Better Than Us

1. Sezon

Bölüm 1
Yayın Tarihi: 23 Kasım 2018
Georgy Safronov adlı boşanmış bir adli tıp uzmanı, çocuklarının velayeti için savaşır. Cronos yöneticisi Victor Toropov, Arisa adlı gelişmiş robot prototipini satın alır.
Bölüm 2
Yayın Tarihi: 23 Kasım 2018
Vic'in peşinde olduğu Arisa, Sonya tarafından Safronov'un evinde saklanmaktadır. Dedektif Varlamov, robot karşıtlarıyla bağlantılı bir cinayeti araştırır.
Bölüm 3
Yayın Tarihi: 30 Kasım 2018
Safronov robotu iade etmeyi planlar. Ama Arisa, Sonya'nın hayatını kurtarınca fikrini değiştirir. Vic'in kayınpederi Losev'in yaptığı anlaşma Arisa'nın dönüşüne bağlıdır.
Bölüm 4
Yayın Tarihi: 07 Aralık 2018
Varlamov, Safronov'un her iki adamına da yaklaşır. Ancak Tasfiyeci protestosu konusunda Egor'a karşı eli daha sağlamdır. Arisa, "ailesini" korumaya çalışır.
Bölüm 5
Yayın Tarihi: 14 Aralık 2018
Aile, Egor'u hapisten çıkarmaya çalışırken Alla geri döner. Vic, Arisa'nın Safronov ile bağlantısını öğrenir. Vic ve Safronov arasında da eski bir bağlantı vardır.
Bölüm 6
Yayın Tarihi: 21 Aralık 2018
Tasfiyecilerin destekçisi açığa çıkarken Egor grubun içine daha fazla çekilir. Vic sayesinde kariyerine kaldığı yerden devam eden Safronov, patronunun suçlarını öğrenir.
Bölüm 7
Yayın Tarihi: 28 Aralık 2018
Vic ayrılmaya çalışan Alla'yı tehdit eder. Hem kendisinin hem de ailesinin kobay olarak kullanıldığını fark eden Safronov yardım almak için açığa alınan Varlamov'a gider.
Bölüm 8
Yayın Tarihi: 04 Ocak 2019
Safronov ve Alla, Arisa'nın yetenekleri hakkındaki gerçeği öğrenir. Gleb, Tasfiyeciler içinde bir yönetim değişikliği yapar. Vic, Svetlana'nın planını öğrenir.
Bölüm 9
Yayın Tarihi: 11 Ocak 2019
Ailesi Vic'in yardakçıları tarafından rehin tutulan Safronov, Arisa'ya kamu ihalesinde eşlik eder. Bars ve Tasfiyeciler etkinliğe sızar.
Bölüm 10
Yayın Tarihi: 18 Ocak 2019
Polis, Tasfiyeciler ve Vic'in yardakçıları, ihalenin ardından ortadan kaybolan Arisa'nın peşine düşer. Safronov, ailesinin serbest bırakılmasını sağlamaya çalışır.
Bölüm 11
Yayın Tarihi: 25 Ocak 2019
Gleb, Safronov'un üzerine cinayet suçu atılmasını emreder. Safronov ise yaralanan Zhanna'yı kurtarmaya çalışır. Svetlana, Vic'i babasının gözünden düşürmekle tehdit eder.
Bölüm 12
Yayın Tarihi: 01 Şubat 2019
Bars, Arisa'nın kopyasını çalmayı planlar. Arandığını öğrenen Safronov'a yardım eden Lara'nın da gizli bir planı vardır. Vic, Svetlana'nın kliniğe kapatılmasını sağlar.
Bölüm 13
Yayın Tarihi: 08 Şubat 2019
Lara Arisa'nın yaratıcılarıyla iletişim kurar. Bars ve Tasfiyeciler, Cronos'a saldırır ve Arisa'nın kopyasını çalmaya çalışır. Safronov, Zhanna'yı kurtarmak için çabalar.
Bölüm 14
Yayın Tarihi: 15 Şubat 2019
Vic, Safronov'u yakalar ve onu ölümle tehdit eder. Losev, Vic'in ihanetini ve Svetlana'nın nerede olduğunu öğrenir. Arisa, aşk ve cinselliği keşfe çıkar.
Bölüm 15
Yayın Tarihi: 22 Şubat 2019
Vic ve Safronov bir talk şova çıkar. Maslovsky ağır derecede uyuşturulmuş hâldeki Svetlana'yı klinikten kurtarmaya çalışır. Arisa, Lara'yı ameliyat etmek zorundadır.