Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Seray Kaya kimdir? Kadın dizisi oyuncusu Şirin Sarıkadı kimdir?

        FOX TVekranların sevilen dizisiKadın yenibölümleriyle birlikte seyircileriye buluşmaya devam ediyor. Kadındizisindebaşarısıyladikkat çeken oyuncu Seray Kaya'nın hayat hikayesini düzenledik. Peki,Kadın dizisi oyuncusu Seray Kaya kimdir, kaç yaşında ve nereli?

        SERAY KAYA KİMDİR?

        Aslında bir makyöz olan Seray Kaya, çıraklıl bir güzellik merkezinde çalışmıştır. 2012yılında yayınlanan ve başrollerindeSelin Demiratar,Kutsi,Güven Hokna,Sinem Öztürk,Gökhan Mete,Yeşim Salkım,Paşhan Yılmazel,Hakan Eratik,Fatma Karanfil,Nilgün Kasapbaşoğlu,İpek Özkök,Caner Kurtaran‘ın oynadığı Huzur Sokağı dizisi ile oyunculuğa başladı.

        REKLAM

        2014yılında yayınlanmaya başlayan veSelen Seyven,Şehsuvar Aktaş,Tuğçe Kurşunoğlu,Yeşim Salkım,Ayşenil Şamlıoğlu,Gökhan Alkan,Durul Bazangibi oyuncuların olduğu “Kocamın Ailesi” adlı dizide Miray karakterini canlandırdı. 2015 yılında “Evli ve Öfkeli” dizisinde oynadı.

        SERAY KAYA'NIN KADIN DİZİSİNDEKİ ROLÜ

        Şirin doğduğundan beri sorunlu bir çocuk ve genç kız olmuştur. Liseyi bitirdiği ilk sene üniversiteye girmeyi başaramamıştır. Güzel Sanatlar’ın resim bölümüne girmek istemektedir ve bunu ilk denemesinde başaramamasının sebebi de yeteneksizliği değil, son birkaç senedir geçirdiği psikolojik zorluklardır. İnsanlardan kaçan, sosyalleşmekten korkan utangaç bir kişiliği vardır.

        SERAY KAYA'NIN ROL ALDIĞI DİZİLER

        2016 – Gülümse Yeter (Gül) (TV Dizisi)

        2015 – Evli ve Öfkeli (TV Dizisi)

        2014 – 2015 – Kocamın Ailesi (Miray) (TV Dizisi)

        2012 – Huzur Sokağı (TV Dizisi) 2012

        2018 -Kadın(Şirin) ( TV Dizisi)

        Haberi Hazırlayan: Melike Düzgün

        BURÇLAR

        Şurada Paylaş!
        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa