Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Şevkat Yerimdar ne zaman başlayacak? 2018 Şevkat Yerimdar yeni sezon fragmanı yayınlandı mı?

        Şevkat Yerimdar yeni sezon ne zaman başlayacak? İlk kez sinema filmi ile seyirci karşısına çıkan Şevkat Yerimdar daha sonra dizi projesi olarak ekranlarda yer almaya başladı. Başrollerini Özgürcan Çevik, Başak Parlak ve Salih Kalyon'un paylaştığı Şevkat Yerimdar'ın yeni sezonunun ne zaman başlayacağı merak konusu oldu. Peki, Şevkat Yerimdar yeni sezon ne zaman başlayacak? Şevkat Yerimdar yeni sezon fragmanı yayınlandı mı? İşte detaylar...

        ŞEVKAT YERİMDAR YENİ SEZON NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

        Şevkat Yerimdar'ın yeni sezon fragmanı henüz yayınlanmadı. Böylelikle yeni sezon tarihi de belli olmadı. 30 Mart'ta yayınlanan 44. bölümüyle sezon finali yapan Şevkat Yerimdar'ın yeni sezonu ile ilgili yapım şirketi, kanal ya da başrol oyuncularından açıklama geldiği takdirde haberimizin içeriğinde yer alacak.

        ŞEVKAT YERİMDAR SEZON FİNALİNDE NELER YAŞANMIŞTI?

        Esin ve Şevkat evlendiklerinden beri yalnız kalamamışlardır ve baş başa vakit geçirebilmek için balayına gitmeye karar verirler. Fakat daha yola çıkamadan işler karışmaya başlar. Yeni evli çift, üst üste meydana gelen olayları aşarak balayına çıkmaya kararlıdır.

        Tezene İsmail’i terk eder. İsmail üzüntüsünden gene çatıya çıkar. Bu sefer atlamaya kararlıdır. Mahalleli onu atlamamaya ikna etmek için seferber olur. Cuma, Bostan Bank’ın temsilciliği alır ve zengin olma hayalleri kurar. Fakat hayalleri suya düşecektir.

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa