Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Karaköprü Belediyesi bünyesinde hizmet veren 4. Murad Kültür Merkezi kadınların uğrak yeri oldu. Kültür Merkezine gelen kadınlar hem meslek öğreniyor hem de aile bütçesine katkı sağlıyor.

        Karaköprü ilçesi Seyrantepe Mahallesinde bulunan 4. Murad Kültür Merkezinde kadınlara, dikişnakış, giyim ve halı dokuma gibi kurslar veriliyor. Kurslarda dikiş makinesi kullanımı, kumaş çeşitleri, kesim teknikleri ve giyim konularında eğitimler alan kadınlar kurslarda öğrendikleriyle kendi kıyafetlerini dikebiliyor. Ayrıca kadınlar ürettiği ürünleri satılarak aile bütçelerine katkı sağlıyor. Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, kadınlara yönelik kurslara önem verdiklerine değinerek, özellikle ev hanımlarının sosyal hayat içerisinde yer almalarının kendilerini mutlu ettiğini söyledi.

        Kurslarda meslek öğrendiklerini ifade eden kursiyerler, merkezin açılmasında emeği geçenlere teşekkür etti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Şanlıurfa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Şanlıurfa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Şanlıurfa İlçeleri
        Tüm Şanlıurfa Haberleri
         Şanlıurfa

        Şanlıurfa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa