“Çocuk” Dört kadının annelikleriyle sınandığı yolda, çocuklarının da anneleriyle sınanacağı bir hikayedir… Hayat kadını bir annenin kızı olan Akça kendi evladına daha iyi bir gelecek verebilmek için anneliğinden vazgeçerken, varlıklı bir ailenin gelini olan Şule, bir ömür boyu Akça’nın bebeğine annelik yapmaya söz verir. Adını Efe koyduğu bebeğe evladı gibi bakıp büyütürken kendi çocuğunun doğmasıyla işler değişir. Kayınvalide Asiye’nin ise herkesin hayatını alt üst edecek büyük bir sırrı vardır.
Bölüm 1
Yayın Tarihi: 09 Eylül 2019
Karasu ailesinin yolunda giden hayatları, ailenin söz sahibi olan Asiye Hanımın herkesten sakladığı büyük bir sırra ipoteklidir.
Bölüm 2
Yayın Tarihi: 16 Eylül 2019
Akça, o köşkten içeri adım attığı an bir daha çıkamayacağını bilmiyordur henüz. Efe’yi emanet ettiği yerde güvende olmadığını öğrenince işler değişir.
Bölüm 3
Yayın Tarihi: 23 Eylül 2019
Asiye oğulları arasında başlayacak savaşın önüne geçmeye karar verir. Akça ise sıkışıp kalmıştır köşkte. Bir yanda oğlu Efe, diğer yanda oğlunun babası Hasan...
Bölüm 4
Yayın Tarihi: 30 Eylül 2019
Akça, Hasan’ın elindedir. Akça içinse Hasan’dan kurtulmanın tek yolu ya canından olmak ya da Hasan’ın canını almaktır.
Bölüm 5
Yayın Tarihi: 05 Ekim 2019
Ali Kemal olan bitenden habersiz Akça’ya olan hislerinin yanlış olduğunu düşünerek ailesine, eşine olan ilgisini arttırırken Hasan’ın Efe’yle ilgili öğrendiği gerçek taşları yerinden oynatacaktır.
Bölüm 6
Yayın Tarihi: 14 Ekim 2019
Ali Kemal’in aldığı sonuç herkesin hayatına bomba gibi düşecektir. Hasan da yurda yaptığı ziyaretle seneler önce kendini soran bir kadının varlığından haberdar olur.
Bölüm 7
Yayın Tarihi: 21 Ekim 2019
Hasan, Yetimhaneye bağış yapanın Asiye olduğunu öğrenmiştir… Kendisini terk eden annesinin Asiye olduğuna dair şüpheleri çok fazladır. Bunların cevabını almak için Asiye’ye gider…
Bölüm 8
Yayın Tarihi: 28 Ekim 2019
Asiye, iyice köşeye sıkışmıştır. Oğlu Murat’ı işlediği suçtan koruduğunu düşünürken suçlanan diğer oğlu Hasan olmuştur.
Bölüm 9
Yayın Tarihi: 12 Kasım 2019
Akça ve Hasan nikah masasına otururken, Akça sevdiği adamdan hala büyük bir gerçeği saklamaktadır. Artık iyice köşeye sıkışmıştır.
Bölüm 10
Yayın Tarihi: 19 Kasım 2019
Oğlundan mahrum edilen Şule, Efe’nin yurt dışına gönderildiğini öğrenir. Ali Kemal’in bu hamlesi, Hasan’ın Burak’ı kaçırmasıyla karşılık bulur. Ama Hasan bu oyunda tek başına değildir.
Bölüm 11
Yayın Tarihi: 26 Kasım 2019
Hasan, kardeşi Murat'ı mı yoksa kardeşim dediği Kadir ve Ferhat’ı mı kurtaracaktır. Hasan’ın bu kararı, Karasu ailesi ve Akça için kartların yeniden dağıtılmasına sebep olacaktır.
Bölüm 12
Yayın Tarihi: 03 Aralık 2019
Ali Kemal, Asiye’nin şirketteki hisselerini Hasan’a devretmek üzere olduğunu öğrenir. Asiye, Hasan’ın bundan haberi olmadığını söylese de Ali Kemal’i inandıramaz.
Bölüm 13
Yayın Tarihi: 10 Aralık 2019
Asiye’nin evlatlarıyla yaşadığı sınav onu büyük bir sona doğru götürürken, Akça ve Efe arasında da büyük bir yüzleşme yaşanacaktır.
Bölüm 14
Yayın Tarihi: 17 Aralık 2019
Babasını bulmak için çıktığı macera Hasan için bir ölüm kalım mücadelesine dönüşür. Hasan’ın hayatını kurtarmak için Ali Kemal’le beraber kaçırıldığı yere giden Akça hayatının en zor sınavıyla karşı karşıya kalacaktır.
Bölüm 15
Yayın Tarihi: 24 Aralık 2019
Akça daha fazla dayanamaz. Hasan’a gidecektir. Hasan’a, onun uğruna katil olduğunu anlatıp teslim olacaktır. Ama onu durduran bu sefer hiç beklemediği biridir.
Bölüm 16
Yayın Tarihi: 14 Ocak 2020
Bölüm 17
Yayın Tarihi: 21 Ocak 2020