Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Serdar Ali Çelikler: Fatih Terim önce hesap sormalı sonra hesap vermeli - Galatasaray Haberleri

        • Galatasaray-Bursa maçından 24 saat önce:

        Altyazılarda son dakika geçiyor.. Rodrigues-Donk-Belhanda ve Onyekuru Bursaspor'a karşı forma giyemeyecekler..

        • Galatasaray-Bursa maçından 25 dakika önce:

        Fatih Terim beIN Sports mikrofonlarına konuşuyor ve Onyekuru'nun oynayamayacağını, Belhanda ve Rodrigues'in de sakatlık riski ile maça başlayacaklarını açıklıyor.

        • Galatasaray-Bursa maçının 20. dakikası..

        Serdar Aziz baldırını tutup oyundan çıkıyor..

        • Galatasaray-Bursa maçının 22. dakikası..

        Fernando arka adalesini tutuyor ve yerini Selçuk İnan'a bırakıyor.

        • Galatasaray-Bursa maçının 39. dakikası..

        Feghouli de baldırını tutuyor ve yerini sakatlıktan yeni çıkmış Eren Derdiyok'a bırakıyor. 39 dakikada 3 oyuncu darbeye bağlı olmayan sakatlıktan dolayı sahayı terkediyor.

        • Galatasaray-Bursa maçının 41. dakikası..

        19 dakikada tam 3 kez Fatih Terim'i öven; yorumcu Gökhan Zan, "Galatasaray çok yorgun" şeklinde bir yorum yapıyor.

        ☆☆☆

        Bu satırların yazarı şu soruları soruyor:

        Fatih Terim hocam, 15 günlük milli maç arasına rağmen, Serdar Aziz ve Feghouli dışında milli takıma gitmeyen isimlerin hepsinde DARBEYE BAĞLI OLMAYAN adale sakatlıkları varsa fiziksel performans antrenörünüz Yunus Küçük'ün; sizin ve teknik ekibinizin ve dahi doktor ekibinin kusuru nedir?

        Eren-Onyekuru-Donk-Aziz-Feghouli-Belhanda-Fernando hatta Selçuk neden DARBEYE BAĞLI OLMAYAN sakatlıklar yaşıyor? Biliyoruz ki adale sakatlıkları ya oyuncunun bireysel problemleri ile olur ya da yanlış idmanlardan. Özel hayatları problemli olmayan bu isimler neden sakatlanıyorlar? Bir zamanlar Scout Piri gibi bir uzmanla çalışan siz, şimdiki durumu nasıl değerlendiriyorsunuz?

        Ne gibi önlemler alacaksınız Kimlerden hesap soracaksınız? Sonra da kamuoyuna nasıl hesap vereceksiniz? Schalke maçlarında böyle bir durumun yaşanmayacağının garantisi var mı?

        ■ Bu sorunun yanıtını bakalım hangi Galatasaray muhabiri-yazarı araştırıp, bize söylenen resmi açıklamalar dışında bilgi verecek? 41dakikada 3 oyuncu değiştirmek zorunda kalmak SKANDALDIR. Kabul edilemezdir. Ve açıklama gerektirir.

        ☆☆

        Maçın 2. yarısı ise şöyleydi;

        47'de Ömer Bayram maçın o ana dek yaşanan ilk pozisyonunda topu filelere gönderemedi. Sonra Bursa hakimiyeti ele aldı. Samet Aybaba da Yusuf'un yerine Lima'yı sahaya attı ve NEDEN OLDUĞU ANLAŞILMAYAN YORGUNLUĞU OLAN Galatasaray'a karşı delici ataklar başlattı.

        Ozan'ın Lima'ya yaptığı penaltı Muslera'nın çabasına rağmen gol olunca Bursa skoru da aldı. Sonra farkı artıracak pozisyonlar buldu Timsahlar ama değerlendiremediler.

        Maçı bitirecek pozisyonları değerlendiremezseniz Galatasaray gibi takımlar bir fırsatta golü bulurlar. Nitekim bence Galatasaray adına en etkili oyuncu olan Belhanda'nın pasında Eren "Bu statta yenilgi yok" dedi. Ama 40. dakikada 3 oyuncu değiştirmiş yorgun bir takıma karşı 1-0 da öne geçmişken tecrübeli oyuncularınızla maçı tutabilirsiniz. Tabii onları oynatabilmek için paralarını ödemeniz lazım. İşte tecrübeliler ve yabancıların paralarını vermezseniz gençlere kalıyorsunuz. Onlar da maçı bu kadar tutabiliyor.

        Maddi durum toparlanamazsa Bursa bu sene de korkulu rüya yaşar. Galatasaray ise özgüvenli hali ile skoru tuttuğu sürece hiçbir maçta kolay yenilebilecek bir takım olmadığını gösterdi. Bu kadar kötü fiziksel hazırlığı olan, bir çok oyuncusu çok kötü oynayan Galatasaray için beraberlik iyi sonuçtu.

        Şurada Paylaş!
        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa