Better Call Saul

4. Sezon

Duman
Bölüm 1
/Duman
Yayın Tarihi: 06 Ağustos 2018
Jimmy ani bir trajediyi kabullenirken Mike, bir bilgi toplama görevi için Madrigal'a gider. Nacho, Juan Bolsa ile buluşur.
Nefes Al
Bölüm 2
/Nefes Al
Yayın Tarihi: 13 Ağustos 2018
Jimmy bir iş görüşmesinde tüm cazibesini kullanır. Hector Salamanca'nın durumu Gus'ı endişelendirir. Sabrı taşan Kim, Howard'a patlar.
Güzel Bir İş
Bölüm 3
/Güzel Bir İş
Yayın Tarihi: 20 Ağustos 2018
Gus'ın adamları, Nacho'ya acı verici bir deneyim yaşatır. Jimmy'nin kolay para kazanma planı ciddi bir engelle karşılaşır. Kim bir kez daha Mesa Verde işine dalar.
Konuşma
Bölüm 4
/Konuşma
Yayın Tarihi: 27 Ağustos 2018
Jimmy hayatını yoluna koyduğunu Kim'e göstermek için yeni bir işe girer. Nacho kendini bir katliamın ortasında bulur. Mike destek grubu toplantısında olay çıkarır.
Ne Maceraydı!
Bölüm 5
/Ne Maceraydı!
Yayın Tarihi: 03 Eylül 2018
Jimmy cep telefonu satmak için sokaklarda öğrendiği becerileri kullanırken Kim, ücretsiz dava kabul etmeye başlar. Mike kazı uzmanlarıyla görüşme yapar.
Piñata
Bölüm 6
/Piñata
Yayın Tarihi: 10 Eylül 2018
Kim, Jimmy'nin Wexler-McGill için yaptığı planları zora sokacak bir iş değişikliği üzerine kafa yorar. Mike ve Gus, Alman işçilerin gelişine hazırlanır.
Aptalca Bir İş
Bölüm 7
/Aptalca Bir İş
Yayın Tarihi: 17 Eylül 2018
Kim ile ilişkisinde yeni gerilimler yaşanırken Jimmy, ek işinin hacmini arttırır. Ancak bu kez başı polisle belaya girer. Hector bir dönüm noktasına gelir.
Coushatta
Bölüm 8
/Coushatta
Yayın Tarihi: 24 Eylül 2018
Jimmy ve Kim, Huell'in hapse girmesini önlemek için karmaşık bir plan yapar. Mike işçilerin bir geceliğine kente gitmesine izin verir. Ama bu can sıkıcı sonuçlar doğurur.
Wiedersehen
Bölüm 9
/Wiedersehen
Yayın Tarihi: 01 Ekim 2018
Kim ile birlikte bir kez daha dolap çeviren Jimmy, avukatlık lisansını geri almaya çalışır. Werner'ın davranışı Mike'ı endişelendirir. Lalo Salamanca, Gus'ı ziyaret eder.
Kazanan
Bölüm 10
/Kazanan
Yayın Tarihi: 08 Ekim 2018
Chuck'ın ölüm yıl dönümünde Jimmy, imajını düzeltmek için elinden gelen her şeyi yapar. Bu sırada Mike, Werner'ın izini bulmak için bölgeyi araştırır.