ardından
Bölüm 19
/Patlamanın Ardından
Yayın Tarihi: 27 Nisan 2004
Babasının iş bağlantısını kopardığını öğrenen Lorelai onunla yüzleşir. Luke, Lorelai'a aşk hayatındaki yeniliklerden bahseder.
Onun Yüzü
Bölüm 20
/Onun Yüzü
Yayın Tarihi: 04 Mayıs 2004
Bir kişisel gelişim kaseti Luke'un ruh eşinin kim olduğunu bulmasına yardım eder. Lorelai, Dragonfly Oteli'nin açılış günü yaklaştıkça strese girer.
Nostaljik Bir Düğün
Bölüm 21
/Nostaljik Bir Düğün
Yayın Tarihi: 11 Mayıs 2004
Jess, Rönesans temalı düğünde annesini mihraba götürür. Luke hoşlandığı kişiye çıkma teklif eder. Dean, Rory'ye açılır.
İlkler
Bölüm 22
/İlkler
Yayın Tarihi: 18 Mayıs 2004
Lorelai, Dragonfly Oteli'nin açılışında deneme kalışı için ailesini ve arkadaşlarını davet eder. İki talibi Lorelai'ın peşindedir.
Avrupa Kaçamağı
Bölüm 1
/Avrupa Kaçamağı
Yayın Tarihi: 21 Eylül 2004
Rory ve Lorelai, Rory'nin yaptığı bir seçim hakkında tartışır. Lorelai yeni ilişkisinde mutludur. Emily ve Rory bir Avrupa seyahati planlar.
Sadece Bir Elçi
Bölüm 2
/Sadece Bir Elçi
Yayın Tarihi: 28 Eylül 2004
Lorelai'dan özür dileyen Rory, Avrupa'dan beklenmedik sonuçlar doğuracak bir mektup gönderir. Bu sırada Luke eve döner.
Yıldızlarda Yazılı
Bölüm 3
/Yıldızlarda Yazılı
Yayın Tarihi: 05 Ekim 2004
Lorelai, kimse onun yeni ilişkisi ile ilgilenmediği için üzgündür; ta ki bu, kasaba toplantısında ateşli bir tartışmaya konu olana kadar.
Heyecanlı Bir Seçim
Bölüm 4
/Heyecanlı Bir Seçim
Yayın Tarihi: 12 Ekim 2004
Rory ve Dean, ilişkilerinin ne durumda olduğunu konuşmak için baş başa buluşur. Lorelai ve Sookie, Jackson'ın kasaba meclisi başkanlığı kampanyasını yürütür.
Oyun Zamanı
Bölüm 5
/Oyun Zamanı
Yayın Tarihi: 19 Ekim 2004
Dean ile ilişkisini düzeltmek isteyen Lorelai, Luke ve Rory ile birlikte bir gece çıkmayı önerir; ancak bu buluşmada işler ters gider.
Norman Mailer, Ben Hamileyim!
Bölüm 6
/Norman Mailer, Ben Hamileyim!
Yayın Tarihi: 26 Ekim 2004
Dragonfly Oteli'nin yemek salonuna sıklıkla gelmeye başlayan bir kültür ikonu, Lorelai ve Sookie'yi heyecanlandırır. Rory, ilgi çekici bir gizli dernek keşfeder.
Biraz Macera
Bölüm 7
/Biraz Macera
Yayın Tarihi: 02 Kasım 2004
Logan, Rory'yi gizemli ve özenle hazırlanmış bir etkinliğe götürür. Emily ve Richard, Lorelai'ın yeni sevgilisi olduğunu öğrendikleri kişiyle vakit geçirir.
Parti Bitti
Bölüm 8
/Parti Bitti
Yayın Tarihi: 09 Kasım 2004
Emily ve Richard, Rory'yi eski okul arkadaşları ile tanıştırmak için bir parti verdiklerinde Rory, erkek arkadaşı ile ilgili bir şey fark eder.
Boş Ev
Bölüm 9
/Boş Ev
Yayın Tarihi: 16 Kasım 2004
Rory ve Lorelai, Richard ile Emily'yi barıştırmayı planlar, ancak Emily cüretkâr bir duyuruyla onların umutlarını boşa çıkarır.
Savaş ve Aşk
Bölüm 10
/Savaş ve Aşk
Yayın Tarihi: 30 Kasım 2004
Rory aynı üniversiteye gitmeyi düşünen bir lise öğrencisini ağırlar; ancak işler planlandığı gibi gitmez. Lorelai ve sevgilisi ilk kavgalarını eder.
Bilmesine Gerek Yok
Bölüm 11
/Bilmesine Gerek Yok
Yayın Tarihi: 25 Ocak 2005
Rory, kendisini üniversitede ziyaret eden Christopher'ın barışma girişimini reddeder. Lorelai Christopher'ı teselli eder, ancak erkek arkadaşına nerede olduğunu söylemez.
Eve Dön
Bölüm 12
/Eve Dön
Yayın Tarihi: 01 Şubat 2005
Rory, Logan'a bir makale yazmada yardımcı olmayı teklif eder. Richard, Emily'nin çıktığı adamla konuştuğunu gördüğünde büyük bir tepki verir.
Nikah Tazeleme
Bölüm 13
/Nikah Tazeleme
Yayın Tarihi: 08 Şubat 2005
Lorelai ve Rory, Emily için bir parti verir. Richard ve Emily, yeniden evlilik yemini eder. Rory, Logan'a ondan ne istediğini söyler.
Bir Şey Söyle
Bölüm 14
/Bir Şey Söyle
Yayın Tarihi: 15 Şubat 2005
Ebeveynlerinin kısa süre önce düzenlediği sosyal etkinlikte yaşanan talihsiz olaydan sonra Lorelai, erkek arkadaşına ilişkilerinden vazgeçmemesi için yalvarır.
Yahudiler ve Çin Yemekleri
Bölüm 15
/Yahudiler ve Çin Yemekleri
Yayın Tarihi: 22 Şubat 2005
Lorelai olayların son zamanlardaki gidişatı nedeniyle üzgündür. Luke, kostüm tasarımcısını görme umuduyla ilkokul piyesi için set inşa eder.
İyi Konuşma
Bölüm 16
/İyi Konuşma
Yayın Tarihi: 01 Mart 2005
Richard ve Emily ikinci balayından döner. Çaresiz Luke yemekleri yakar ve şikayet eden müşterilerle başa çıkmanın yolunu onları lokantadan atmakta bulur.
Ucuz Roman
Bölüm 17
/Ucuz Roman
Yayın Tarihi: 08 Mart 2005
Rory, sevgilisiyle başkalarıyla çıkma konusunda anlaşma yaptığına pişman olur. Lorelai erkek arkadaşıyla yeniden bir araya gelir; ancak Emily'ye karşı soğuktur.
Kalbi Kırık Üç Kız
Bölüm 18
/Kalbi Kırık Üç Kız
Yayın Tarihi: 19 Nisan 2005
Luke, eski bir evi müzeye dönüştürmeye yardım eder. Lorelai, otelle ilgili röportajda gereğinden fazla konuşur. Rory, Paris ve Lane erkek arkadaşlarıyla sorun yaşar.
Ama Ben Bir Gilmore'um
Bölüm 19
/Ama Ben Bir Gilmore'um
Yayın Tarihi: 26 Nisan 2005
Rory sevgilisine onunla öylesine bir ilişki yaşayamayacağını söylediğinde beklemediği bir tepki alır. Sookie kendini yataktan çıkamaz hâlde bulur.
Gazetecilik Stajı
Bölüm 20
/Gazetecilik Stajı
Yayın Tarihi: 03 Mayıs 2005
Rory, Logan'ın babasına ait gazetelerden birinde staja başlar. Emily ve Richard, Rory'nin erkek arkadaşına hayran kalır, ancak Lorelai pek etkilenmez.
İş Dünyasının Gerçekleri
Bölüm 21
/İş Dünyasının Gerçekleri
Yayın Tarihi: 10 Mayıs 2005
Rory, Logan'ın babasından aldığı performans değerlendirmesine şaşırır. Luke'un Twickham'ın evini alma planı, verilen karşı teklif nedeniyle tehlikeye girer.
Kriz
Bölüm 22
/Kriz
Yayın Tarihi: 17 Mayıs 2005
Lorelai, Rory'yi pervasız davranışlarla dolu bir geceden sonra kurtarır. Kızının gelecek planları karşısında şoke olan Lorelai, Luke'tan yardım ister.
Yeni Lorelai
Bölüm 1
/Yeni Lorelai
Yayın Tarihi: 13 Eylül 2005
Luke, Lorelai'a yanıt verir. Rory, yasal sonuçlarla karşı karşıyadır. Rory, Richard ve Emily'ye kızgın olan Lorelai onlarla ilişkisini keser.
Tadilat
Bölüm 2
/Tadilat
Yayın Tarihi: 20 Eylül 2005
Rory, kamu hizmetinde çalışırken kavga eder. Lorelai, bir köpek alır. Luke ve Lorelai, Lorelai'ın evini yenilemeye karar verir.
Belirsiz Bir Düğün Tarihi
Bölüm 3
/Belirsiz Bir Düğün Tarihi
Yayın Tarihi: 27 Eylül 2005
Rory, Emily'nin Amerikan Devrimi Kızları ofisinde işe girer ve büyükannesinin casusu olarak çalışır. Lorelai, bir türlü tarih veremez.
Vaftiz
Bölüm 4
/Vaftiz
Yayın Tarihi: 04 Ekim 2005
Sookie, Lorelai ve Rory'ye çocuklarının vaftiz ebeveynleri olmalarını isteyerek küs olan Gilmore kızlarını barıştırmak ister, ancak işler planlandığı gibi gitmez.
Parti Organizasyonu
Bölüm 5
/Parti Organizasyonu
Yayın Tarihi: 11 Ekim 2005
Amerikan Devrimi Kızları partisinde Huntzbergerlarla iki kez tartışan Richard ve Emily, Lorelai'ın Rory'ye karşı olan davranışları konusunda haklı olduğunu fark eder.
Bebek Evi
Bölüm 6
/Bebek Evi
Yayın Tarihi: 18 Ekim 2005
Logan'a Rory'nin gelecek planlarını soran Richard, Rory'nin aceleci kararlar almasına izin vermenin hata olduğunu kabul eder ve konuyu Lorelai ile görüşür.
Yirmi Bir Yaş
Bölüm 7
/Yirmi Bir Yaş
Yayın Tarihi: 25 Ekim 2005
Lorelai ve Rory, küs oldukları için Rory'nin 21. doğum gününü hep planladıkları gibi kutlayamayacak olmanın üzüntüsünü yaşar.
Balalayka
Bölüm 8
/Balalayka
Yayın Tarihi: 08 Kasım 2005
Eski erkek arkadaşı gelip olağanüstü başarılarından bahsettiğinde Rory, hayatıyla ilgili yaptığı seçimleri sorgulamaya başlar.
Anne-Kız Buluşması
Bölüm 9
/Anne-Kız Buluşması
Yayın Tarihi: 15 Kasım 2005
Aylar süren küslükten sonra Lorelai ve Rory barışma yolunda ilk adımlarını atar. Büyük bir sürprizle karşılaşan Luke, bunu Lorelai'dan gizler.
Şükran Günü Sürprizleri
Bölüm 10
/Şükran Günü Sürprizleri
Yayın Tarihi: 22 Kasım 2005
Rory'nin uzun süredir ortalarda olmayan babası, onun ve Lorelai'ın hayatına geri dönerek Lorelai'ın mevcut ilişkisinde bir belirsizliğe neden olur.
Mükemmel Elbise
Bölüm 11
/Mükemmel Elbise
Yayın Tarihi: 10 Ocak 2006
Yeni ortaya çıkan akrabasını tanımak isteyen Luke, bir ziyaret gerçekleştirir. Lorelai bir tarih belirler, ancak yanlış giden bir şeyler olduğunu düşünür.
Kış Karnavalı
Bölüm 12
/Kış Karnavalı
Yayın Tarihi: 17 Ocak 2006
Lorelai, Luke'un sırrını başka birinden öğrenir. Destekleyici olmak ister, ancak Luke'un tepkisi onu üzer. Logan, Rory'nin sevgisini kazanmaya çalışır.
Cuma Gecesi Kavga Edebiliriz
Bölüm 13
/Cuma Gecesi Kavga Edebiliriz
Yayın Tarihi: 31 Ocak 2006
Luke, April'i tanımaya başlar. Rory, ekip işi bıraktığında okul gazetesini çıkarmaya çalışır. Gilmoreların dördü de hüsranlarını dışa vurur.
Rory'nin Yeni Evi
Bölüm 14
/Rory'nin Yeni Evi
Yayın Tarihi: 07 Şubat 2006
Lorelai, Luke'u ebeveynleri ile bir akşam yemeğine götürür. Rory, okul gazetesinin yeni editörü olduğunda oda arkadaşı onu evden kovar.
Sevgililer Günü Hediyesi
Bölüm 15
/Sevgililer Günü Hediyesi
Yayın Tarihi: 14 Şubat 2006
Rory, Lorelai ve sevgilileri, Sevgililer Günü hafta sonunu Martha's Vineyard'da geçirir. Konaklamaları sırasında Rory'nin erkek arkadaşı günü kurtarır.
Nedimelerden Al Haberi
Bölüm 16
/Nedimelerden Al Haberi
Yayın Tarihi: 28 Şubat 2006
Rory, gazetecilik panelinde kalabalığı büyüler; ancak ertesi gün erkek arkadaşının ayrı oldukları süre boyunca nasıl davrandığını öğrendiğinde yıkılır.
Yalanlar, Ajanlar, Şarkılar
Bölüm 17
/Yalanlar, Ajanlar, Şarkılar
Yayın Tarihi: 04 Nisan 2006
Rory, sevgilisini affeder. Luke'un kız arkadaşı, onun April'le birkaç gün geçirmesinden dolayı duyduğu üzüntüyü gizler. Rory, annesi için biraz casusluk yapar.
Gerçek Paul Anka
Bölüm 18
/Gerçek Paul Anka
Yayın Tarihi: 11 Nisan 2006
Rory kendisini tam olarak affetmediği için mutsuz olan Logan, arkadaşlarıyla birlikte gider. Rory, Philadelphia'daki bir kitapçıda Luke ve April ile karşılaşır.
Lane Evleniyor
Bölüm 19
/Lane Evleniyor
Yayın Tarihi: 18 Nisan 2006
Annesiyle birlikte beklenmedik bir misafiri ağırlamak için çabalayan Lane, hayatında büyük bir adım atar. Lorelai kendi hâline üzülür.
Mükemmel Bir Doğum Günü
Bölüm 20
/Mükemmel Bir Doğum Günü
Yayın Tarihi: 25 Nisan 2006
Lorelai, April'e lokantada bir doğum günü partisi planlayan Luke'a yardım etmek ister, ancak Luke'un onun April'le tanışması için erken olduğunu düşünmesine üzülür.
Bayan Gilmore'un Şoförü
Bölüm 21
/Bayan Gilmore'un Şoförü
Yayın Tarihi: 02 Mayıs 2006
Lorelai, küçük bir göz ameliyatından sonra göremeyen Emily'ye yardım eder. Rory, eve dönen Logan'ın iyileşmesinin sorumluluğunu üstlenir.
Ayrılıklar
Bölüm 22
/Ayrılıklar
Yayın Tarihi: 09 Mayıs 2006
Rory, Logan için bir mezuniyet partisi verir; ancak birlikte oldukları süre buruk geçer. Lorelai, Luke'a ültimatom verir.
Ertesi Gün
Bölüm 1
/Ertesi Gün
Yayın Tarihi: 26 Eylül 2006
Lorelai yatakta beklenmedik biriyle uyandığında utanır. Logan'ın veda hediyesi, Rory'nin kafasını karıştırır.
Kimse Mükemmel Değil
Bölüm 2
/Kimse Mükemmel Değil
Yayın Tarihi: 03 Ekim 2006
Rory uzun zamandır planladığı Asya gezisini iptal etmek zorunda kaldığı için üzgündür. Lorelai onu teselli etmek için evini Asya temalı harikalar diyarında dönüştürür.
Dans Zamanı
Bölüm 3
/Dans Zamanı
Yayın Tarihi: 10 Ekim 2006
Lorelai ebeveynlerinin düşündüğü kadar kötü olmadığını fark eder. Rory'nin uzun mesafeli ilişkisi, düşündüğünden daha zordur.
Kefalet
Bölüm 4
/Kefalet
Yayın Tarihi: 17 Ekim 2006
Lorelai kendisini tamamen mevcut ilişkisine adamakta zorluk çeker. Bir akrabası kalmak üzere Luke'un yanına gelir.
Kötü Kokular
Bölüm 5
/Kötü Kokular
Yayın Tarihi: 24 Ekim 2006
Rory, sevgilisi iş için şehre geldiğinde heyecanlanır; ancak iş arkadaşları ile çıkılan akşam yemeğinde, onun yeni dünyasına ne kadar uzak olduğunu fark eder.
Üniversite Günleri
Bölüm 6
/Üniversite Günleri
Yayın Tarihi: 07 Kasım 2006
Christopher, Rory'nin üniversite gazetesinden arkadaşlarını öğle yemeğine çıkarır; ancak Rory sıcak bir gelişmeyi haber yapmaları için ısrar edince yemek erken biter.
Fransa'da Romantizm
Bölüm 7
/Fransa'da Romantizm
Yayın Tarihi: 14 Kasım 2006
Christopher ve Lorelai, Gigi'yi Sherry'yi ziyaret etmeye götürür. Rory'nin üniversite gazetesindeki şef editörlük görevi sona erer.
Büyük Haber
Bölüm 8
/Büyük Haber
Yayın Tarihi: 21 Kasım 2006
Rory başta Lorelai'ın duyurusu nedeniyle çok mutlu olmuş gibi yapar, ancak daha sonra yalnız kaldıklarında ne kadar üzgün olduğunu annesine söyler.
Örgü Şişleri Hazırlansın
Bölüm 9
/Örgü Şişleri Hazırlansın
Yayın Tarihi: 28 Kasım 2006
Christopher'ın Stars Hollow'daki örgü yarışındaki iyi niyetli hareketi, etkinliğin beklenenden erken sonlanmasına neden olur.
Luke ve Christopher Karşı Karşıya
Bölüm 10
/Luke ve Christopher Karşı Karşıya
Yayın Tarihi: 05 Aralık 2006
Christopher başka bir çiftin yaşadığı samimi bir anı gördükten sonra, partnerinin kendisine olan bağlılığından endişe duymaya başlar.
Gecikmiş Bir Noel
Bölüm 11
/Gecikmiş Bir Noel
Yayın Tarihi: 23 Ocak 2007
Luke, Lorelai'dan davası için bir karakter tanıklığı mektubu yazmasını ister. Lorelai, Christopher ve Rory geç ancak abartılı bir Noel geçirir.
Mektup Tartışması
Bölüm 12
/Mektup Tartışması
Yayın Tarihi: 30 Ocak 2007
Sookie tuhaf davranır. Luke duruşmaya katılır. Lorelai, Luke için yazdığı karakter tanıklığı mektubu nedeniyle bir tartışma yaşar.
Philadelphia Hayali
Bölüm 13
/Philadelphia Hayali
Yayın Tarihi: 06 Şubat 2007
Ailevi bir acil durum sırasında Lorelai, Christopher'a ulaşamaz. Bu sırada Logan ile Luke; Rory, Lorelai, Richard ve Emily'ye yardım etmek için seferber olur.
Michel'in Köpeğine Veda
Bölüm 14
/Michel'in Köpeğine Veda
Yayın Tarihi: 13 Şubat 2007
Rory, Richard'ın yerine gelen öğretmenden hoşlanır. Christopher ve Lorelai, birbirleriyle mevcut ilişkileri hakkında konuşur.
İyileşme Yolunda
Bölüm 15
/İyileşme Yolunda
Yayın Tarihi: 20 Şubat 2007
Lorelai Emily'ye ev idaresinde yardım eder; ancak kendi aşk hayatıyla ilgili güncel durumu açıklamakta zorlanır. Rory Logan'ın doğum günü için bir akşam yemeğine katılır.
İkizler ve İş Görüşmesi
Bölüm 16
/İkizler ve İş Görüşmesi
Yayın Tarihi: 27 Şubat 2007
Rory bir görüşmeye çağrılır. Lorelai, Lane ve annesi arasındaki anlaşmazlığı çözmeye çalışır. Logan, Rory'ye başarısızlığından bahseder.
Sadece Gilmore Kızları
Bölüm 17
/Sadece Gilmore Kızları
Yayın Tarihi: 06 Mart 2007
Lorelai, Rory ve Emily eski bir dostlarının düğünü için yolculuğa çıkar. Biri sürpriz bir şekilde ortaya çıkarak Rory'den kendisini affetmesini ister.
Özür ve İtiraf
Bölüm 18
/Özür ve İtiraf
Yayın Tarihi: 17 Nisan 2007
Rory, sevgilisini Stars Hollow'da gezdirir. Lorelai ise Rory'nin erkek arkadaşının çok sorumsuz olduğunu düşünür. Lorelai ve Luke çeşitli hatalar yaptıklarını kabul eder.
Aynı Bisiklet Sürmek Gibi
Bölüm 19
/Aynı Bisiklet Sürmek Gibi
Yayın Tarihi: 24 Nisan 2007
Garip bir karşılaşmadan sonra Lorelai ile Luke kavga etmeye başlar ve Lorelai bunun iyiye işaret olduğunu düşünür. Rory, gelecek planlarını etkileyecek bir mektup alır.
Lorelai? Lorelai?
Bölüm 20
/Lorelai? Lorelai?
Yayın Tarihi: 01 Mayıs 2007
Rory gelecekte onu bekleyen şeylerle ilgili bir kabus görür. Bir ziyaretçi ile Lorelai, Rory'nin geleceğini tartışır. Lorelai karaoke gecesinde içini döker.
Rory'nin Mezuniyeti
Bölüm 21
/Rory'nin Mezuniyeti
Yayın Tarihi: 08 Mayıs 2007
Emily ve Richard Rory için bir mezuniyet partisi düzenler. Lorelai ve Christopher arkadaş kalabildiklerini fark edince rahatlar. Logan, Rory'yi şaşırtır.
İyi Yolculuklar!
Bölüm 22
/İyi Yolculuklar!
Yayın Tarihi: 15 Mayıs 2007
Dizinin son bölümünde Rory, yaz planlarında ani bir değişiklik yapar ve Luke onun için Stars Hollows'taki herkesin katıldığı bir veda partisi düzenler.