Acı Aşk
Acı Aşk, mutluluk ve masumiyetle başlayan bir aşkın darmadağın ettiği hayatları konu alıyor. Bir yandan Melek ve Bulut’un rüya gibi yaşadığı imkansız aşkları, diğer yandan sevgiye aç bir kadın olan Sude’nin çırpınışı ve bütün bu gönül tutulmalarının arasında aşkın fedakarlık ve cesaretten ibaret olduğunu hatırlatan Ali… Bu kördüğüm nasıl çözülecek, yolları nasıl kesişecektir...
Bölüm 1
Yayın Tarihi: 20 Aralık 2015
Çalışkanlığıyla takdir kazanmış, başarılı iş adamı Bulut, yükselmek istemektedir. Çalıştığı şirketin CEO’su olmayı beklerken, şirketin sahibi Ferman Köklükaya öz oğlunu bu göreve daha uygun görür. Büyük bir hayal kırıklığına uğrayan Bulut’un yolu aynı gün güzeller güzeli Melek’le kesişir ve büyük bir aşk kıvılcımlanır.
Bölüm 2
Yayın Tarihi: 27 Aralık 2015
Rüya gibi bir aşk yaşayan Bulut ve Melek, Bulut’un evli olmasının ortaya çıkmasıyla rüyalarından uyanmışlardır. Fakat aşkları o kadar büyüktür ki kopamazlar birbirlerinden. Acı da olsa, yasak da olsa, bu aşkın sonu cehennem de olsa birlikte yanmaya razı olurlar.
Bölüm 3
Yayın Tarihi: 03 Ocak 2016
Babasına veda ederek İstanbul’ a dönen Melek, açık yüreklilikle Bulut’un karşısına çıkar ve ona hamile olduğunu ve bebeği doğuracağını söyler. Ne var ki her zaman Bulut’un bir adım arkasında olan Sude bunu duyar.
Bölüm 4
Yayın Tarihi: 10 Ocak 2016
Babasına veda ederek İstanbul’ a dönen Melek, açık yüreklilikle Bulut’un karşısına çıkar ve ona hamile olduğunu ve bebeği doğuracağını söyler. Ne var ki her zaman Bulut’un bir adım arkasında olan Sude bunu duyar.
Bölüm 5
Yayın Tarihi: 17 Ocak 2016
Melek’in acı ama bir o kadar gerçek olan sözleri, Ali’nin geçmişini silerek yeni bir sayfa açmak için Eylül’le yaşadığı karavanı yakmasına sebep olmuştu. Melek’in bebeği hem Ali hem de Melek için hayata tutunmanın bir umududur artık.
Bölüm 6
Yayın Tarihi: 24 Ocak 2016
Ferman’ın amansız hastalığını öğrenen yeni evli çift Ali ve Melek hemen hastaneye koşar ve şok karşılaşma yaşanır. Sevdiği kadını, Ali’yle el ele karşısında bulan Bulut çaresizdir.
Bölüm 7
Yayın Tarihi: 31 Ocak 2016
Beklenmedik gelişmelerin ardından kendini Ali'yle evli olarak köşkte bulan Melek için artık karar vaktidir. Karnında Bulut'un çocuğunu taşıyan Melek'e köşkü terk etmesi için hem Bulut hem Sude baskı yapmaktadır.
Bölüm 8
Yayın Tarihi: 07 Şubat 2016
Ali babasına verdiği sözü tutar ve Melek’le birlikte köşkte yaşamaya başlarlar. Bulut’un ‘çorba yapmaktan başka ne bilirsin sen’ lafının altında ezilen Ali, şirkette çalışmaya karar verir.
Bölüm 9
Yayın Tarihi: 14 Şubat 2016
Melek’in hamile olmasının ortaya çıkması, Sude’nin şüphelerini perçinler. Bebeğin, Bulut’tan mı olduğu sorusu, Sude’nin içini kemirirken, Melek ve Ali durumu kotarmaya çalışır. Bulut da Sude’nin şüphesini paylaşır.
Bölüm 10
Yayın Tarihi: 21 Şubat 2016
Ali ve Bulut’un babalık kavgası son noktaya ulaşır ve Ali her şeyi bildiğini ve doğacak bebeğin kendisinden olduğunu söyler. Mehmet’in Ali’ye akıl hocalığıyla şirkette işler iyice kızışırken Ferman Bey duruma el koyar.
Bölüm 11
Yayın Tarihi: 28 Şubat 2016
Ferman ile Şahika arasındaki ipler tamamen kopuyor. Şahika, önce Zahide'nin köşke girmesiyle ardından da Ferman'ın kendisini köşkten kovup ondan boşanacağını söylemesiyle şok oluyor. Ancak, Şahika elbette yenilgiyi kabul etmiyor.
Bölüm 12
Yayın Tarihi: 06 Mart 2016
linikten çıkan Sude, Bulut’a boşanmak istediğini söyler. Bu defa Bulut Sude’yi geri kazanabilmek adına elinden geleni yapar. Öte yandan Sude, küçük Eylül’ü evlat edinmenin yollarını arar.