Black Sails

3. Sezon

XIX
Bölüm 1
/XIX
Yayın Tarihi: 23 Ocak 2016
Rackham, kaleyi yeniden inşa etmek için sert önlemler alır. Walrus bir tuzağın içine çekilir. Eleanor'a bir çıkış yolu sunulmuştur. Eski bir kılavuz Nassau'ya geri döner.
XX
Bölüm 2
/XX
Yayın Tarihi: 30 Ocak 2016
Walrus mürettebatı, fırtınayla mücadele eder. Teach ve Rackham tartışır. Rogers ve Eleanor ortaklıklarını konuşur. Bonny, Max ile olan geleceğine dair korku taşımaktadır.
XXI
Bölüm 3
/XXI
Yayın Tarihi: 06 Şubat 2016
Mürettebat, denizin ortasında gemiyle kala kalmıştır. Flint, Silver'ın sabrını zorlar. Nassau bir istilayı savuşturmak için hazırlık yaparken Rackham kontrolü eline alır.
XXII
Bölüm 4
/XXII
Yayın Tarihi: 13 Şubat 2016
Medenileştirme hareketi Nassau'ya geri döner; hedefinde ise Vane vardır. Flint, Silver ve Billy yeni bir düşmanla karşılaşır. Rackham, mürettebatı ile anlaşmazlığa düşer.
XXIII
Bölüm 5
/XXIII
Yayın Tarihi: 20 Şubat 2016
Adamlarının kaderi tehlikede olan Flint, kraliçeye cesur bir teklifte bulunur. Max bir fırsat yakalar. Eleanor ve Rogers yeni bir tehditle karşı karşıyadır.
XXIV
Bölüm 6
/XXIV
Yayın Tarihi: 27 Şubat 2016
Silver, Flint'e karşı duyduğu gerçek hislerini Madi'ye açıklar. Rackham, Rogers'ın Nassau'yu fethinde zayıf bir nokta bulur. Flint ve Teach filo için düelloya girer.
XXV
Bölüm 7
/XXV
Yayın Tarihi: 05 Mart 2016
Flint, altınları kullanarak Nassau'yu geri almak için bir plan yapar. İspanya, ek taleplerde bulunur. Silver, yeni adamlar toplamak amacıyla etkili bir mesaj iletir.
XXVI
Bölüm 8
/XXVI
Yayın Tarihi: 12 Mart 2016
Bir şeylerin ters gittiğini sezen Eleanor, Hornigold'u uyarır. Vali'nin konvoyuna saldırı düzenlenir ve bir mahkum kaçırılır. Max aralarında bir casus olduğunu fark eder.
XXVII
Bölüm 9
/XXVII
Yayın Tarihi: 19 Mart 2016
Flint ve Silver, Hornigold'dan kurtulmak için riskli bir planı uygulamaya koyarlar. Billy, halkın Eleanor'a karşı tavır alması için çalışır. Teach, Nassau'dan haber alır.