Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Coredon Alanyaspor Sergen Yalçın: Oyuncularımın performansından memnunum - Coredon Alanyaspor Haberleri

        Aytemiz Alanyaspor, Spor Toto Süper Lig'in 15. haftasında sahasında Beşiktaş ile 0-0 berabere kaldı.

        Maç sonrası açıklamalarda bulunanAlanyaspor Teknik Direktörü Sergen Yalçın; "Maçtan önce bir puan için iyi derdim ama şimdi maalesef iyi diyemiyorum! Maçı kazanabilirdik ama bir puana razı olduk. Hiç net pozisyon vermedik ve yüzde yüz gollük pozisyonlara girdik. Oyuncularımın performansından memnunum. Başakşehir ve Rize ile zor maçlarımız var. Giderek yukarıya taşıdığımız bir oyunumuz var. Skordan değil ama geri kalan her şeyden memnunum. 90'a kadar da oyuncu değişikliği yapmayabilirdim. Oyuncularım diri duruyordu."diye konuştu.

        "Devre arası transfer yapılacak mı?" sorusuna Yalçın, "Devre arasında 2-3 hamle yapmayı düşünüyoruz. Kadro derinliğimiz fazla yok" yanıtını verdi.

        BASIN TOPLANTISI

        Aldıkları 1 puan için mutlu olmadıklarını söyleyen Sergen Yalçın, "Kazanmamız gereken bir müsabakaydı. Kazanacak fırsatları yakaladık. Ama sonuçlandıramadık. Maalesef kaleciyi geçemedik. Takım çok iyi mücadele etti, oyuncularımın performansından memnunum. Çok iyi savunma kurgusu uyguladık. Neredeyse rakibe pozisyon vermedik. Biraz daha geliştirmeliyiz. Oyunsal anlamda kendimizi daha da geliştirmeliyiz. Önümüzde zorlu maçlar var. Bugün oyun ve mücadeleden çok memnunum" dedi.

        Şurada Paylaş!
        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa