2014 baharında Türkiye. Sınırda düşmanların çoğaldığı, içeride tehlikeler çemberinin giderek daraldığı bir dönem. Türkiye Cumhuriyeti yakın tarihinin en büyük tehditleriyle karşı karşıya. BÖRÜ, vatan aşkı ile tutuşmuş yalnız kahramanların destanını anlatıyor. Onlar son kale.
Bazen Canavarlar Kazanır
Bölüm 1
/Bazen Canavarlar Kazanır
Yayın Tarihi: 28 Şubat 2018
Sevdiği birinin ölümüyle yıkılan Kaya, yakın zamanda Diyarbakır'daki bir okulda yaşanan kanlı çatışmanın sonuçlarıyla yüzleşen seçkin bir polis birimine katılır.
Kar Gibi Beyaz
Bölüm 2
/Kar Gibi Beyaz
Yayın Tarihi: 07 Mart 2018
Suriye sınırı yakınındaki çatışmanın ortasında ekip, yakaladıkları bir PKK liderini teslim etmek için yola çıkar ama Mardin yolunda bir pusuyla karşılaşır.
Çirkin Olsan Bile
Bölüm 3
/Çirkin Olsan Bile
Yayın Tarihi: 14 Mart 2018
Sur'daki tehlikeli bir harekâtta, Turan ve Kaya bir enkazda mahsur kalır. Murat, Gökçe'nin yardımıyla onları kurtarmanın bir yolunu bulur ama kendi hayatını riske atar.
Mahalle
Bölüm 4
/Mahalle
Yayın Tarihi: 21 Mart 2018
Ekip, İstanbul'da kaçakçılık çetesiyle bağlantısı olan bir kahveyi basar ve Hayalet adıyla bilinen aranan bir teröristin izini sürer. Asena, babasından bir mektup bulur.
Mahşerin Ayak Sesleri
Bölüm 5
/Mahşerin Ayak Sesleri
Yayın Tarihi: 04 Nisan 2018
Turan ve Kaya, gizli düşmanları bulmak için Osman'la bir entrikaya dâhil olur. Kemal, yakında gerçekleşecek bir planı bozmak için yabancı bir ajanı sorguya çeker.