Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Yaz aylarında Botan ve Kezer çaylarında yaşanabilecek boğulmalara karşı vatandaşların dikkatli olması için uyarı yapıldı.

        Siirt Çevre ve Doğa Koruma Derneği Başkanı Hüseyin, geçmiş yıllarda baraj kapaklarının açılması sonucu boğulmaların yaşandığı Botan Çayında bu yıl da benzer acı hadiselerin tekrarlanmaması amacıyla, serinlemek için çaya girecek vatandaşların dikkatli olması gerektiğini aktardı. Boğulma olaylarına karşı yetkililerin halkı bilgilenmesi amacıyla çeşitli uyarılarda bulunmaları gerektiğini aktaran Gül, "Yaz aylarında yaşanabilecek boğulma olaylarını önlemek maksadıyla çeşitli tedbirler alınmalıdır. Basın yoluyla çeşitli bilgilendirmeler yapılmalı. Sulama sezonu öncesi muhtar, köy imamı, ilgili kurum ve kuruluş temsilcilerine, bilgilendirme amaçlı SMS gönderilmelidir. Baraj gölet ve sulama kanallarına uyarı levhaları konulması. Görevli personelin piknik alanına gelen halka anonsla uyarıda bulunması gerekir" dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Siirt haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Siirt Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Siirt İlçeleri
        Tüm Siirt Haberleri
         Siirt

        Siirt

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa