Dizi, Ay'daki 24 saatlik tehlikeli bir görev sırasında gizli sırlarla dolu terk edilmiş bir araştırma tesisinden örnekler almaya çalışan uzay kaşiflerinin hikayesini konu ediyor. Yakın gelecekte, Dünya'nın tüm doğal kaynakları tükendi. İnsanlık açlıkla karşı karşıya kalırken, Koreli bir uzay ekibi, dünyayı yok olmaktan kurtarmaya çalışmak için aya gönderilir.
Balhae Ay Araştırmaları Merkezi
Bölüm 1
/Balhae Ay Araştırmaları Merkezi
Yayın Tarihi: 24 Aralık 2021
Müdür Choi'nin görev hakkındaki toplantısı Song Jian'ı memnun etmez. Yalnızca araştırma istasyonuna ulaşmak bile ekip için hiç kolay olmaz.
Üç Depo
Bölüm 2
/Üç Depo
Yayın Tarihi: 24 Aralık 2021
Mürettebatın ilk bulguları, araştırma istasyonu hakkında bildikleriyle çelişmektedir. Üç kişilik gruplara ayrılan mürettebat üyeleri örneği bulmak için işe koyulur.
Ölüm Nedeni
Bölüm 3
/Ölüm Nedeni
Yayın Tarihi: 24 Aralık 2021
Jian'ın vücut kamerası yaşam ve ölüme dair şaşırtıcı bir anı yakalar. Ter içinde kalan Gong Soochan, sıra dışı bir enfeksiyona ait endişe verici belirtiler gösterir.
Gerçek Ortaya Çıkar
Bölüm 4
/Gerçek Ortaya Çıkar
Yayın Tarihi: 24 Aralık 2021
Müdüre son gelişmeleri haber veren Han Yunjae yasak bir bölgeye erişim izni alır. Mürettebat örneğin güçlerini ve görevlerinin asıl gerekçesini öğrenir.
Gizli Depo
Bölüm 5
/Gizli Depo
Yayın Tarihi: 24 Aralık 2021
Ablasının şifreli mesajını anımsayan Jian, veri tabanında Luna'yı aratır. Karanlıklar arasından istasyona izinsiz girmiş genç bir kız ve bir hain çıkagelir.
Kurtuluşun Anahtarı
Bölüm 6
/Kurtuluşun Anahtarı
Yayın Tarihi: 24 Aralık 2021
E2, Ryu Taesuk ve örnekler ortadan kaybolur. İstasyona izinsiz giren genç kızın üzerinde tanıdık bir isim gören Jian sorularına yanıt bulmak için onu takip eder.
Luna
Bölüm 7
/Luna
Yayın Tarihi: 24 Aralık 2021
Jian, Song Wonkyung'un istasyondaki hayatının ve çalışmalarının kayıtlı olduğu sabit sürücüyü açar. Bu arada diğerleri deneyden geriye kalanları ortaya çıkarır.