Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, tarih ve turizm şehri Şanlıurfa’ya değer katacak projelerden biri olan “Büyükşehir Millet Bahçesi” için çalışmalara başlanacağını müjdeledi.

        Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından Karaköprü ilçesi Batıkent Mahallesi, 5079 ada 23 parsel imarı alanında yaklaşık 40 bin metrekare alan üzerine Millet Bahçesi yapılacak. Şanlıurfa’ya yeni meydanlar, yeni yeşil alanlar kazandıran ve kentte kişi başına düşen yeşil oranını her geçen gün artıran Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Çevik Kuvvet Köprülü kavşağı karşısında bulunan beton santralinin olduğu bölgede Millet Bahçesi projesini hayata geçiriyor. Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılacak Millet Bahçesi İçerisinde sosyal aktivite alanları, oturma ve dinlenme alanları, mescit, dumansız piknik alanı, otopark, çocuk oyun alanı, etkinlik alanının bulunacak. Beyazgül Büyükşehir Millet Bahçesi projesi ile Şanlıurfa’nın önemli noktalarından birini daha yeşil alan olarak vatandaşların hizmetine sunacak.

        Beyazgül’ün incelemelerde bulunarak bölgede bir an önce çalışmalara başlanılması yönünde talimat verdiği belirtilirken çalışmaların çok kısa süre içerisinde başlaması bekleniyor.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Şanlıurfa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Şanlıurfa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Şanlıurfa İlçeleri
        Tüm Şanlıurfa Haberleri
         Şanlıurfa

        Şanlıurfa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa