Beyaz Kraliçe
Büyük çalkantılar yaşayan 15. yüzyıl Britanyası'nda Lancaster ve York hanedanları arasındaki egemenlik mücadelesi, uzun yıllar sürecek bir iç savaşı beraberinde getirir. (18 yaş ve üzeri için uygundur)
Krala Âşık Olmak
Bölüm 1
/Krala Âşık Olmak
Yayın Tarihi: 16 Haziran 2013
Güzel Elizabeth'le tanışan genç kral IV. Edward, ülkesi savaş yüzünden perişan bir hâldeyken aşkı ve vatanı arasında seçim yapmak zorunda kalır.
Gücün Bedeli
Bölüm 2
/Gücün Bedeli
Yayın Tarihi: 23 Haziran 2013
Elizabeth'in taç giyme töreninden sonra, Edward'ın tahtını sağlama almak için bir erkek vârise ihtiyacı vardır. Ancak saraydaki gerilim giderek tırmanmaktadır.
Fırtına
Bölüm 3
/Fırtına
Yayın Tarihi: 30 Haziran 2013
Oğlunu tahta çıkarmak isteyen Margaret Beaufort, Edward'a karşı isyana katılır ama ayaklanma bastırılınca asilerin kaçması gerekir.
Kötü Kraliçe
Bölüm 4
/Kötü Kraliçe
Yayın Tarihi: 07 Temmuz 2013
Warwick, en küçük kızı Anne'in yardımıyla, Fransa'da büyük bir ordunun başına geçer. Amacı Edward'ı yenerek tahttan indirmektir.
İlk Elden Savaş
Bölüm 5
/İlk Elden Savaş
Yayın Tarihi: 14 Temmuz 2013
Lancaster soyundan gelenler tahtı tekrar ele geçirmiştir ama Edward saldırıya geçer. Anne ve Margaret, Warwick'i destekler.
Aşk ve Ölüm
Bölüm 6
/Aşk ve Ölüm
Yayın Tarihi: 21 Temmuz 2013
Taht emniyettedir ama kargaşa hüküm sürmektedir. Elizabeth sevdiklerini kaybetmenin üzüntüsünü yaşarken Anne bir hain olarak damgalanır.
Zehir ve Malvazya Şarabı
Bölüm 7
/Zehir ve Malvazya Şarabı
Yayın Tarihi: 28 Temmuz 2013
George kaderine razı gelmeyip tahta çıkmak ister. Elizabeth'i büyücülükle, Edward'ı cinayetle suçlar.
Kralımız Çok Yaşa
Bölüm 8
/Kralımız Çok Yaşa
Yayın Tarihi: 04 Ağustos 2013
Uzun barış yıllarından sonra yeni bir taht kavgası başlar. Aile ve arkadaşlar, Elizabeth'e düşman kesilir. Elizabeth'in güvenebileceği kimse var mıdır?
Kule'deki Prensler
Bölüm 9
/Kule'deki Prensler
Yayın Tarihi: 11 Ağustos 2013
Prensler, Richard için tehdit oluşturmaktadır. Margaret de bunun farkındadır. Eğer Richard tahta çıkmak istiyorsa prenslerin ortadan kaldırılması gerekir.