Ahşap işleri yapan sıradan bir marangoz olan Ferhat’ın dünyası, hiç ummadığı bir anda aşka, zengin ve karanlık bir dünyaya bağlanır. Küçük atölyesinden Kapalı Çarşı’nın tarihi dükkanlarına adım atan Ferhat’ın yolu Karalı Köşk’üne çıkar.
Bölüm 1
Yayın Tarihi: 22 Kasım 2019
Ailesini yıllar önce trajik bir olay ile kaybeden Ferhat’ı, ömrünü kardeşi Şirin’e adayan Banu’yu, hapsolduğu altın kafesin içinde çırpınan Şirin’i artık yeni bir hayat beklemektedir. İki farklı dünyanın çarpıştığı, Ferhat’ın Şirin ve Banu Karalı ile yollarının kesiştiği o an, efsanevi bir aşkın fitilini ateşleyecektir. Aşılması imkânsız dağlarla, engellerle dolu olan bu aşk, herkesin kalbi ile sınanacağı zorlu bir sınava dönüşecektir.
Bölüm 2
Yayın Tarihi: 29 Kasım 2019
Geçmişin izini süren Ferhat’ın, ailesi hakkında öğrendiği gerçekler onu geri dönüşü olmayan bir yola sokar. Ferhat daha fazlasını öğrenmek ve annesini bulmak için her şeyi göze almıştır artık. Salim ise Ferhat için endişelidir ve onu bu amacından vaz geçirmeye çalışır. Fakat Ferhat annesini bulma konusunda kararlıdır.
Bölüm 3
Yayın Tarihi: 06 Aralık 2019
Ferhat ile Banu’nun yakınlaştığını gören Şirin zor günler geçirmektedir. Diğer taraftan Ferhat ise annesini bulma umuduyla Banu’ya daha da yakınlaşır. Artık herkes için hesaplaşma vakti geldiğinde Ferhat, zor bir kararın eşiğine gelecek, aşkıyla annesini bulma umudu arasında bir seçim yapmak zorunda kalacaktır.
Bölüm 4
Yayın Tarihi: 13 Aralık 2019
Şirin'in Yiğit'le evleneceğini öğrenen Ferhat bu evliliğe engel olmak isteyecektir. Artık suların durulduğunu düşünen Banu, hayatlarını tekrar yoluna koymak niyetindedir. Banu'nun yaptığı organizasyon herkesi derinden etkileyecektir. Bu sırada annesine bir adım daha yaklaşan Ferhat büyük bir tehlikeyle karşı karşıyadır.
Bölüm 5
Yayın Tarihi: 20 Aralık 2019
Ferhat'ın marangozhanesinde Şirin'in bulduğu evraklar Ferhat'ın tüm geçmişini ortaya çıkarır. Banu ve Şirin gerçekleri öğrendiklerinde büyük tepki gösterirler. Annesini bulma yolunda büyük aşama kaydeden Ferhat için herşey bitti sanılırken beklenmedik bir gelişme herkesin hayatının değişmesine yol açacaktır.