Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Simge Sağın hastaneye kaldırıldı - Magazin haberleri
        • 1

          Son dönemin popüler şarkıcısı Simge Sağın, dün akşam şiddetli karın ağrısı nedeniyle hastanelik oldu.

          Apandisit teşhisi konan, 39 yaşındaki Sağın apar topar ameliyata alındı. Ünlü şarkıcının sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

        • 2

          'HERKES DİKKAT ETSİN'

          Sağın, geçtiğimiz haftalarda Facebook’ta adını kullanarak, hiç tanımadığı ünlü erkeklerle flört eden bir sahte hesap kullanıcısı hakkında konuşmuştu.

          Facebook’ta bir hesabı bulunmadığını açıklayan şarkıcı, kendisini 'Simge Sağın' olarak tanıtan, hatta ünlü erkeklere kafası olmayan erotik kadın fotoğraflarını kendisiymiş gibi gönderen bir sahtekar olduğunu anlattı.

        • 3

          Sağın, "Bu kişi kendisini benim daha önceden tanıdığım birisi. Ben diye insanlarla konuşuyor, kendisini ben zannediyor ve bir erkek bu. İnanır mısınız ses kayıtlarını dinledim, 'ben Simge sesim gece çok sahne yaptığım için kalın çıkıyor' gibi yalanlar söylüyor ve bunları kulağımla duydum." dedi.

        • 4

          Simge sözlerini şöyle sürdürdü:

          "Hiç mi aklınıza gelmiyor; şayet ben isem görüntülü aramak. Ben paraya sıkıştım diye para da istiyormuş. Bu benim kariyerime de zarar verecek bir şey. Hesabı kapattırmak için avukatıma gerekli başvuruları yaptı ama hesap hala açık. Ben Facebook’ta yokum, herkes dikkat etsin.

        BURÇLAR

        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa