Emily in Paris

2. Sezon

Benimle Uyumak İster misin?
Bölüm 1
/Benimle Uyumak İster misin?
Yayın Tarihi: 22 Aralık 2021
Gabriel'le yaşadıkları yüzünden büyük bir suçluluk duyan Emily romantik bir hafta sonu gezisine gitmeye karar verir. Mindy yeni işinde beklenmedik zorluklarla karşılaşır.
St. Tropez'de Tek Başına
Bölüm 2
/St. Tropez'de Tek Başına
Yayın Tarihi: 22 Aralık 2021
Hafta sonu çalışmak mı? Ne kadar kötü! Emily Saint-Tropez'de de olsa işini arkasında bırakamaz. Zaten sosyal medyada yaptığı hatayı düzeltmezse artık bir işi olmayabilir.
Bon Anniversaire!
Bölüm 3
/Bon Anniversaire!
Yayın Tarihi: 22 Aralık 2021
Doğum günü için yemekli bir davet planlayan Emily, Camille’in arkadaşlarıyla gittiği saunada soğuk terler döker ve menüyle ilgili Gabriel’in yardımını kabul eder.
Unutulmayan Sevgili
Bölüm 4
/Unutulmayan Sevgili
Yayın Tarihi: 22 Aralık 2021
Emily, kişisel dramaları Savoir'daki işini etkilemeye başlayınca Fransızca derslerine daha fazla odaklanmaya karar verir. Mindy yeni işinde bir pandomimciyle uğraşır.
Paris'te Bir İngiliz
Bölüm 5
/Paris'te Bir İngiliz
Yayın Tarihi: 22 Aralık 2021
Gabriel'in restoran açılışı, bir Chopard etkinliği ve burnundan soluyan Camille ile uğraşan Emily, bezgin bir sınıf arkadaşıyla Fransızca konuşma pratiği yapmaya çalışır.
Bardağı Taşıran Son Damla
Bölüm 6
/Bardağı Taşıran Son Damla
Yayın Tarihi: 22 Aralık 2021
Chez Lavaux'nun açılış gecesinde ortam gerilir. Emily tarzı ve yaşama sevinci yüzünden Alfie'nin onu yanlış anladığını hisseder. Sylvie bir fotoğrafçının dikkatini çeker.
Aşçı, Hırsız, Yok Sayılan Kız ve Sevgilisi
Bölüm 7
/Aşçı, Hırsız, Yok Sayılan Kız ve Sevgilisi
Yayın Tarihi: 22 Aralık 2021
Emily sonunda Alfie ile yakınlaşır ama ödünç alınan bir ceket nedeniyle işler epey tuhaf bir hâl alır. Savoir'nın yeni Amerikalı müşterisi Sylvie'yi rahatsız eder.
Şampanyanı Nasıl Patlatırsın?
Bölüm 8
/Şampanyanı Nasıl Patlatırsın?
Yayın Tarihi: 22 Aralık 2021
Alfie, Gabriel sayesinde tıka basa bir akşam yemeği yer. Emily, Camille'in ailesinin şatosunda Champère için bir tanıtım videosu çekerken beklenmedik bir aksilik yaşanır.
Kokular ve Hisler
Bölüm 9
/Kokular ve Hisler
Yayın Tarihi: 22 Aralık 2021
Emily'nin Şikago'daki patronu, Savoir'ın hesaplarını iyice deşince Sylvie rahatsız olur. Mindy'nin filizlenen aşkı, sırrının ortaya çıkmasıyla darbe alır.