Community

5. Sezon

Tekrar Çekim
Bölüm 1
/Tekrar Çekim
Yayın Tarihi: 02 Ocak 2014
Avukatlığı kötü giden Jeff, okula karşı toplu bir dava açmak için Greendale'e döner, ancak Pierce'ın hologramı onu kararını yeniden düşünmeye iter.
Öğretmenliğe Giriş
Bölüm 2
/Öğretmenliğe Giriş
Yayın Tarihi: 02 Ocak 2014
Konulardan bihaber Jeff, öğretmenlik kariyerine başlar ve en zorlu öğrencisi Annie'dir. Bu arada Abed, Nicolas Cage üzerine iki günlük bir hızlandırılmış dersle uğraşır.
Temel Çatal Nümismatiği
Bölüm 3
/Temel Çatal Nümismatiği
Yayın Tarihi: 09 Ocak 2014
Gizemli Kıç Çatalı Haydutu'nun Greendale'e dönmesiyle Annie ve Jeff olayın peşine düşer. İpuçları ve şüpheler artarken Shirley şoke edici bir haber verir.
İş Birliğine Dayalı Yalan Makinesi Bilimi
Bölüm 4
/İş Birliğine Dayalı Yalan Makinesi Bilimi
Yayın Tarihi: 16 Ocak 2014
Pierce'ın cenazesi, özellikle de merhum işkencecilerinin herkesin sırlarını ortaya çıkaracak son bir test bırakmış olması, çalışma grubuna karmaşık duygular yaşatır.
Jeotermal Kaçış
Bölüm 5
/Jeotermal Kaçış
Yayın Tarihi: 23 Ocak 2014
Abed, Troy'un Greendale'deki son günü için kampüs çapında bir "sıcak lav" oyunu düzenler. Oyunun 50.000 $ değerindeki çizgi roman ödülü için topyekûn bir savaş başlar.
Mantar Tabanlı İş Bağlantıları Kurma Analizi
Bölüm 6
/Mantar Tabanlı İş Bağlantıları Kurma Analizi
Yayın Tarihi: 30 Ocak 2014
Annie ve Hickey'nin bir ilan tahtasını tamir ettirmek için giriştiği kavga kontrolden çıkarken Abed ve Britta, Abed'in en sevdiği dizinin sonu hakkında savaşa tutuşur.
Kölelik ve Beta Erkek Cinselliği
Bölüm 7
/Kölelik ve Beta Erkek Cinselliği
Yayın Tarihi: 27 Şubat 2014
Âşık Duncan'a Britta'ya yaklaşmak konusunda akıl veren Jeff'in kendisi de Britta'ya karşı bir şeyler hissetmeye başlar. Kızgın Hickey, Abed'e ders vermeyi dener.
Mobil Uygulama Geliştirme
Bölüm 8
/Mobil Uygulama Geliştirme
Yayın Tarihi: 06 Mart 2014
Herkesi sıralayan bir uygulamayı test eden Greendale'i yeni bir kast sistemi ele geçirir. Shirley, yeni statüsünü sever, ama Jeff ve Britta bunun durdurulmasını ister.
Video Bakımı ve Eğitim Yayıncılığı
Bölüm 9
/Video Bakımı ve Eğitim Yayıncılığı
Yayın Tarihi: 13 Mart 2014
Jeff, Shirley ve Hickey çalıntı kitaplar satmak için bir plan yaparken Abed ve Annie, yeni oda arkadaşı ikilemlerini retro bir video oyunuyla çözmeye çalışır.
İleri İleri Düzey Zindan ve Ejderha
Bölüm 10
/İleri İleri Düzey Zindan ve Ejderha
Yayın Tarihi: 20 Mart 2014
Ekip, Hickey'nin oğluyla olan ilişkisini düzelterek daha ilgili bir büyükbaba olmasına yardımcı olmak için efsanevi bir rol yapma oyunu yaratır.
Er Jeff
Bölüm 11
/Er Jeff
Yayın Tarihi: 03 Nisan 2014
40 yaşına girdiği için depresyonda olan Jeff, kendinden geçene kadar içki içer. Rüyalarında o ve tayfası, "Er Joe" çizgi filmi ekibinin bir parçasıdır.
Temel Öykü
Bölüm 12
/Temel Öykü
Yayın Tarihi: 10 Nisan 2014
Greendale'i Kurtar Komitesi'nin başarısı, yönetim kurulunun üniversiteyi satma lehine oy vermesiyle kısa sürer, ama Pelton, Annie ve Abed buna bir çözüm bulabilir.
Temel Sandviç
Bölüm 13
/Temel Sandviç
Yayın Tarihi: 17 Nisan 2014
Ekip, Greendale'i satılmaktan kurtarmak için eksantrik bir bilgisayar bilimi profesörünün okulun altında saklı olan efsanevi hazinesini arar.