Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Siirt Valiliği ve Baykan Kaymakamlığınca Veysel Karani'yi anma programı düzenlendi.

        Veysel Karani Beldesi türbe avlusunda saat 10.30'da sakalı şerif ziyaretiyle başlayan program gece saatlerine kadar sürdü. Gündüz düzenlenen programda çeşitli okul öğrencileri ve Halk Eğitim Merkezi müzik grubunca ilahi söylendi. Akşam saatlerindeki program ise havanın yağışlı olması nedeniyle bir düğün salonunda, Siirt Valisi Ali Fuat Atik, Baykan Kaymakamı Cuma Çotu ve çok sayıda davetlinin katılımıyla başladı.

        Kur'anı Kerim okunmasıyla başlayan programda günün anlamını belirten bir konuşma Baykan Kaymakamı Çotu, valiliğin himayesinde Veysel Karani'ye yakışır bir program hazırladıklarını söyledi. Tüm anneler ve anne adayların günlerini kutlayan Kaymakam Çotu, "Tabi bugünü anlamlı kılan bir önemli husus daha var, bizler gelmiş geçmiş insanlar arasında annesini belki de en çok seven Veysel Karani hazretlerinin şehrindeyiz. Allah ondan ve annesine seven her kuldan razı olsun" dedi.

        Semazen eşliğinde grup dergahın ilahi programı, emekli İstanbul Başvaizi Mustafa Akgül tarafından söyleşi programı ve canlı performansla etkinlikler sona erdi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Siirt haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Siirt Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Siirt İlçeleri
        Tüm Siirt Haberleri
         Siirt

        Siirt

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa