Bates Motel

4. Sezon

Kendisi ve Başkaları İçin Tehlike
Bölüm 1
/Kendisi ve Başkaları İçin Tehlike
Yayın Tarihi: 07 Mart 2016
Norma ve Dylan Norman'ı ararken Emma'nın ailesini davetsiz bir misafir ziyaret eder. Romero ise beklenmedik bir teklif alır.
İyi Geceler Anne
Bölüm 2
/İyi Geceler Anne
Yayın Tarihi: 14 Mart 2016
Norman'ın hafızası ona kötü oyunlar oynarken Norma, arayı kapatmak için elinden gelenin fazlasını yapar. Emma yeni akciğerlerini dener. Romero ise nüfuzunu kullanır.
Ölüm Sizi Ayırana Kadar
Bölüm 3
/Ölüm Sizi Ayırana Kadar
Yayın Tarihi: 21 Mart 2016
Norma ve Romero ilişkilerini bir üst seviyeye çıkarırlar. Dylan, kariyerini temelli değiştirmeye çalışır. Norman, terapistiyle kedinin fareyle oynadığı gibi oynar.
Kış Işıkları
Bölüm 4
/Kış Işıkları
Yayın Tarihi: 28 Mart 2016
Norman, yeni bir arkadaşıyla bir maceraya çıkar. Norma, Emma'yı ziyaret eder. Romero, eski bir düşmanın değerli sırları olduğunu öğrenir.
Kırılma
Bölüm 5
/Kırılma
Yayın Tarihi: 11 Nisan 2016
Kırık bir pencere Norma'yı endişelendirir. Dylan, dürüstçe para kazanabileceği bir iş arar. Norman, içini döker. Chick, Norma ile ortak bir noktaları olduğunu fark eder.
Saklı Sırlar
Bölüm 6
/Saklı Sırlar
Yayın Tarihi: 18 Nisan 2016
Chick, Norma'ya ültimatom verir. Romero, Rebecca ile bir anlaşma yapar. Norman, acı veren hatıralarla yüzleşirken büyük bir ilerleme kaydeder.
Ev Gibisi Yok
Bölüm 7
/Ev Gibisi Yok
Yayın Tarihi: 25 Nisan 2016
Romero, Norma'nın kendisine anlattığı bir rüyayı gerçeğe dönüştürmeye çalışır. Bu sırada Norman kurnazlığını kullanarak annesinin haberlerini öğrenir.
Sadakatsiz
Bölüm 8
/Sadakatsiz
Yayın Tarihi: 02 Mayıs 2016
Norman'ın Norma ve Romero ile birlikte yaşamaya başlamasının ardından aile yemekleri bir daha asla eskisi gibi olmayacaktır. Bu sırada Rebecca havaalanında sorun yaşar.
Sonsuza Dek
Bölüm 9
/Sonsuza Dek
Yayın Tarihi: 09 Mayıs 2016
Norma, oğluna en iyi nasıl yardım edebileceği konusunda Romero ve Dylan ile tartışırken giderek umudunu yitiren Norman, kendine yardım etmenin bir yolunu arar.