Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Servet 2. bölüm fragmanı: "Aradığımız kızı bulduk"

        Show TV'nin yeni dizisi Servet’in 2. bölüm tanıtımı yayınlandı. Sevim’in “Fettahlar her şeyi parayla hallederler ama bunu halledemeyecekler!” sözlerinin dikkat çektiği tanıtımda, Kudret Fettah’ın ne kadar tehlikeli biri olduğu ortaya çıkıyor. Polis, Can Yiğit’le konuşurken Kudret Fettah’ın, Ferah’la karşı karşıya geldiği anlar heyecanı yükseltiyor. Gazete haberini okuyan Yener, “Aradığımız kızı bulduk!” diyerek merakı arttırıyor.

        Servit 2. bölüm fragmanı;

        Servet, Perşembe akşamı saat 20.00’de Show TV’de!

        SERVET 2. BÖLÜMDE NELER OLACAK?

        REKLAM

        Servet’in Perşembe akşamı ekrana gelecek 2. bölümünde Can’ın gönlüne Ferah düşerken, Hande’yle sanıldığı gibi yakın bir ilişkisi olmayan Can vefa duygusu ve aşkın sarsıcı gücü arasında sıkışmaya başlıyor. Yener uzun zamandır üzerinde çalıştığı kaya gazı projesinin boş bir proje olmadığını, babasının adını bile bilmediği bir kıza bıraktığı toprakların ne kadar değerli olduğunu Belkıs’a ispatlıyor. Belkıs ne yapacak?

        Hedefine ulaşmak için ölüm emri verecek kadar gözü kararmış Yener için tehlikeli bir yola mı girecek, yoksa onu bu yoldan vazgeçirecek mi? Öte yandan Çocuk Esirgeme Kurumu’ndan kaçan Narin, polis tarafından aranırken yerel basına düşen haber Can’ın başını ağrıtacak. Duru, aile içinde giderek yalnızlaşan Can’la yakınlık kurmaya çalışırken, gerçekte amacı ne? Kudret Fettah, işlediği günahın, vicdan azabıyla boğuşurken Savcı Yaşar neyin peşinde? Servet oyunu Yener’in ilk hamlesiyle başlıyor.

        Yapımını Ortaks Yapım’ın gerçekleştirdiği, yapımcılığını Müge Turalı Pak, Melda Perahya Yalçın ve Mehmetcan Yüksel’in üstlendiği, proje tasarımını Birsel Çıkıncı’nın yaptığı ve senaryosunu Murat Boyacıoğlu’nun yazdığı dizinin yönetmen koltuğunda ise Emir Khalilzadeh oturuyor. Genç jenerasyonun gözde oyuncularından Yusuf Çim ve Bahar Şahin’in başrollerini paylaştığı dizide Ali Sürmeli, Arsen Gürzap, Tülay Günal, Kanbolat Görkem Arslan, Baran Bölükbaşı, Cemre Gümeli, Alicia Kapudağ, Barış Yalçın, Bora Cengiz, Evren Duyal, Bekir Çiçekdemir, Deniz Atam, Ahmet Kaynak, Kadim Yaşar, Selahattin Töz, Miray Akay gibi güçlü isimler de yer alıyor.

        BURÇLAR

        Şurada Paylaş!
        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa