Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Rıfat Ayyıldız'dan boşalan Siirt Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (Siirt ESOB) Başkanlığına, Esnaf Odası Başkanı Cemal Koyuncu seçildi.

        Yapılan genel kurul toplantısıyla seçilen Koyuncu, kendisini bu göreve getiren tüm üyelere teşekkür etti. Koyuncu, yeni dönemde tüm esnafın sorunlarını dile getiren bir anlayış içinde olacaklarını, bilhassa küçük esnafın içinde bulunduğu sorunları aşmak için sık sık kamuoyunu bilgilendirerek çözüm önerileri sunacaklarını aktardı.

        Siirt merkezde esnaf, şoförler, bakkallar, kasaplar, fırıncılar, kaynakçılar, battaniyeciler ve kunduracılardan oluşan 8 oda bulunuyor. Kurtalan'da esnaf ve şoförler, Baykan'da esnaf ve şoförler ve Pervari'de de esnaf odasından oluşan 5 oda olmak üzere il geneli toplam 13 oda bulunuyor.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Siirt haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Siirt Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Siirt İlçeleri
        Tüm Siirt Haberleri
         Siirt

        Siirt

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa