Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünyadan Shawn Mendes: Dijital bunalımdayım!
        • 1

          Shawn Mendes, Camila Cabello ile ayrıldığını açıkladıktan iki hafta sonra "It'll Be Okay" başlıklı yeni bir single yayınladı. Ünlü şarkıcı, önceki gün yeni şarkısını tanıtırken zorlu günler geçirdiğini de itiraf etti.

        • 2

          Hakkında bilinmeyenleri anlatan Mendes, son zamanlarda sosyal medyayı kullanırken zorlandığını ve merak eden hayranlarını daha fazla endişelendirmemek için bunu açıkladığını söyledi.

        • 3

          Shawn Mendes'in yeni single'ı, Cabello'dan ayrılmasının ayrıntıları hakkında da bazı ipuçları veriyor. "Bana gideceğini söylersen, kolaylaştıracağım / If you tell me you're leaving, I'll make it easy" gibi sözler, ayrılığı Cabello'nun istediğini gösteriyor.

        • 4

          Mendes, ayrıca şarkı boyunca tekrar tekrar, "Seni her iki şekilde seveceğim /I will love you either way" dediği için Cabello'yu hala sevdiğini konuşuluyor.

        • 5

          SÜRPRİZ AYRILIK

          Geçtiğimiz ay yaklaşık 2 yıldır aşk yaşayan Camila Cabello-Shawn Mendes çiftinden beklenmedik bir haber gelmişti. İkili, ayrılık kararı aldıklarını duyurmuştu. Instagram hesaplarından ortak bir açıklama yayınlayan Cabello ile Mendes, hayranlarını şaşırtmıştı.

        • 6

          "ROMANTİK İLİŞKİMİZİ BİTİRMEYE KARAR VERDİK"

          Çift, paylaşımlarında, "Romantik ilişkimizi bitirmeye karar verdik ama insan olarak birbirimize olan sevgimiz her zamankinden daha güçlü." ifadelerine yer vermişti.

        • 7

          "BİRBİRİMİZİN EN İYİ ARKADAŞI OLACAĞIZ"

          İlişkilerine, birbirlerinin en iyi arkadaşı olarak başladıklarını belirten Cabello ve Mendes, bundan sonra da iyi arkadaş olmaya devam edeceklerini dile getirmişti. İkili, ilişkileri sırasında kendilerine gösterilen destek nedeniyle de sevenlerine teşekkür etmeyi ihmal etmemişti.

        • 8

          "AŞKIMIZ TROLLERE YENİLMEDİ" DEMİŞTİ

          İnternetteki kullanıcıların olumsuz yorumları nedeniyle zor günler geçiren çift, terapiye giderek, bu sorunu aştıklarını ifade etmişti. İlişkisiyle ilgili de açıklama yapan ünlü şarkıcı, "Sırrımız birbirimize şeffaf olmak." demişti.

        BURÇLAR

        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa