Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş Şenol Güneş: Galatasaray ile farkı kapatmak istiyorsak kazanmamız şart - Beşiktaş Haberleri

        Süper Lig’e verilen milli aranın ardından zorlu bir dönemece girecek olan Beşiktaş’ta gözler Gençlerbirliği ile bugün oynanacak maça çevrildi. Gazete Habertürk'ten Kartal Yiğit'in haberine göre, son iki haftada önce Fenerbahçe’ye mağlup olan, ardından da Trabzonspor ile berabere kalıp 5 puan kaybeden Siyah-Beyazlılar’da teknik direktör Şenol Güneş oyuncularına uyarılarda bulundu. Lider Galatasaray’la aralarında olan 5 puanlık farkı eritmek için Ankara deplasmanında hata yapmamaları gerektiğini belirten tecrübeli hocanın, “Galatasaray’la aramızdaki farkı kapatmak istiyorsak Gençlerbirliği maçıyla başlayan bir galibiyet serisi yakalamalıyız. Galatasaray da bizim gibi zorlu bir fikstüre girecek. Gelecek hafta biz Başakşehir’le oynarken onlar Fenerbahçe’yle karşılaşacak. Puan kaybı yaşamaları halinde bunu en iyi şekilde değerlendirmemiz için kazanmamız şart. Bu süreçte Monaco ile de zorlu maçlarımız olacak. Artık fire istemiyorum” dediği öğrenildi.

        KADRODA ROTASYON ZAMANI

        Şenol Güneş, Gençlerbirliği karşısında kadroda bazı değişikliklere gidecek. Şampiyonlar Ligi’nde salı günü oynayacakları Monaco maçını da düşünen başarılı teknik adam, kart cezası biten isimlerden Oğuzhan ve Atiba’yı yeniden 11’e monte edecek. Portekiz Milli Takımı’ndan geç dönen ve takımla hiç idmana çıkamayan Quaresma yerine Jeremain Lens’e görev verecek olan Güneş, forvette de milli takım yorgunu Cenk Tosun’un yerine Alvaro Negredo’yu sahaya sürecek. Trabzonspor maçının ikinci yarısında oyuna dahil olan Gökhan Gönül’ün de 11’de olması bekleniyor.

        REKLAM
        Şurada Paylaş!
        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa