Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Sayısal Loto çekilişi ne zaman, saat kaçta? Milli Piyango İdaresi 14 Temmuz loto çekilişi

        Sayısal Loto'nun bu hafta yapılacak çekilişi için heyecan başladı. Yapılan çekiliş ilesonuçlar belli olacakve rakamların kime ne kadar kazandırdığı da öğrenilmiş olacak. Geçen hafta 6 bilen çıkmayınca1 milyon 707 bin 208 lira 31 kuruş haftaya devretmişti. Bu haftaki Sayısal Loto çekilişine dair detaylar haberimizde...

        SAYISAL LOTO ÇEKİLİŞİ NE ZAMAN?

        Artık haftada iki gün yapılacağı açıklanan Sayısal Loto'nun bu haftaki kazanan numaraları merak ediliyor. Bundan sonra Çarşamba ve Cumartesi olmak üzere haftada iki gün olarak gerçekleşecek olan Sayısal Loto çekilişleri akşam saat 21:15'te başlamaktadır. Çekilişin tamamlanması, kazanan numaraların belirlenmesi ve ikramiye bilgileri ise en geç 21:45'te vatandaşlar ile paylaşılmaktadır.

        Vatandaşlar saat 21:45 itibarıyla Milli Piyango İdaresi'nin internet sitesi üzerinden Sayısal Loto sonuçlarını görüntüleyebilirler. Sonuçların açıklandığı sayfada kazanan numaralar, varsa büyük ikramiye kazanan il/ilçe bilgisi, ikramiye bilgileri ve çekilişin videosu yer almaktadır.

        Sayısal Loto çekilişleri canlı olarak Milli Piyango İdaresi'nin internet sitesinde yer alan Canlı Çekiliş bağlantısında yayınlanmaktadır. Çekilişi canlı olarak izlemek isteyen vatandaşların saat 21:15'te Milli Piyango İdaresi'nin Canlı Çekiliş ekranını ziyaret edebilir.

        SAYISAL LOTO'NUN GEÇEN HAFTAKİ SONUÇLARI

        5 bilen kişi sayısı : 139 Kişi başına düşen ikramiye tutarı:5.174,00 TL

        4 bilen kişi sayısı :7.838 Kişi başına düşen ikramiye tutarı:68,75 TL

        SAYISAL LOTO SONUÇLARINI GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN
        Haberi Hazırlayan: Gözde Ayvaz
        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa