Bates Motel

5. Sezon

Karanlık Cennet
Bölüm 1
/Karanlık Cennet
Yayın Tarihi: 20 Şubat 2017
Norman'ın özenle koruduğu maske yavaş yavaş düşmeye başlar. Bu arada Emma ve Dylan'ın huzurlu yaşamı, niyetini bilmedikleri bir konuk tarafından bozulur.
Zıtların Birliği
Bölüm 2
/Zıtların Birliği
Yayın Tarihi: 27 Şubat 2017
Norman, Romero'yla gergin bir konuşma yapar ve bir çiftler randevusundaki karmaşık durumu idare etmeye çalışır. Chick, elinde hediyelerle çıkagelir.
Düşmanlık
Bölüm 3
/Düşmanlık
Yayın Tarihi: 06 Mart 2017
Chick'in Norman'ın sorunlu dünyasına girme konusundaki gizemli isteği sonunda açığa çıkar. Romero bir fırsat yakalar ama sonucu çok talihsiz olur.
Saklı
Bölüm 4
/Saklı
Yayın Tarihi: 13 Mart 2017
Yeni sorunlar ortaya çıkınca endişelenen Norman, sırlarını korumaya çabalar. Romero ortadan kaybolur ve yeniden bir araya gelmek için güvenli bir yer arar.
Önce Rüyalar Ölür
Bölüm 5
/Önce Rüyalar Ölür
Yayın Tarihi: 20 Mart 2017
Norman, bıraktığı izleri takip ederek annesinin yaşadığı maceraya dair ipuçları bulmaya çalışır. Marion'ın düşünmeden aldığı kararın önemli sonuçları olur.
Marion
Bölüm 6
/Marion
Yayın Tarihi: 27 Mart 2017
Ünlü bir konuk sahte bir isim altında motele giriş yapınca farklı dünyalar çatışır. Dylan ve Norman, geçmiş hakkında sert bir tartışmaya girer.
Ayrılamaz
Bölüm 7
/Ayrılamaz
Yayın Tarihi: 03 Nisan 2017
Norman ve annesi iş birliği yaptığında ortaya çıkan sonuç kan dondurucu olur. Norman, bir çaresizlik anında önemli bir telefon görüşmesi yapar.
Ceset
Bölüm 8
/Ceset
Yayın Tarihi: 10 Nisan 2017
Ceset sayısının artmasıyla Şerif Greene cinayet soruşturmasına başlar. Ama iş Norman'ı korumaya geldiğinde, bunu annesinden daha iyi kimse yapamaz.
Ziyaret Saatleri
Bölüm 9
/Ziyaret Saatleri
Yayın Tarihi: 17 Nisan 2017
Norman hukuki olarak köşeye kıstırılmıştır. Emma ve Dylan geçmişlerinin enkazını ayıklamaya çalışır. Romero sonunda bir intikam fırsatı yakalar.