Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Siirt Bahçelievler Mahallesi Ensar Camiinde faaliyet gösteren Kur’an kursu, eğitimöğretim faaliyetleri devam ediyor. Kursa giden ve Kur’anı Kerim okumayı öğrenen 5 yaşındaki Muhammed Tahir Gökmen Kur’anı güzel okumasıyla herkesi duygulandırdı.

        Kur’an kursunda öğrenim gören çocuklara dini eğitimlerin yanı sıra güzel davranış yöntemleri eğitimi de verildiğini söyleyen Siirt İl Müftüsü Ahmet Altıok, 5 yaşındaki Muhammed Tahir Gökmen'in bu yaşta Kur’anı Kerim'i okumasının kendilerini duygulandırdığı gibi çocuklara da örnek olduğunu söyledi. Altıok, “Kur’anı Kerim’i çocuklara sevdirmek, değerler eğitimi ile birlikte faydalı, güzel ahlaklı bireyler yetiştirmek için kurslarımız devam ediyor. Geçtiğimiz yıla oranla bu sene daha fazla öğrenci Kur’anı Kerim öğreniyor. Anne babalar çocuklarını sokaklara değil de yaz kurslarına göndererek zamanlarını verimli bir şekilde geçirmelerini sağlıyor” dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Siirt haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Siirt Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Siirt İlçeleri
        Tüm Siirt Haberleri
         Siirt

        Siirt

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa