Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Siirt'te bazı vatandaşlar, mıcırdan kaynaklanan maddi hasarlı ve yaralamalı trafik kazalarının yaşandığı SiirtBatman karayolundaki tabloya tepki gösterdi.

        Önceki gün bir kişinin hayatını kaybettiği ve onlarca kişinin de yaralanmasıyla sonuçlanan trafik kazalarının yaşandığı SiirtBatman karayolunda sürücüler tedirgin. Siirt Batman karayolunu kullanan Siirt Gençlik Evi Müdürü İdris Tan, aracının ön camına denk gelen mıcır nedeniyle büyük bir kaza atlattığını söyledi. Büyük zorluklarla yoldan geçtiğini aktaran Tan, SiirtBatman karayolunu kullanan sürücüleri bekleyen tehlikeye karşı bir an önce gerekli adımların atılmasını talep etti.

        Cengiz Topel Caddesinde giyim üzerine esnaflık yapan Remzi Tez de Türkiye geneli tüm yollar Bitümlü Sıcak Asfalt (BSK) ile yenilenirken, ilk duble yol çalışmalarının başlatıldığı Siirt'e ise mıcır dökülmesine anlam veremediklerini aktardı. Tez, kazaların yaşandığı yolun artık güvenli hale getirilmesini talep etti.

        1969 Siirt Spor Taraftarlar Derneği üyeleri de artan kamuoyunun dikkatini bu noktaya yoğunlaştırmak için SiirtBatman karayolunda eylem yaptı. Bir müddet yolu trafiğe kapatıp eylem yapan dernek üyeleri, daha sonra eylemlerini sonlandırdı. Taraftarlar Derneği Başkanı Cumali Şeker, köy yollarında bile artık kullanılmayan mıcırın halen şehirler arası yolumuza dökülmesinin doğru olmadığını açıkladı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Siirt haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Siirt Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Siirt İlçeleri
        Tüm Siirt Haberleri
         Siirt

        Siirt

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa