Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Ali LEYLAKÖmer ŞULUL/ŞANLIURFA, (DHA)ŞANLIURFA´da inşaatın temel kazısı sırasında patlayan su borusunun tamiri için çalışma yapan iş makinesinin operatörü Mehmet Aktaşoğlu (20), istinat duvarının çökmesi sonucu göçük altında kaldı. Göçükten çıkarılıp hastaneye kaldırılan Aktaşoğlu, kurtarılamadı.

        Olay, öğleden sonra Narlıkuyu Mahallesi'nde meydana geldi. Temel kazısı sırasında bölgeden geçen içme suyu borusu patladı. Akan su, bölgedeki bir binanın istinat duvarının yıkılmasına neden oldu. Bu sırada Mehmet Veysel Ateş'e ait park halindeki minibüs, enkaz altında kalarak, kullanılamaz hale geldi.

        Olayın ardından inşaat alanına iş makinesiyle su borusunu değiştirmeye gelen Mehmet Aktaşoğlu, çalışma yaptığı sırada bu kez başka bir istinat duvarı çöktü. Aktaşoğlu, enkaz altında kaldı. İhbar üzerine olay yerine polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi.

        Ekipler tarafından göçük altından çıkarılan Mehmet Aktaşoğlu, ambulansla Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Tedaviye alınan Aktaşoğlu, doktorların tüm müdahalesine karşın kurtarılamadı. 

        Olayla ilgili soruşturma başlatıldı. (DHA)DHA-Güvenlik Türkiye-Şanlıurfa Ali LEYLAK-Ömer ŞULUL

        2022-09-30 16:40:53

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Şanlıurfa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Şanlıurfa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Şanlıurfa İlçeleri
        Tüm Şanlıurfa Haberleri
         Şanlıurfa

        Şanlıurfa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa