Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Siirt Gazeteciler Derneği üyeleri, İl Jandarma Komutanlığına atanan Tuğgeneral Hilmi Atabay'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

        Atilla Durak başkanlığındaki gazetecileri ağırlayan İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Atabay, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Vatandaşların huzur ve güvenliği için gece gündüz demeden jandarma teşkilatının görev başında olduğunu aktaran Tuğgeneral Atabay, ülkemizdeki jandarmanın dünyanın en gelişmiş ülkelerindeki Jandarmanın dahi ulaşamadığı teknolojik cihazlara sahip olduğunu, terörle mücadelenin yanı sıra vatandaşlarla el ele vererek sorunları çözeceklerini aktardı.

        Gazeteciler Derneği Başkanı Atilla Durak da halkın gözü kulağı olan Siirt basınının her zaman devletinin yanında olduğunu, memleketin sorunlarının çözümü için il yöneticileriyle her zaman uyum içinde olduklarını aktardı.

        Gazeteciler daha sonra Dadaşlar Şehitliği'ni ziyaret etti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Siirt haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Siirt Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Siirt İlçeleri
        Tüm Siirt Haberleri
         Siirt

        Siirt

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa