Friends

5. Sezon

The One After Ross Says Rachel
Bölüm 1
/The One After Ross Says Rachel
Yayın Tarihi: 24 Eylül 1998
Ross ve Emily evlenmiştir ama Emily tören sırasında kendisine Rachel diyen Ross'u affedemez. Ross ve Emily'nin balayı için ayarladıkları geziye Rachel tek başına gider. Eve döndüklerinde artık görüşmeyecekleri konusunda anlaşan Chandler ve Monica birlikte olacakları bir yer arar.
The One With All The Kissing
Bölüm 2
/The One With All The Kissing
Yayın Tarihi: 01 Ekim 1998
Chandler, Monica'ya verdiği öpücüğü örtbas etmek için Rachel ve Phoebe'yi de öper. Rachel nihayet Ross'a karşı olan hislerini ona söyler fakat Ross artık Emily ile evli olduğu için bunun uygun bir zaman olmadığını belirtir. Phoebe'nin doğum sancıları başlar.
The One Hundredth
Bölüm 3
/The One Hundredth
Yayın Tarihi: 08 Ekim 1998
Doğum sancıları başlayan Phoebe, "Mutlu Günler" dizisiyle kafayı bozmuş bir doktora katlanmak zorunda kalır. Phoebe doğum yaparken Joey böbrek taşı düşürür. Monica, Chandler'a nispet olsun diye erkek bir hemşireyle randevu planlar.
The One Where Phoebe Hates PBS
Bölüm 4
/The One Where Phoebe Hates PBS
Yayın Tarihi: 15 Ekim 1998
Joey'nin bir yardım gecesi yayınına çıkmayı kabul etmesinden sonra ekip Phoebe'nin PBS'ten nefret ettiğini öğrenir. Emily Ross'a, Rachel ile görüşmeyi tamamen kesmesi şartıyla ona ikinci bir şans vereceğini söyler.
The One With The Kips
Bölüm 5
/The One With The Kips
Yayın Tarihi: 29 Ekim 1998
Chandler ve Monica baş başa vakit geçirmek için Atlantic City'ye gitmeyi planlar. Joey, ikilinin beraber olduğunu öğrenince kimseye söylememesi için yemin ettirirler. Ross, Emily'nin yüzünden Rachel'a artık arkadaş olamayacaklarını söylemek zorundadır.
The One With The Yeti
Bölüm 6
/The One With The Yeti
Yayın Tarihi: 05 Kasım 1998
Phoebe, vizon kürk giymenin hoşuna gittiğini keşfedince oldukça şaşırır. Ross, Emily ile yüzleşerek Rachel ve diğer arkadaşlarıyla görüşmeyi bırakmayacağını söyler. Emily boşanmak ister. Monica ve Rachel, saçı sakalı birbirine karışmış komşularından korkar. Adam saçını kestirdiğinde ise onun oldukça yakışıklı olduğunu fark ederler.
The One Where Ross Moves In
Bölüm 7
/The One Where Ross Moves In
Yayın Tarihi: 12 Kasım 1998
Dairesinden kovulan Ross geçici bir süreliğine Chandler ve Joey'nin yanına taşınır ve bu durum üçünü de deli eder. Phoebe, ekibin en sevdiği restoranları sürekli kapatan bir sağlık müfettişi ile görüşmeye başlar.
The One With All The Thanksgivings
Bölüm 8
/The One With All The Thanksgivings
Yayın Tarihi: 19 Kasım 1998
Şükran Günü'nde ekip, eski berbat Şükran Günü deneyimlerini anımsar. Chandler, Monica'ya onu sevdiğini söyler.
The One With Ross's Sandwich
Bölüm 9
/The One With Ross's Sandwich
Yayın Tarihi: 10 Aralık 1998
Ross, dolaba koyduğu sandviçini işyerinden biri yediği için öfkelenir. Joey, Chandler ve Monica'nın beraber olduğunu saklamaya çalışırken kendisini kötü bir durumun içinde bulur.
The One With The Inappropriate Sister
Bölüm 10
/The One With The Inappropriate Sister
Yayın Tarihi: 17 Aralık 1998
Phoebe, Noel'de bir yardım kurumu için bağış toplar. Canı sıkılan Ross, Joey ve Chandler'ın hayatında sorun yaratır. Rachel, görüştüğü adamın kız kardeşiyle olan uygunsuz ilişkisinden rahatsız olur.
The One With All The Resolutions
Bölüm 11
/The One With All The Resolutions
Yayın Tarihi: 07 Ocak 1999
Arkadaşların hepsi yeni yıl kararları alır ama Rachel'ın dedikodu yapmayı bırakma kararı, Chandler ve Monica'nın beraber olduğunu öğrendiği için uygulanması en zor karar olacak gibi görünmektedir.
The One With Chandler's Work Laugh
Bölüm 12
/The One With Chandler's Work Laugh
Yayın Tarihi: 21 Ocak 1999
Emily'nin tekrar evleneceğini öğrenince keyfi kaçan Ross, Janice ile randevuya çıkar. Monica, Chandler'ın patronunun kötü esprilerine gülmek için kullandığı sahte kahkahadan nefret eder. Rachel, Monica'nın kendisi hakkında söylediklerini duyar.
The One With Joey's Bag
Bölüm 13
/The One With Joey's Bag
Yayın Tarihi: 04 Şubat 1999
Phoebe büyükannesinin cenazesinde babasıyla tanışır. Chandler, Monica'nın çok kötü masaj yaptığını keşfeder. Rachel, Joey'yi katılacağı bir seçme için giydirir ve kıyafeti bir erkek çantasıyla tamamlar.
The One Where Everybody Finds Out
Bölüm 14
/The One Where Everybody Finds Out
Yayın Tarihi: 11 Şubat 1999
Ross, Monica ve Rachel'ın dairesine bakan penceresi olan bir ev tutar. Phoebe evi gezerken Monica ve Chandler'ı seks yaparken görünce gerçeği öğrenir. İkilinin birlikteliğini nihayet Ross da öğrenmiş olur.
The One With The Girl Who Hits Joey
Bölüm 15
/The One With The Girl Who Hits Joey
Yayın Tarihi: 18 Şubat 1999
Joey'nin kız arkadaşı ona yumruk atmayı sever. Ross, emekli olan kapıcı için para toplayan komşularına para vermeyince herkesle arası açılır. Evlilik fikri ortaya atılınca Chandler endişelenmeye başlar.
The One With The Cop
Bölüm 16
/The One With The Cop
Yayın Tarihi: 25 Şubat 1999
Phoebe bir polis rozeti bulur ve bunu iyilik yapmak için kullanır. Joey, Monica'ya âşık olduğundan endişelenir.
The One With Rachel's Inadvertent Kiss
Bölüm 17
/The One With Rachel's Inadvertent Kiss
Yayın Tarihi: 18 Mart 1999
Rachel, iş görüşmesindeki adamı yanlışlıkla öper. Joey, Ross'un apartmanında yaşayan bir kadına kafayı takar. Phoebe ve Gary, kimin ilişkisinin daha tatmin edici olduğu konusunda Monica ve Chandler ile yarışa girer.
The One Where Rachel Smokes
Bölüm 18
/The One Where Rachel Smokes
Yayın Tarihi: 08 Nisan 1999
Yeni başladığı işte patronunun ve iş arkadaşlarının sigara içtiğini fark eden Rachel sigaraya başlar. Monica ve Phoebe, Rachel için sürpriz doğum günü partisi planlar. Joey ve Ben bir reklam için seçmelere gider.
The One Where Ross Can't Flirt
Bölüm 19
/The One Where Ross Can't Flirt
Yayın Tarihi: 22 Nisan 1999
Ross, pizza kuryesiyle flört etmeye çalışır ancak başarılı olamaz. Rachel, Monica'nın Phoebe'ye ödünç verdiği küpenin tekini kaybeder. Joey, oynadığı sahnelerin diziden çıkarıldığını büyükannesine söyleyemez.
The One With The Ride-Along
Bölüm 20
/The One With The Ride-Along
Yayın Tarihi: 29 Nisan 1999
Erkekler Gary ile devriyedeyken Emily, Ross'a bir mesaj bırakır. Blender almak için Ross'un apartmanına uğrayan Rachel mesajı duyar ve yanlışlıkla siler.
The One With The Ball
Bölüm 21
/The One With The Ball
Yayın Tarihi: 06 Mayıs 1999
Gary, Phoebe'den yanına taşınmasını ister. Monica ve Chandler, Ross ve Joey'nin top yakalama oyununa katılır ve oyun saatler sürer.
The One With Joey's Big Break
Bölüm 22
/The One With Joey's Big Break
Yayın Tarihi: 13 Mayıs 1999
Joey ve Chandler, Joey'nin başrolünü kaptığı filmin çekileceği Las Vegas'a doğru yola çıkar. Fakat iki arkadaş tartışır ve Joey yoluna tek başına devam eder. Rachel'ın gözü iltihaplanır.
The One In Vegas, Part I & Part II
Bölüm 23
/The One In Vegas, Part I & Part II
Yayın Tarihi: 20 Mayıs 1999
Ekip, Joey'ye sürpriz yapmak ve Monica ile Chandler'ın yıldönümünü kutlamak için Las Vegas'a gitmeye karar verir. Kıskanç Chandler, Monica'nın Richard'la öğle yemeğine çıktığını öğrenince işler karışır ve herkes Joey'nin filme katkıda bulunmak için bir kumarhanede çalıştığını öğrenir. Daha sonra birlikte gelen Rachel ve Ross birbirlerine eşek şakaları yapar. (2 kısımdan oluşan bölümün 1. kısmı) Monica ve Chandler barışır ve zar atıp bunu bir işaret olarak kabul ederek hemen bir kiliseye gidip evlenme kararı alır. Gittiklerinde kendilerinden önce evlenen çiftin oldukça sarhoş olan Ross ve Rachel olduğunu öğrenir. (2 kısımdan oluşan bölümün 2. kısmı)