Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş Şenol Güneş'ten Fenerbahçe maçı uyarısı: "Tahriklere gelmeyin" - Beşiktaş Haberleri

        Fenerbahçe - Beşiktaş maçı için geri sayıma geçildi! Galatasaray'ın puan kaybettiği haftada hem Fenerbahçe hem Beşiktaş alacakları3 puanla hem zirveye yaklaşmak hem de taraftarlarını sevindirmek istiyor. Geçen sezon Ziraat Türkiye Kupası yarı finali rövanşında yaşanan olaylarnedeniyle maç tatil edilirken iki takım, bu maç sonrasında ilk kez karşı karşıya gelecek. Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş,dev maç öncesinde futbolcularıyla toplantı yaptı.

        Akşam'da yer alan habere göre deneyimli teknik adam, "Fenerbahçe, taraftarıyla bizi baskı altına almaya çalışacak. Sakin kalırsak ve her zamanki futbolumuzu oynarsak kazanırız.Herkes görevini yapsın, tahriklere kapılmasın... Biz Beşiktaş'ız. Beşiktaş gibi oynayalım" dedi.

        Siyah-beyazlı ekipteki görevine 2015-2016 sezonunda başlayanGüneş, Fenerbahçe ve Galatasaray'a karşı takımının başında 6 kez derbi galibiyeti sevinci yaşadı. Beşiktaş,Güneş'in teknik direktörlüğünde ayrıca üçer beraberlik ve yenilgiyle sahadan ayrıldı.

        Beşiktaş,Güneşyönetiminde Fenerbahçe'ye karşı 7. maçını yapacak. Siyah-beyazlı ekip, geride kalan 3 sezonda rakibiyle yaptığı 6 lig maçını ikişer galibiyet, beraberlik ve yenilgiyle tamamladı.

        Şurada Paylaş!
        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa