Black Sails

1. Sezon

I
Bölüm 1
/I
Yayın Tarihi: 25 Ocak 2014
Kaptan Flint, Walrus'taki ayaklanmayı bastırmaya çalışır. John Silver, sırlarla dolu bir aşçı olarak gemiye çıkar. Eleanor, New Providence'ta düzeni sağlamaya uğraşır.
II
Bölüm 2
/II
Yayın Tarihi: 01 Şubat 2014
Flint'in rakipleri kaptanın kayıp seyir defterini ararlarken, Silver ve Max bir genelevde saklanırlar. Flint, tayfasındaki hırsızın kimliğini ortaya çıkarır.
III
Bölüm 3
/III
Yayın Tarihi: 08 Şubat 2014
Flint, enkaz halindeki İspanyol kalyonu için başka bir kaptan alır. Silver ve ikinci kaptanı Billy Bones diğer asilerin kimliğini saptamaya çalışırlar.
IV
Bölüm 4
/IV
Yayın Tarihi: 15 Şubat 2014
Tayfa Walrus'un gövdesini yan yatırırken, Silver Kaptan Flint'i Billy'nin iki taraflı sadakati konusunda uyarır. Eleanor toplar için anlaşma yapmaya çalışır.
V
Bölüm 5
/V
Yayın Tarihi: 22 Şubat 2014
Walrus açık denizlerde Andromache'nin peşinden gider. Eleanor ise New Providence'ta bir isyanla karşılaşır. Rackham ve Vane, genelevin sahipleri olurlar.
VI
Bölüm 6
/VI
Yayın Tarihi: 01 Mart 2014
Andromache'yi ararken Flint tayfalarının bir kısmını kaybeder. Eleanor'un sürpriz bir müttefik ziyaretçisi vardır. Billy, Flint'in geçmişi hakkında yeni şeyler öğrenir.
VII
Bölüm 7
/VII
Yayın Tarihi: 08 Mart 2014
Silver hırsızlıkla suçlanır. Billy ortadan kaybolduktan sonra, Flint Gates'e bir açıklama yapar. Eleanor bir mülk kaybeder ve Max genelevin yönetimini üzerine alır.