Çember

1. Sezon

1. Bölüm: Oyunu Bozuyorum
Bölüm 1
/1. Bölüm: Oyunu Bozuyorum
Yayın Tarihi: 03 Temmuz 2017
Deniz Bayraktar isimli genç bir kadın evinde vahşi bir şekilde öldürülmüş olarak bulunur. Öte yandan uçurumun dibinde de bir erkek cesedine rastlanır. Barış, Adem, Ayşe ve Volkan kısa zamanda bu vakanın sıradan bir vakadan çok daha fazlası olduğunu fark edecektir. Sürprizlerle dolu ve bir o kadar da kafa karıştırıcı hikayesiyle seriye güzel bir başlangıç yapılıyor.
2. Bölüm: Şehrin Günahları
Bölüm 2
/2. Bölüm: Şehrin Günahları
Yayın Tarihi: 10 Temmuz 2017
Ormanda bir kadın cesedi bulunur. Kadın tatar yayından çıkan bir okla öldürülmüş ve vücudu kolayca bulunacak bir yerde bırakılmıştır. Ekip, bu vakanın geçmişte işlenen bir cinayete çok benzediğini fark eder. İşin altında ise tüyler ürpertici bir hikaye yatmaktadır. Vicdan teması üzerine düşündüren bir öykü.
3. Bölüm: Evimdeki Yabancılar
Bölüm 3
/3. Bölüm: Evimdeki Yabancılar
Yayın Tarihi: 17 Temmuz 2017
Ertemoğlu ailesi en mutlu günlerinden birinde acımasızca katledilir. Evin büyük kızı Hande annesi, babası ve kız kardeşinin öldürülmesiyle büyük şok yaşar. Öte yandan akli dengesi yerinde olmayan babaanne Perihan da hayatta bırakılır. Hayatın sert yüzünün insanları nasıl etkilediğine dair bir film.
4. Bölüm: Kızımı Bulun
Bölüm 4
/4. Bölüm: Kızımı Bulun
Yayın Tarihi: 24 Temmuz 2017
5 yaşındaki Peri isimli küçük bir kız anaokulundan kaçırılır. Eski emniyet müdürü olan dede Refik, ekibimizi devreye sokar. Öte yandan anne İpek de kızının bulunması için her şeyi yapmaya niyetlidir. Geçen her saniye Peri’nin aleyhine işlemektedir. Her ipucu tek bir kişiyi gösterse de olay bundan fazlasıdır. Anneliği mercek altına alan bir hikaye.
5. Bölüm: Acı İntikam
Bölüm 5
/5. Bölüm: Acı İntikam
Yayın Tarihi: 31 Temmuz 2017
Bir gece kulübünde çalışan 3 kişi boğularak öldürülmüştür. Sadece kör şarkıcı Leyla ve diğer şarkıcı Sezgin hayatta kalır. Leyla bir şey göremediği için cinayeti onun işlemesi imkansızdır. Tüm kanıtlar Sezgin’i gösterirken detaylarla birlikte can acıtan sırlar da açığa çıkacaktır. Serinin en etkileyici konularından birine ev sahipliği yapıyor.