Amerikan Tanrıları
Neil Gaiman'ın aynı isimli romanından uyarlanan dizide eski bir mahkum, bir dolandırıcının seyahat ortağı olur. Ancak zamanla dolandırıcının yeni tanrılarla savaşmak için asker toplamaya çalışan eski tanrılardan biri olduğu ortaya çıkar.
Kemik Bahçesi
Bölüm 1
/Kemik Bahçesi
Yayın Tarihi: 30 Nisan 2017
Karısının ölümü üzerine hapisten birkaç gün erken tahliye edilen Shadow Moon, gizemli Bay Wednesday ile tanışır ve onun koruması olarak işe alınır.
Kaşıkların Sırrı
Bölüm 2
/Kaşıkların Sırrı
Yayın Tarihi: 07 Mayıs 2017
Bay Wednesday yaklaşan savaş için adam toplamaya başlarken, Shadow Moon onunla birlikte Şikago'ya gider ve eski Slav tanrısı Czernobog'la çok riskli bir dama oyunu oynamayı kabul eder.
Aklına Kar Getir
Bölüm 3
/Aklına Kar Getir
Yayın Tarihi: 14 Mayıs 2017
Bay Wednesday bir banka soyma planından bahsedince (zira her ordunun doğal olarak paraya ihtiyacı vardır), Shadow işe alınma şartlarını sorgular.
Ayrılık
Bölüm 4
/Ayrılık
Yayın Tarihi: 21 Mayıs 2017
Geçmişle şimdiki zaman arasında gidip gelerek Laura'nın hayatı ve ölümü hakkında bilgi sahibi oluruz Shadow'la nasıl tanıştığını, nasıl öldüğünü ve neden Shadow'un motel odasındaki yatağının kenarında oturur pozisyonda olduğunu bulmaya çalışırız.
Üzerinde Limon Kokusu
Bölüm 5
/Üzerinde Limon Kokusu
Yayın Tarihi: 28 Mayıs 2017
Sadık olmayan merhume eşiyle durumlarını çözmeye çalışan Shadow'un duygusal buluşması, kendisinin ve Bay Wednesday'in Yeni Tanrılar tarafından kaçırılmasıyla bölünür.
Tanrıların Cinayeti
Bölüm 6
/Tanrıların Cinayeti
Yayın Tarihi: 04 Haziran 2017
Yeni Tanrıların güç gösterisinin ardından kaçan Bay Wednesday ve Shadow, Bay Wednesday'in eski bir dostu olan Ateş ve Demir Dövme Tanrısı Vulcan'ın yanına sığınır.
Mad Sweeney İçin Dua
Bölüm 7
/Mad Sweeney İçin Dua
Yayın Tarihi: 11 Haziran 2017
Shadow'la buluşması çok kısa süren Laura hayata ve Shadow'a geri dönmek için sıra dışı bir yol arkadaşına başvurur. Mad Sweeney'nin uzun, dolambaçlı ve genelde trajik geçmişi hakkında bilgi sahibi oluruz.
Kayadaki Ev
Bölüm 1
/Kayadaki Ev
Yayın Tarihi: 10 Mart 2019
Paskalya’nın partisindeki hesaplaşmanın ardından Bay Wednesday, Shadow, Laura ve Deli Sweeney’le birlikte eski tanrılardan oluşan bir savaş ekibi kurma arayışlarına devam ederken Bay Dünya bir intikam planlar ve Teknik Eleman, Medya’yı aramaya çıkar.
Kandıran Adam
Bölüm 2
/Kandıran Adam
Yayın Tarihi: 17 Mart 2019
Çok sevdiği eski bir tanrının ölümünün intikamını alacağına söz veren Bay Wednesday büyük bir savaş için hazırlanır. Bu esnada Laura ve Deli Sweeney, Shadow’un azalmakta olan ışığının peşine düşer. Shadow, Bay World’ün bir müttefiğiyle karşılaşır.
Muninn
Bölüm 3
/Muninn
Yayın Tarihi: 24 Mart 2019
Shadow, Bay World tarafından takip edilirken Sam Black Crow sayesinde Cairo’ya varmayı başarır. Bay Wednesday güçlü bir müttefik için Laura’nın yardımını kullanır. Bay World, Teknik Eleman’ı Yeni Medya’yla tanıştırır ve onlara önemli bir görev verir.
Bugüne Dek Anlatılmış En Büyük Hikâye
Bölüm 4
/Bugüne Dek Anlatılmış En Büyük Hikâye
Yayın Tarihi: 31 Mart 2019
Shadow ve Bay Wednesday St. Louis’te gizli bir toplantı yaparken Belkıs, Cairo’ya gelir.
Ölülerin Yöntemleri
Bölüm 5
/Ölülerin Yöntemleri
Yayın Tarihi: 07 Nisan 2019
Shadow, Bay Ibis ve Bay Nancy’nin yardımlarıyla ölülerin yöntemlerini öğrenir. New Orleans’ta Deli Sweeney, Laura’yı vodoo büyüsü dünyasını onunla paylaşmaları için eski dostlarıyla tanıştırır. Bay Wednesday, Salim ve Cin’le bir yolculuğa çıkar.
Büyük Donar
Bölüm 6
/Büyük Donar
Yayın Tarihi: 14 Nisan 2019
Shadow ve Bay Wednesday, Gungnir mızrağı tamir etmesi için Dvalin’i arar. Ama cüce, savaş harflerini işlemeden önce kudretli bir esere ihtiyaç duyar. Yolculuk esnasında Wednesday, Shadow’a Büyük Donar’ın hikâyesini anlatır.
Güneşin Hazinesi
Bölüm 7
/Güneşin Hazinesi
Yayın Tarihi: 21 Nisan 2019
Cairo’da Bay Wednesday, Shadow’a Gungnir mızrağı verir. Deli Sweeney vadedilen savaşı beklerken asırlardır süren yolculuğunu hatırlar. Shadow’u bir kez daha Wednesday hakkında uyarır. Bu esnada Laura, Mama-Ji’den bilgece bir tavsiye alır.
Bir Kış Masalı
Bölüm 1
/Bir Kış Masalı
Yayın Tarihi: 10 Ocak 2021
Uzun ayrılıktan sonra Wednesday kutsal savaş davasına onu geri çekmek için Shadow'un hayatına tekrar girer. Tanrı Wisakedjak'la görüşmesinde Shadow kaderiyle ilgili bir kehanet öğrenir.
Ciddi Mehtap
Bölüm 2
/Ciddi Mehtap
Yayın Tarihi: 17 Ocak 2021
Shadow Eski Tanrıların Koliada'da bir araya geleceği antik bir İskandinav festivali için Şikago'ya yola çıkar. Koliada'da Wednesday en eski dostuyla tekrar iletişim kurar. Salim ise, Cin'le ilişkisinin beklenmedik bitişinin yasını tutmaktadır.
Küller ve İblisler
Bölüm 3
/Küller ve İblisler
Yayın Tarihi: 24 Ocak 2021
Shadow Belkıs'ın tehlikede olabileceğini düşünür. Wednesday eski aşkının yerini keşfeder, onu vicdansız bir düşmanın elinden kurtarmaya kararlıdır. Bu sırada, Laura arafta sorunlu geçmişiyle yüzleşmeye zorlanır.
Görülmemiş
Bölüm 4
/Görülmemiş
Yayın Tarihi: 31 Ocak 2021
Shadow ve Teknik Eleman, Belkıs'ı aramak için işbirliği yapar. Kötü şöhretli motosiklet çetesini ziyaret eden Wednesday tanıdık bir simayla karşılaşır. Laura kaderini ve güçlü düşmanlarının bunu başarmasını engellemeye kararlı olduklarını öğrenir.
Kız Kardeşlerin Uyanışı
Bölüm 5
/Kız Kardeşlerin Uyanışı
Yayın Tarihi: 14 Şubat 2021
Shadow yeni aydınlanmış Belkıs'la amaç, kader ve kimlik kavramlarını keşfederken, Teknik Eleman kimlik bunalımı yaşıyordur. Wednesday, Demeter'i özgür bırakmak için isteksiz olan Shadow'dan yeni bir dolandırıcılık yapmasını ister.
Kralın Vicdanı
Bölüm 6
/Kralın Vicdanı
Yayın Tarihi: 21 Şubat 2021
Geçmişi Lakeside'da da peşini bırakmasa da, Shadow kendini evinde hisseder ve kasaba sakinleriyle ilişki kurar. Laura ve Salim, Demeter'i kazanmak için son bir hamle yapan Wednesday'in peşindedir.
Ateş ve Buz
Bölüm 7
/Ateş ve Buz
Yayın Tarihi: 28 Şubat 2021
Lakeside'daki Shadow, yerel suç çılgınlığının ardındaki şaşırtıcı gerçeği keşfeder. Wednesday de ölümcül sonuçları olan kendi şaşırtıcı keşfini yapar. Belkıs yeni yolunu izlerken, Laura ve Salim düşmanla pazarlığa oturur.
Yanma Sevinci
Bölüm 8
/Yanma Sevinci
Yayın Tarihi: 07 Mart 2021
Geçmişlerini geride bırakmayı öğrenirken, Laura ve Salim'in araştırmaları onları konfor alanlarından çıkmaya zorlar. Tehlikeli bir durumda kalan Shadow, Wednesday'in başka bir yanını görür. Teknik Eleman kendi zihnindeki hapishaneden kaçmaya çalışır.
Göl Etkisi
Bölüm 9
/Göl Etkisi
Yayın Tarihi: 14 Mart 2021
Shadow, Lakeside'daki sakin yaşamı için ödeyebileceği bedele karar vermelidir. Laura ve yeni müttefiki hedefe yaklaşırken, Wednesday, Czernobog'u düşmanlarla barış yapma zamanının geldiğine ikna etmelidir.