Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Ömer ŞULUL/ ŞANLIURFA, (DHA)- ŞANLIURFA´da park halindeki bir motosikletin direksiyon kilidini kırarak çalan 2 şüpheli, güvenlik kamerası tarafından görüntülendi. Polis, şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı.   

        Olay, Şehitlik Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, bir lokantada çalışan Doğan Arslan, iş yeri önüne park ettiği motosikletini yerinde bulamayınca polise başvurdu. İhbarla olay yerine geçen ekipler, bölgede bulunan güvenlik kamerası kayıtlarını incelemeye aldı. Yapılan incelemede motosikletin 2 kişi tarafından çalındığını belirledi. Polis, motosiklet kiliidini kırarak çalan ve eşkali belirlenen 2 şüphelinin kimliklerini tespit edip yakalamak için çalışma başlattı. (DHA)

        DHA-Güvenlik Türkiye-Şanlıurfa Ömer ŞULUL

        2022-09-20 13:14:29

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Şanlıurfa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Şanlıurfa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Şanlıurfa İlçeleri
        Tüm Şanlıurfa Haberleri
         Şanlıurfa

        Şanlıurfa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa