Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Siirt'in Pervari ilçesinde ot toplamak için bahçesine giderken kaybolan ve 4 gün sonra bitkin halde bir kayalığın dibinde bulunan Salih Oral'ın sağlık durumu iyiye gidiyor. Bulunduktan sonra ilk kez konuşan Oral, kendisini arayan herkese teşekkür etti.

        15 yaşındaki Salih Oral'ı evinde ağırlayan köy muhtarı Mahir Korkmaz, Siirt Valiliği ve Pervari Kaymakamlığının girişimleri sonucu AFAD, Jandarma Komutanlığı, köylüler ve diğer ekiplerin canla başla çalışması sonucu kaybolan gencin bulunduğunu aktardı. Korkmaz, "Bu arkadaşımız, Salih Oral 4 gündür kayıptı. Devletimizin sayesinde bulundu" dedi.

        Salih Oral ise, "Allah devletimize ve milletimize zeval vermesin" diye konuştu. Salih Oral'ın ağabeyi Mehmet Oral da herkese teşekkür etti.

        Salih Oral'ın 4 gün boyunca çeşitli yabani meyve ve ot yiyerek hayatta kaldığı, bulunduğunda ise bitkin bir halde olduğu belirtildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Siirt haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Siirt Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Siirt İlçeleri
        Tüm Siirt Haberleri
         Siirt

        Siirt

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa