Absentia

2. Sezon

Casualties
Bölüm 1
/Casualties
Yayın Tarihi: 26 Mart 2019
Emily Byrne hapis geçirdiği zamana ve olaylı geçmişine anlam vermeye çalışırken Boston ölümcül bir terör saldırısıyla sarsılır. Özel Ajan Nick Durand ve FBI vakayı devralmak üzere harekete geçer.
Madness
Bölüm 2
/Madness
Yayın Tarihi: 02 Nisan 2019
Nick, Federal Annex'e saldıran kişiyi ararken geçmişinden karanlık bir karakterle karşılaşan Emily'nin iyileşme süreci tehlikeye girer.
Guilty
Bölüm 3
/Guilty
Yayın Tarihi: 09 Nisan 2019
Yaşadığı kayıpla sarsılan Emily, aradığı cevaplara ulaşmak için FBI'a dönmelidir.
Offenders
Bölüm 4
/Offenders
Yayın Tarihi: 16 Nisan 2019
Emily ve Cal, Fentanyl Katili'nin izini sürerken Federal Annex saldırganının peşindeki Nick'in insan avı da hareketlenir.
Bolo
Bölüm 5
/Bolo
Yayın Tarihi: 23 Nisan 2019
Fentanil Katili’nin seri cinayetleri artarken Emily ve Cal, sıradaki kurbanın kaybetmeye dayanamayacakları biri olmasından korkuyorlar.
Cover
Bölüm 6
/Cover
Yayın Tarihi: 07 Mayıs 2019
Emily ve Cal, Fentanil Katili’ni yakalamak için Moldova’ya gidiyor, tahmin ettiklerinden çok daha tehlikeli bir görev olacak.
Boom
Bölüm 7
/Boom
Yayın Tarihi: 14 Mayıs 2019
Emily ve Cal, Moldova'nın kırsalına yolculuk ederken, Nick kocaman bir yalanı yutmak için şehirde mücadele verir.
Aggression
Bölüm 8
/Aggression
Yayın Tarihi: 21 Mayıs 2019
"Boston'a dönen Emily, Rex Wolfe'u tutsaklığının gizemine bağlayan bir ipucu bulunca kederi yerini amaç hissine bırakır.
Committed
Bölüm 9
/Committed
Yayın Tarihi: 28 Mayıs 2019
Emily, Rex Wolfe'un geçmişi ve şimdiki hayatıyla bağlantısı olan biri için çalıştığını fark eder. Nick'ten yardım alabileceğini görür ama bulmacayı nasıl çözecektir? Emily tehdidin yaklaştığını fark edince aşırı yöntemlere başvurur.